Na wyjeździe #14

25 września 2014 11:22 / 5 osobom podoba się ten post
kasia63

Iwunia ,w takich fajnych momentach radość tym większa  kiedy masz swiadomość ,że Tobie,samotnej matce udalo sie wychowac zdolne ,fajne i poukladane dzieci:):):)Tez tak mam:)A chwalić się trzeba,bo to tylko Polacy wciąż się zastanawiaja wypada/nie wypada- a to wręcz obowiązek:):):):)Inne narody z tym nie maja problemu:):):)

aaaa bo tu tyle złości na tym forum,ze nie wiedziałam czy mogę,żeby znowu nie zostać zmiażdzona krytyka,,,,,tak się Kasiu cieszę,a czytając wasze wpisy ryczę,że są osoby,które rozumieją moja radość,,,a ty wiesz jak to jest samej wychowac i wykształcic dzieci,dlatego tak je bardzo kocham,za to jakie sa  i cieszy mnie kazdy ich sukces....buziole
25 września 2014 11:27 / 3 osobom podoba się ten post
Ja pamietam Iwunia że niedawno miałas doła...ale,widzisz jak w życiu sie roznie plecie,po deszczu zawsze wychodzi słońce...
Zawsze! Pamiętaj...
25 września 2014 11:27 / 4 osobom podoba się ten post
Moja Madzia dziś ostatni dzień w pracy w Stanach.
teraz trzy tygodnie zwiedzania,jutro do Las Vegas,póżniej Hawaje,Wielki Kanion,Nowy Jork,
też bym tak chciała.
Ale już bardzo tęskni,szczególnie za bliżniakami,bo nie widziała ich cztery miesiące...
25 września 2014 11:29 / 1 osobie podoba się ten post
opiekunkaa

Moja Madzia dziś ostatni dzień w pracy w Stanach.
teraz trzy tygodnie zwiedzania,jutro do Las Vegas,póżniej Hawaje,Wielki Kanion,Nowy Jork,
też bym tak chciała.
Ale już bardzo tęskni,szczególnie za bliżniakami,bo nie widziała ich cztery miesiące...

No proszę:),Gdzie nas nie ma?:):):):)Wielki Kanion tez bym chętnie zobaczyła:)
25 września 2014 11:35 / 2 osobom podoba się ten post
No Wielki Kanion to moje wielkie marzenie i mam nadzieję ,że się spełni....
25 września 2014 11:38 / 6 osobom podoba się ten post
iwunia

aaaa bo tu tyle złości na tym forum,ze nie wiedziałam czy mogę,żeby znowu nie zostać zmiażdzona krytyka,,,,,tak się Kasiu cieszę,a czytając wasze wpisy ryczę,że są osoby,które rozumieją moja radość,,,a ty wiesz jak to jest samej wychowac i wykształcic dzieci,dlatego tak je bardzo kocham,za to jakie sa  i cieszy mnie kazdy ich sukces....buziole

No i tak trzymaj Iwunia! Skacz do góry z radości, choćby tylko w myślach :) Wielu z nas ma w życiorysie wpis: samotne wychowywanie dzieci i wszystkie te osoby rozumieją to doskonale. 
To twoja zasługa, jesteś wartościową osobą i tego się trzymaj, a nie myślą że może krytyka jakaś Cię dopadnie. 
25 września 2014 12:21 / 1 osobie podoba się ten post
iwunia

A ja nie wiem czy wypada,ale chce sie pochwalic swoją rodzoną córką,która mieszka tu w Niemczech,własnie przeszla trudną selekcję na dobre stanowisko w dużym niemieckim banku i ocenę jaką otrzymala za wykształcenie,kompetencję, inteligencję i wiele innych ... w skali od 1-9 moja córcia ma 8,9,,,taka jestem dumna z niej...ale to moja krew..:):):) musialam gdzieś moją radość wylać ,,sorry jeżeli zostanie to zle odebrane...

Zgrywuska z Ciebie - :))))....Na sto %% zle bym to odebrała , gdybyś napisała , że " dostała 8,9 a mogła się postarać lepiej i 9 dostać ! " .... Gratuluję i cieszę się razem z Tobą -:)))))))))
25 września 2014 14:46 / 1 osobie podoba się ten post
mozah aM ..... ponieważ temat "Co się stało z tym forum" został zamknięty, więc odpowiem tutaj i zapytam :
Ciebie bardziej drażni słowo dupa,czy np. wqrwia ?
Tu na forum dużo osób używało takich słów

25 września 2014 15:35
Wrażeń na dziś-oj nie, niestety nie dość...mianowicie, zwalily się wnuki z dziećmi( wiedzieli, że przyjechałam wczoraj, to nie chcieli męczyć, więc przyszli dzisiaj-przed chwilą) cześć, cześć... Ble ble ble i nagle. ", bo wiesz mały ma chrzciny 5.10 i chcieliśmy Cię zaprosić" z tego co pamiętam, to T. Powinien mieć chrzest początkiem września, "no tak, ale woleliśmy żebyś Ty była"?! Ej o co tu chodzi? Rozumiem, że zmienniczka potrafiłaby i głowę zgubić, ale co to dla nich za różnica?
25 września 2014 15:55
Chyba czas odgruzować mój pokój przed przyjazdem zmienniczki , biorę się do roboty co by niezastała tego co ja .....
25 września 2014 16:06 / 3 osobom podoba się ten post
No a ja jadę do Hamburga jednak pociągiem.Mam pietra ale dam radę.Nie mam innego wyjścia.Trzymajcie kciuki co bym nie pobłądziła.
25 września 2014 16:12 / 3 osobom podoba się ten post
bieta

mozah aM ..... ponieważ temat "Co się stało z tym forum" został zamknięty, więc odpowiem tutaj i zapytam :
Ciebie bardziej drażni słowo dupa,czy np. wqrwia ?
Tu na forum dużo osób używało takich słów

Mnie publicznie drażnią oba.
Jeszcze dupa to zależy w jakim kontekście, ale stwierdzenie, że opinie innych ma się w dupie to takie bardzo średnie jest.
25 września 2014 16:17
balutka

No a ja jadę do Hamburga jednak pociągiem.Mam pietra ale dam radę.Nie mam innego wyjścia.Trzymajcie kciuki co bym nie pobłądziła.

Ja tez mam troche stresa przed jazda pociagiem, bo nie wiem czy bede umiala kupic bilet w automacie, mozecie mi powiedziec czy to tak skomplikowane jak mysle.Tam gdzie jade musze dojechac pociagiem.
25 września 2014 16:19 / 1 osobie podoba się ten post
balutka

Hej,przygodo!
25 września 2014 16:21
alinka1339

Chyba czas odgruzować mój pokój przed przyjazdem zmienniczki , biorę się do roboty co by niezastała tego co ja .....

Hmmmm...ja zastałam cztery zabite pająki w lazience...