Na wyjeździe #14

29 września 2014 10:34 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Basia -ja się zaczynam jego bać:):):):):)Specjalista jeden:):):):)

No co ja znowu zrobilem ?
29 września 2014 10:41 / 2 osobom podoba się ten post
Ale Wam 'głód' doskwiera ;)
29 września 2014 11:04
Witam, postanowilam przedluzyc swoj pobyt do konca grudnia. Czyli bede tutaj 3,5msc. I tak sobie pomyslalam, czy jest mozliwosc,aby mnie tu ktos odwiedzil? Nie wiem,czy glupio nie byloby ich zapytac,czy np. W listopadzie moglby mnie ktos odwiedzic. Mial ktos odwiedziny? Chodzi mi o chlopaka
29 września 2014 11:12
Niektóre dziewczyny miały odwiedziny. Mnie dziadek też pytał, czy nie chcę, żeby mnie ktoś z rodziny odwiedził. Zapytać zawsze możesz. Zwłaszcza, że im na rękę poszłaś i zostajesz dłużej.
29 września 2014 11:21
agamalaga

Witam, postanowilam przedluzyc swoj pobyt do konca grudnia. Czyli bede tutaj 3,5msc. I tak sobie pomyslalam, czy jest mozliwosc,aby mnie tu ktos odwiedzil? Nie wiem,czy glupio nie byloby ich zapytac,czy np. W listopadzie moglby mnie ktos odwiedzic. Mial ktos odwiedziny? Chodzi mi o chlopaka

Wszystko to dobra wola rodziny,u której jesteś.

Moi nie mieli nic przeciwko,żeby mnie ktoś odwiedzał tak na kawę. A moją rodzinę zapraszali na urlop,nawet pokój extra przygotowali.

Musisz z nimi porozmawiać.
29 września 2014 11:27
Tak zapytam. Najpierw poczekam,az agencja pogada z rodzina na temat przedluzenia pobytu. Potem pewnie rodzina przyjdzie ze mna porozmawiac. I wtedy icq zapytam. Tylko nie wiem,czy nie wyjde na "glupka"pytajac o to. Dodalabym,ze od razu by mi ciuchy na zime przywiozl. Oby sie zgodzili. bo jak nie,to beda to dlugie miesiace
29 września 2014 11:30
basiaim

Wszystko to dobra wola rodziny,u której jesteś.

Moi nie mieli nic przeciwko,żeby mnie ktoś odwiedzał tak na kawę. A moją rodzinę zapraszali na urlop,nawet pokój extra przygotowali.

Musisz z nimi porozmawiać.

U mnie rodzina/znajomi moga siedziec ile chca - corka PDP nawet cieszy sie jak ktos przyjezdza moze wtedy sobie pogadac z nimi i ma nowe temyty do plotek z kolezankami....
29 września 2014 11:38
Sie okaze. Ciekawe kiedy agencja podejmie ten temat z rodzina. Normalnie mialam byc do listopada. I choc jestem tu dopiero 3tyg to mi nie zaproponowali tego,ze ktos moze mnie odwiedzic. Moze wam proponuja,bo na dkvgo jezdzicie i zawsze do nich wracacie
29 września 2014 11:54 / 1 osobie podoba się ten post
agamalaga

Jak nie spytasz otwarcie rodziny to nie będziesz wiedzieć,bądź odważna :)) oni nie gryzą :)) Raczej nie powinni ci robić problemu,poszłaś im przecież na rękę przedłużając swój pobyt.  
Tu gdzie aktualnie jestem już pierwszego dnia mi zaproponowali że mąż może przyjechać,podziękowałam im to miły gest z ich strony.
Ale wiem że za tym gestem stoi ich plan,jak przyjedzie mąż to może ja przedłuże pobyt....póki co nie tęsknie za nim :)))) niech domu pilnuje i do pracy chodzi:))
29 września 2014 11:56
Dam znac,jak juz dojdzie do tej rozmowy. Trzymajcie kciuki;-)
29 września 2014 11:58
agamalaga

Dam znac,jak juz dojdzie do tej rozmowy. Trzymajcie kciuki;-)

Ja już trzymam :)
29 września 2014 11:59
A jeszcze jedno pytanie mam Drogie PAnie. Czy zapytac ich od razu , potym jak oni zaczna temat mojego pobytu? (agencja pewnie najpierw z nimi pogada,potem oni ze mna). I czy zapytac,czz moze mnie moj chlopak na tydzien odwiedzic czy ujac to jakos inaczej
Dziekuje KASIA
29 września 2014 12:02 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Mhm.....wąska specjalizacja,powiadasz?:):):):):):):)Ciekawe...........

Bacha ,no ja tam nie wiem,nie znam sie ,ale to zabrzmialo jak propozycja....hi hi hi

,Cholerka , gorzej z tymi gazowymi , bo jak coś nie tak będzie zrobione to pózniej nadmiernie mogą się gazy ulatniać !....-:)))))))))))))))
29 września 2014 12:07
kasiachodziez

Jak nie spytasz otwarcie rodziny to nie będziesz wiedzieć,bądź odważna :)) oni nie gryzą :)) Raczej nie powinni ci robić problemu,poszłaś im przecież na rękę przedłużając swój pobyt.  
Tu gdzie aktualnie jestem już pierwszego dnia mi zaproponowali że mąż może przyjechać,podziękowałam im to miły gest z ich strony.
Ale wiem że za tym gestem stoi ich plan,jak przyjedzie mąż to może ja przedłuże pobyt....póki co nie tęsknie za nim :)))) niech domu pilnuje i do pracy chodzi:))

U mnie tez jakoś na poczatku spytali , jak sobie radze z tęsknota i bardzo szybko padła propozycja,by chociaż córka na parę dni przyjechała.
29 września 2014 12:11
agamalaga

A jeszcze jedno pytanie mam Drogie PAnie. Czy zapytac ich od razu , potym jak oni zaczna temat mojego pobytu? (agencja pewnie najpierw z nimi pogada,potem oni ze mna). I czy zapytac,czz moze mnie moj chlopak na tydzien odwiedzic czy ujac to jakos inaczej
Dziekuje KASIA:-)

Ja to czasami lubię przez kwiatki zagadywac,żeby to z tej drugiej strony padła propozycja,a nie ze ja się narzucam/upominam  w tym przypadku.

Pewnie juz im wspominałas,ze masz chłopaka w Polsce? Bo pewnie ciekawi  Ciebie i Twojej rodziny....?
To powinni się domyślić,ze tesknisz ;)))))