Basia -ja się zaczynam jego bać:):):):):)Specjalista jeden:):):):)
Basia -ja się zaczynam jego bać:):):):):)Specjalista jeden:):):):)
Witam, postanowilam przedluzyc swoj pobyt do konca grudnia. Czyli bede tutaj 3,5msc. I tak sobie pomyslalam, czy jest mozliwosc,aby mnie tu ktos odwiedzil? Nie wiem,czy glupio nie byloby ich zapytac,czy np. W listopadzie moglby mnie ktos odwiedzic. Mial ktos odwiedziny? Chodzi mi o chlopaka
Wszystko to dobra wola rodziny,u której jesteś.
Moi nie mieli nic przeciwko,żeby mnie ktoś odwiedzał tak na kawę. A moją rodzinę zapraszali na urlop,nawet pokój extra przygotowali.
Musisz z nimi porozmawiać.
Witam, postanowilam przedluzyc swoj pobyt do konca grudnia. Czyli bede tutaj 3,5msc. I tak sobie pomyslalam, czy jest mozliwosc,aby mnie tu ktos odwiedzil? Nie wiem,czy glupio nie byloby ich zapytac,czy np. W listopadzie moglby mnie ktos odwiedzic. Mial ktos odwiedziny? Chodzi mi o chlopaka
Dam znac,jak juz dojdzie do tej rozmowy. Trzymajcie kciuki;-)
Mhm.....wąska specjalizacja,powiadasz?:):):):):):):)Ciekawe...........
Bacha ,no ja tam nie wiem,nie znam sie ,ale to zabrzmialo jak propozycja....hi hi hi
Jak nie spytasz otwarcie rodziny to nie będziesz wiedzieć,bądź odważna :)) oni nie gryzą :)) Raczej nie powinni ci robić problemu,poszłaś im przecież na rękę przedłużając swój pobyt.
Tu gdzie aktualnie jestem już pierwszego dnia mi zaproponowali że mąż może przyjechać,podziękowałam im to miły gest z ich strony.
Ale wiem że za tym gestem stoi ich plan,jak przyjedzie mąż to może ja przedłuże pobyt....póki co nie tęsknie za nim :)))) niech domu pilnuje i do pracy chodzi:))
A jeszcze jedno pytanie mam Drogie PAnie. Czy zapytac ich od razu , potym jak oni zaczna temat mojego pobytu? (agencja pewnie najpierw z nimi pogada,potem oni ze mna). I czy zapytac,czz moze mnie moj chlopak na tydzien odwiedzic czy ujac to jakos inaczej
Dziekuje KASIA:-)