Komórka polska dzwoni,odbieram a to sąsiadka z zapytaniem gdzie ja stoję bo ona z mężem po dworcu ganiają w Koszalinie i mnie nie widzą:):):):Umówiliśmy się ,że mnie odbiorą jutro!!!!Hi hi hi
Komórka polska dzwoni,odbieram a to sąsiadka z zapytaniem gdzie ja stoję bo ona z mężem po dworcu ganiają w Koszalinie i mnie nie widzą:):):):Umówiliśmy się ,że mnie odbiorą jutro!!!!Hi hi hi
No i wiedziałam , że będą mi zazdrościć i wytykać , że mam dodatkową kasę , wiedziałam !!!!!-:)))))))))))
Bacha-nic ,tylko Mana na przyspieszony kurs kominiarski musiz wysłać:)I problem się sam rozwiąże:):):):):)
Ale ja mam juz kurs kominiarski. Ba! nawet praktyke mam lat 14 juz, z tym ze ja kominy od gazu ... czyszcze hahahhahahahahaha
Z gazem nigdy nic nie wiadomo, nie zobaczysz , nie dotkniesz, a otruć się możesz ;)
punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia :P
'Siedzenia' szczególnie :D
Ale ja mam juz kurs kominiarski. Ba! nawet praktyke mam lat 14 juz, z tym ze ja kominy od gazu ... czyszcze hahahhahahahahaha
Mhm.....wąska specjalizacja,powiadasz?:):):):):):):)Ciekawe...........
Bacha ,no ja tam nie wiem,nie znam sie ,ale to zabrzmialo jak propozycja....hi hi hi
Ja jesli cos proponuje to zawsze ''prosto z mostu'', nie owijam w bawelne...... a jesli sobie tylko gadam to pobawic sie w owijanie moge hahahahahha