A kto icq wtedy odbiera z dworca? Bo ja mam z 40km do dworca. To oni musiekiby pojechac odebrac
A kto icq wtedy odbiera z dworca? Bo ja mam z 40km do dworca. To oni musiekiby pojechac odebrac
Witam, postanowilam przedluzyc swoj pobyt do konca grudnia. Czyli bede tutaj 3,5msc. I tak sobie pomyslalam, czy jest mozliwosc,aby mnie tu ktos odwiedzil? Nie wiem,czy glupio nie byloby ich zapytac,czy np. W listopadzie moglby mnie ktos odwiedzic. Mial ktos odwiedziny? Chodzi mi o chlopaka
Sie okaze. Ciekawe kiedy agencja podejmie ten temat z rodzina. Normalnie mialam byc do listopada. I choc jestem tu dopiero 3tyg to mi nie zaproponowali tego,ze ktos moze mnie odwiedzic. Moze wam proponuja,bo na dkvgo jezdzicie i zawsze do nich wracacie
Nie przejmuj się, że Ci nie zaproponowali. Mi akurat dziadek zaproponował od razu jak przyjechałam w to miejsce.
Może sami nie wpadają na to, że ktoś z tak daleka chciałby i może przyjechać. Zapytać możesz, najwyżej odmówią.
No wlasnie. Ale mysle,ze juz nierobili by problemu i to by bylo ocźywiste,ze musieli by go ze mna odebrac