Na wyjeździe #14

29 września 2014 12:11
Hm to moge miec problem,bo ja tego nie uslyszalam
29 września 2014 12:13
A kto icq wtedy odbiera z dworca? Bo ja mam z 40km do dworca. To oni musiekiby pojechac odebrac
29 września 2014 12:15
agamalaga

A kto icq wtedy odbiera z dworca? Bo ja mam z 40km do dworca. To oni musiekiby pojechac odebrac

Hmmmm...trudne pytanie, nie wiem jacy to ludzie.

29 września 2014 12:19 / 1 osobie podoba się ten post
agamalaga

Witam, postanowilam przedluzyc swoj pobyt do konca grudnia. Czyli bede tutaj 3,5msc. I tak sobie pomyslalam, czy jest mozliwosc,aby mnie tu ktos odwiedzil? Nie wiem,czy glupio nie byloby ich zapytac,czy np. W listopadzie moglby mnie ktos odwiedzic. Mial ktos odwiedziny? Chodzi mi o chlopaka

Jak byłam tu za pierwszym razem, to zaproponowali, żeby Blondyn przyjechał, ale byłam krócej, więc z automatu szkoda kasy na bilet, teraz będę dłużej, więc chyba skorzystam z tej opcji, zwłaszcza, że do poprzedniczki córka przyjechała i też było ok, chociaż to ona wyszła z propozycją. Prosta sprawa, nie zapytasz i będziesz się kisić w sobie, to się nie przekonasz ;) 
29 września 2014 12:20
No wlasnie. Ale mysle,ze juz nierobili by problemu i to by bylo ocźywiste,ze musieli by go ze mna odebrac
29 września 2014 12:21 / 1 osobie podoba się ten post
Tak. Tak zrobie dzieki kochane przedluzylam pobyt,bo jak ktos tu kiedys napisal, dobra stelle sie szanuje
29 września 2014 12:49 / 2 osobom podoba się ten post
agamalaga

Sie okaze. Ciekawe kiedy agencja podejmie ten temat z rodzina. Normalnie mialam byc do listopada. I choc jestem tu dopiero 3tyg to mi nie zaproponowali tego,ze ktos moze mnie odwiedzic. Moze wam proponuja,bo na dkvgo jezdzicie i zawsze do nich wracacie

Nie przejmuj się, że Ci nie zaproponowali. Mi akurat dziadek zaproponował od razu jak przyjechałam w to miejsce. 
Może sami nie wpadają na to, że ktoś z tak daleka chciałby i może przyjechać. Zapytać możesz, najwyżej odmówią. 
29 września 2014 12:55 / 2 osobom podoba się ten post
Stoje sobie przed regałem z ksiazkami i widzę i oczom nie wierzę  Maria Nurowska  "Spanische Augen" - pewnie na 2 mce wystarczy.
29 września 2014 13:08 / 1 osobie podoba się ten post
wichurra

Nie przejmuj się, że Ci nie zaproponowali. Mi akurat dziadek zaproponował od razu jak przyjechałam w to miejsce. 
Może sami nie wpadają na to, że ktoś z tak daleka chciałby i może przyjechać. Zapytać możesz, najwyżej odmówią. 

Mnie równiez zaproponowano wizytę moich bliskich. Córka PDP zaproponowała mi dłuższy pobyt (miałam być 2 m-ce, zostałam na 4 m-ce). Od razu również wspomniała, że nie widzą przeszkód do wizyty.
29 września 2014 13:49 / 1 osobie podoba się ten post
Andrejka , a mnie to co dzień to bardziej się chce , już nie mogę wytrzymać . Dobrze ,że w środę do doku , bo jeszcze bym nie wytrzymała i się puściła

29 września 2014 14:00 / 1 osobie podoba się ten post
agamalaga

No wlasnie. Ale mysle,ze juz nierobili by problemu i to by bylo ocźywiste,ze musieli by go ze mna odebrac

To zależy dla kogo to byłoby oczywiste......
Jeśli pozwolą ci na przyjazd chłopaka nie oczekuj że jeszcze go odbiorą z dworca,z tego co piszesz to nie jest wcale blisko a niemcy są różni.
A chłopak nie może przyjechać busem pod dom??
Najpierw zoorientuj się o jego dojazd do ciebie,a potem ich spytaj.
29 września 2014 14:01 / 1 osobie podoba się ten post
To chyba troszke namieszalam. Fakt,ze uslyszalam od rodzinki w zartach,czy do swiat chce zostac,ale sie wtedy nie okreslilam. Sprawe finansowo sobie przemyslalam i postanowilam zostac,jak rodzina sie zgodzi. Z tym,ze zapytalam w piatek agencje,czy bylo by mozkíwe przedluzenie delegacji i dzisiaj mi odpisali,ze tak. Powinnam teraz ja zapytac rodziny ,czy moge zostac do grudnia i czy moze mnie chlopak odwiedzic czy mam teraz czekac-az to agencja zapyta sie rodziny,czy chca abym zostala. Chyba troche namieszalam. Wiec nie moge ich tak teraz zapytab-czy moze mnie odwiedzic,bo rodzina jeszczde tego nie wie,ze chce do konca grudnia zośtac.
29 września 2014 14:03 / 4 osobom podoba się ten post
A wiesz andrea że to nie taki głupi pomysł z tym bromem :)))) jak dziewczyny pytają co zabrać na wyjazd.......brom w dużych ilościach :)))))))))))
29 września 2014 15:53 / 1 osobie podoba się ten post
Dostalam meila od agencji,ze rodzina wyrazila zgode na moj dluzszy pobyt. Szybko to zrobili. Pewnie dzisiaj tam zaraz dzwonili. To pewnie rodzina wpadnie dzisiaj do mnie o tym pogadac . To od razu zapytam ote odwiedziny
29 września 2014 16:04 / 3 osobom podoba się ten post
Kochana co Ty mi tu radzisz ?  Przedawkuję tego bromu jeszcze i co wtedy ? Przyjadę do męża i nie będzie mi się chciało w sufit patrzec i pomyśli chłop ,że żonka nie wytrxzymała i się jednak puściła haha
 Dam rady bez bromu ....