Nie poruszajmy tematow "Bog, Honor i Ojczyzna" _ to nie to Forum!!!
Nie poruszajmy tematow "Bog, Honor i Ojczyzna" _ to nie to Forum!!!
Wszyscy idą do komunii, ponieważ na początku mszy jest spowiedz powszechna "spowiadam się Bogu Wszechmogącemu i wam bracia i siostry.......itd". My też tą sama formułkę wypowiadamy, tyle że nasi księza tej spowiedzi jakoś nie chcą uznać. Oni wciąz w sredniowieczu siedzą i myślą, ze jak w kratkę zapukają wtedy spowiedz jest ważna. Na szczęscie u nas też zaczyna sie to zmieniać.
Nie chcę rozdmuchiwac tego tematu, bo bronicie się przed tym, jak diabeł przed świconą wodą .......... Ewka nie masz racji, cały zachodni KK i Ty jesteście w błędzie. Błądzic jest jednak rzeczą ludzką, a Boże Miłosierdzie jest ogromne. Amen
Wczoraj byłam na przejażdżce rowerowe i czekałam na zmianę świateł i z naprzeciwka jechał na rowerze gość w słusznym wieku.Ubrany był w biały garnitur,czarną koszulę z białym krawatem i do tego czarne buty.Rower też był czarny.Wszystko pod kolor, tylko z kąt się urwał w takim stroju na rower.
Wczoraj byłam na przejażdżce rowerowe i czekałam na zmianę świateł i z naprzeciwka jechał na rowerze gość w słusznym wieku.Ubrany był w biały garnitur,czarną koszulę z białym krawatem i do tego czarne buty.Rower też był czarny.Wszystko pod kolor, tylko z kąt się urwał w takim stroju na rower.
Własnie słucham w tv ,ze piloci Lufthansy rozpoczęli 2 dniowy strajk-w zwiazku z tym odwołano sporo lotów w tym do PL.Kto wraca samolotem albo leci do pracy niech sie dowie czy doleci na miejsce.
Na kolacje zjadłam wędzonego łososia,przegryzłam Haribo,popiłam kawą-dzień zakończony babcia w łóżku :)))))))