Na wyjeździe #14

29 września 2014 09:00
Jawidziałam kiedyś tu w miasteczku bardzo wysokiego gościa na takim rowerku z malutkimi kólkami, wyglądał jak by się z cyrku urwał :)
29 września 2014 09:01 / 1 osobie podoba się ten post
Rowerek?Będziesz na niego patrzeć?:):):)hi hi hi
29 września 2014 09:12 / 4 osobom podoba się ten post
Komórka polska dzwoni,odbieram a to sąsiadka z zapytaniem gdzie ja stoję bo ona z mężem po dworcu ganiają w Koszalinie i mnie nie widzą:):):):Umówiliśmy się ,że mnie odbiorą jutro!!!!Hi hi hi
29 września 2014 09:17 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Komórka polska dzwoni,odbieram a to sąsiadka z zapytaniem gdzie ja stoję bo ona z mężem po dworcu ganiają w Koszalinie i mnie nie widzą:):):):Umówiliśmy się ,że mnie odbiorą jutro!!!!Hi hi hi

Namiot niech rozbija, do jutra jak znalazl, juz na bank Cie znajda !!! Zartuje, oczywista oczywistosc, zeby nie bylo ...
29 września 2014 09:26 / 1 osobie podoba się ten post
Zaczełam wczoraj trzeci tydzień pracy,jak ten czas szybko leci.Rozkokosiłam sie na dobre,zasypiam z rana dzisiaj tez ,obudzilam sie juz dobrze po 7-mej.Chociaz sasiad z naprzeciwka buduje domek dla dzieci i stuka młotkiem nie przeszkadza mi to rano pospać.Teraz  przyjechala ekipa i sadzą pracownicy krzewy - laurowisnie z dwoch stron  - ładnie wygląda.Pogoda piekna,słoneczko juz grzeje o 8.15 tem. +18 st.C.Znow zanosi sie upał a ja czekam na deszcz.Malo mam pracy przy dzisiejszym obiedzie, to pewnie skocze sobie rowerkiem na poranna przejażdzkę,pózniej bedzie za gorąco.
29 września 2014 09:38
U mnie pracowicie się zaczął nowy tydzień,rano wchodzę do pokoju PDP łóżko mokre,nie wiem jak ona śpi że worek cewnikowy jej się otworzył i wszystko się wylało.

29 września 2014 10:02 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

No i wiedziałam , że będą mi zazdrościć i wytykać , że mam dodatkową kasę , wiedziałam !!!!!-:)))))))))))

Teaz masz kase to jestes PANI, za chwile powiesz ze taka milionerka jestes to i forum juz ci nie potrzebne.... :)
29 września 2014 10:04 / 3 osobom podoba się ten post
kasia63

Bacha-nic ,tylko Mana na przyspieszony kurs kominiarski musiz wysłać:)I problem się sam rozwiąże:):):):):)

Ale ja mam juz kurs kominiarski. Ba! nawet praktyke mam lat 14 juz, z tym ze ja kominy od gazu ... czyszcze hahahhahahahahaha
29 września 2014 10:08
PiotrDominik

Ale ja mam juz kurs kominiarski. Ba! nawet praktyke mam lat 14 juz, z tym ze ja kominy od gazu ... czyszcze hahahhahahahahaha

Z gazem nigdy nic nie wiadomo, nie zobaczysz , nie dotkniesz, a otruć się możesz ;) 
29 września 2014 10:10 / 1 osobie podoba się ten post
nianta

Z gazem nigdy nic nie wiadomo, nie zobaczysz , nie dotkniesz, a otruć się możesz ;) 

punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia :P

29 września 2014 10:18
PiotrDominik

punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia :P

'Siedzenia' szczególnie :D
29 września 2014 10:23 / 1 osobie podoba się ten post
nianta

'Siedzenia' szczególnie :D

No w szczegoly juz sie nie wdawajmy :))))
29 września 2014 10:24
PiotrDominik

Mhm.....wąska specjalizacja,powiadasz?:):):):):):):)Ciekawe...........

Bacha ,no ja tam nie wiem,nie znam sie ,ale to zabrzmialo jak propozycja....hi hi hi
29 września 2014 10:30 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Mhm.....wąska specjalizacja,powiadasz?:):):):):):):)Ciekawe...........

Bacha ,no ja tam nie wiem,nie znam sie ,ale to zabrzmialo jak propozycja....hi hi hi

Ja jesli cos proponuje to zawsze ''prosto z mostu'', nie owijam w bawelne...... a jesli sobie tylko gadam to pobawic sie w owijanie moge hahahahahha
29 września 2014 10:33
PiotrDominik

Ja jesli cos proponuje to zawsze ''prosto z mostu'', nie owijam w bawelne...... a jesli sobie tylko gadam to pobawic sie w owijanie moge hahahahahha

Basia -ja się zaczynam jego bać:):):):):)Specjalista jeden:):):):)