Moja droga -co tez Ty opowiadasz ?:)Porządny przegląd kominiarski przed zimowym sezonem to nawet wskazany jest:):):)Dla bezpieczeństwa,ze sie tak wyrażę:):):)
Moja droga -co tez Ty opowiadasz ?:)Porządny przegląd kominiarski przed zimowym sezonem to nawet wskazany jest:):):)Dla bezpieczeństwa,ze sie tak wyrażę:):):)
Ino , że w pewnym wieku to i o wyciorach można tylko pomarzyć ... Marzenia też piękne ....-:)))))
I się często spełniają:)Ale jak będziesz na 4 literach koło Puśki siedziała to mają marne szanse...Trza się moja pani troszkę za tymi marzeniami pouganiać:):):)
To co ? mam z wielką kartką na plecach chodzić z napisem " komin do przeczyszczenia " ?-:))))))))
Hi hi hi-na początek bym inne opcje rozważyła:)Mniej bezpośrednie:)
Przedmuchał ? czy " wyciorem " Ci komin przeczyścił ?.... kiedyś , któraś dziewczyna na forum mówiła , że Niemcy to kiepscy kominiarze ....ja tam nie wiem , za pózno by sprawdzać tzn . sprawdzić by może i było można , ale który kominiarz zdezelowany , spróchniały komin zaryzykował by przeczyścić -:)))))
Mi znajomy kominiarz powiedzial ze ''stare kominy'' sa najlepsze bo maja najlepszy ''wyciag'', czy ze ''ciagna'' dobrze... no jakos tak mi powiedzial, nie pamietam dokladnie. W kazdym badz razie sa tacy co lubia do ''zdezelowanych kominow powlazic''. Bardzo duzo tez mlodych kominiarzy to lubi, bo na sprawdzonym sprzecie najlepsza jest nauka podobno. Teraz ''technika'' wszelaka do przodu poszla to i kominom mozna renowacje zafundowac - przywrocic im ''prawie'' dawna swietnosc....hahahahahahaha
O! to są nie dość , że mądre to w dodatku piękne , odbudowujące moją wiarę w ludzi słowa ...-:))))))))
Bacha-nic ,tylko Mana na przyspieszony kurs kominiarski musiz wysłać:)I problem się sam rozwiąże:):):):):)
Musi tak zrobię -:)))))))))))
Ty piekna kobito jedz juz do domu,kase zarobila wczoraj a i glod juz chyba doskwiera ...ino boje sie z Toba wypuscic w miasto hihi
No i wiedziałam , że będą mi zazdrościć i wytykać , że mam dodatkową kasę , wiedziałam !!!!!-:)))))))))))
Basiu co byś Ty nam od nadmiaru tej kasy nie zwariowała , tyle kasiory naraz to można do głowy dostać .
Dodatkowy problem co z tą kasą zrobic .