Na wyjeździe #14

29 września 2014 16:11 / 3 osobom podoba się ten post
Hello :)
Spacer zaliczony ;) Kawa tez:)
Ale mam lepszą wiadomość, gdyż jade o 8 dni szybciej do domu :D :D :D Hurejjjjjjjj
Wyjadę już 22 :))
Tak tak ja to gapa jestem , zapomniałam ,że mam ważny termin u dentysty i byłabym go przerobiła na Stelli :D
Humor mi się poprawił i już jutro będzie super odliczanka :)
Jak ja się ciesze , az z tego szczęścia lecę zapalić fajkę :)
29 września 2014 16:22
Dół doła, dołem dołuje. Smutno, płaczliwie... :(
29 września 2014 16:49 / 4 osobom podoba się ten post
Wczoraj wysiadlam z autokaru i w srodku lata sie znalazlam. Dzis tez - niebo czysciutkie, slonce prazy, ponoc jeszcze do konca tygodnia ma byc takie pozne lato.
29 września 2014 17:16 / 1 osobie podoba się ten post
margaretka82

Hello :)
Spacer zaliczony ;) Kawa tez:)
Ale mam lepszą wiadomość, gdyż jade o 8 dni szybciej do domu :D :D :D Hurejjjjjjjj
Wyjadę już 22 :))
Tak tak ja to gapa jestem , zapomniałam ,że mam ważny termin u dentysty i byłabym go przerobiła na Stelli :D
Humor mi się poprawił i już jutro będzie super odliczanka :)
Jak ja się ciesze , az z tego szczęścia lecę zapalić fajkę :)

To ja razem z Toba pojaram az lepiej mnie sie zrobi ze sama nie jestem.
29 września 2014 17:27
nianta

Dół doła, dołem dołuje. Smutno, płaczliwie... :(

Nianto chciałabym Cię pocieszyć,pewnie masz gorszy dzień,jutro będzie lepiej.....
Ja też bardzo często czuję się paskudnie,ale postanowiłam trzymać to tylko dla siebie.
29 września 2014 17:33
Luda

Nianto chciałabym Cię pocieszyć,pewnie masz gorszy dzień,jutro będzie lepiej.....
Ja też bardzo często czuję się paskudnie,ale postanowiłam trzymać to tylko dla siebie.

Ja nie wiem już co się dzieje, mam tak złe przeczucia, że to aż straszne... 
29 września 2014 17:35
nianta

A dlaczego masz złe przeczucia?? Coś złego się w domu dzieje?

29 września 2014 17:40 / 1 osobie podoba się ten post
nianta

Kochana proszę Cię nie myśl o najgorszym,nigdy tak nie myśl.Ja w prawdzie nie jestem aż taką optymistką,ale nigdy nie dopuszczam złych myśli.Jest nam i tak niewesoło,ponieważ nasza praca jest trudna,nie musimy grać twardzielek,ale nie dołujmy się dodatkowo.
29 września 2014 17:43
kasiachodziez

A dlaczego masz złe przeczucia?? Coś złego się w domu dzieje?

Właśnie czuję, że się dzieje... Blondyn dziwnie ze mną rozmawiał, nic nie rozumiem.
29 września 2014 17:54
Blondyn to twoj chłopak(maz? Ile czasu juz jestes na zleceniu i za ile wracasź? Zeby tyłko u mnid przez te 3msc sie nie spieprzylo nic
29 września 2014 18:06 / 1 osobie podoba się ten post
Hejka z DE :) zaczynam swoje zesłanie :)
29 września 2014 19:03
Hejka a na jak dlugo zostajesz?
29 września 2014 19:20 / 1 osobie podoba się ten post
nianta

Właśnie czuję, że się dzieje... Blondyn dziwnie ze mną rozmawiał, nic nie rozumiem.

Ale,ze dziwnie źle? Bo może dziwnie,ze dobrą niespodziankę szykuje.

Myśl pozytywnie. Z dala od domu,to nieraz drobiazg urasta do rozmiarów katastrofy.

29 września 2014 19:29 / 3 osobom podoba się ten post
nianta

Kochana nie myśl,nie zadręczaj się,nie doszukuj,bierze Blondyna na dywanik na rozmowe,niech no mówi prawde o co mu biega.
29 września 2014 19:48
Ja tak szybko,bo nie wiem czy mi nie wsiaknie do jutra-załadowałam w telefonie za 15 ojro internet,wsadziłam do stika,czy taryfa ustawi mi sie automatycznie na miesiąc?