20 października 2014 21:39 / 11 osobom podoba się ten post
emiliaIvanilla, mysle, ze takich miejsc jest wiecej. Moze niektore osoby nie chca pisac o tym, ze maja dobre miejsce, bo ktos inny powie "o, chwalipieta". Ja z kolei jestem innego zdania, ktos moze sie poczuc bardziej zmobilizowany do szukania. No i mysle, ze czasami, dla rozrywki, dobrze poczytac, ze ktos jest zadowolony. Jestem dlugodystansowiec, wiec albo - albo, ja nie chce pracowac tylko dlatego, ze musze.
To ja na tą okoliczność pochwalę się. Pracuję niedługo, bo 2 lata, ale bez dłuższych przerw. " Przerobiłam " cztery miejsca i wszędzie czułam się komfortowo. Kontakty są do dzisiaj i nawet propozycje. Jednak ta sztella, na której jestem teraz, to jest wyjątkowa. Czytam forum i wiem jak to różnie bywa. Ja tutaj przez rok nie miałam nawet okruszyny maleńkiej "zadry", a wręcz odwrotnie. Czasami to czuję się wręcz zażenowana. Premie finansowe też wpadają, a jakże. Za podróże do domu , z różną częstotliwośćią, zwracają mi za bilety samolotowe. I co jeszcze ważne. Dbają o to, żebym była zadowolona ze swojej agencji. Jedna agencja, niestety straciła klienta, bo zaczęła żle traktować opiekunkę (mnie). No i co? Brzmi to jakbym była chwalipiętą.Ja to jednak napisałam, z myślą o dziewczynach, które są żle traktowane, żeby nie męczyły sie tam, gdzie są niemile widziane.