Jestem u rodziny gdzie będzie problem z moim wolnym dniem,wczoraj powiedziałam im że skoro to problem to chce mieć zapłacone ekstra za moje nie wychodzenie 50euro.Jak myślicie powiedziałam za dużo czy za mało?
Jestem u rodziny gdzie będzie problem z moim wolnym dniem,wczoraj powiedziałam im że skoro to problem to chce mieć zapłacone ekstra za moje nie wychodzenie 50euro.Jak myślicie powiedziałam za dużo czy za mało?
Kasia,a te 50 € to za ile godzin? Nie wiem czy to dużo czy mało.Mnie za nie wychodzenie płacili 10 € za godz. ale to były przpadki,gdy pani do towarzystwa nie przyszła.
Nigdy nie wyskakuje z propozycja, bo ciężko potem korekte wnieść.Powodzenia.
To jest za cały dzień,rodzina sama mnie spytała ile uważam za stosowne,więcej napewno by nie dali.
To jest za cały dzień,rodzina sama mnie spytała ile uważam za stosowne,więcej napewno by nie dali.
Dwa miesiące bez wolnego nie dam rady ale przynajmniej co drugi tydzień chce wyjść z domu na cały dzień.
A ja nie wiem czy wypada,ale chce sie pochwalic swoją rodzoną córką,która mieszka tu w Niemczech,własnie przeszla trudną selekcję na dobre stanowisko w dużym niemieckim banku i ocenę jaką otrzymala za wykształcenie,kompetencję, inteligencję i wiele innych ... w skali od 1-9 moja córcia ma 8,9,,,taka jestem dumna z niej...ale to moja krew..:):):) musialam gdzieś moją radość wylać ,,sorry jeżeli zostanie to zle odebrane...
A ja nie wiem czy wypada,ale chce sie pochwalic swoją rodzoną córką,która mieszka tu w Niemczech,własnie przeszla trudną selekcję na dobre stanowisko w dużym niemieckim banku i ocenę jaką otrzymala za wykształcenie,kompetencję, inteligencję i wiele innych ... w skali od 1-9 moja córcia ma 8,9,,,taka jestem dumna z niej...ale to moja krew..:):):) musialam gdzieś moją radość wylać ,,sorry jeżeli zostanie to zle odebrane...
super ::)), gratuluję, moja dopiero zaczyna studia, ale w PL, na politechnice w Gdańsku, była już w Holandii całe wakacje i powiedziała, że niestety ale po studiach do Holandii, nie chce zostać w Polsce, kolejne wakacje znowu w Holandii
no taka jestem dumna,że sie dzisiaj nie zapinałam ,zeby mi guziki nie chlasnęły....bardzo się cieszę,,,,dla mnie to podwójna radość bo wychowałam córki sama,ojca straciły bardzo wcześnie jak były małe...dlatego tak mnie raduje..tyle trudu wyrzeczeń i w końcu sie doczekałam owoców......