Uznaj to za smsa : biore się za prasowanie , bo leje jak z cebra i mnie przy lapku na spanie zbiera ! a u Ciebie jaka pogoda ? pozdrawiam , B.-:))))))))
Uznaj to za smsa : biore się za prasowanie , bo leje jak z cebra i mnie przy lapku na spanie zbiera ! a u Ciebie jaka pogoda ? pozdrawiam , B.-:))))))))
Ja tez dzieki forum poznalam pewna kobitke i spotykamy sie jak tylko jest okazja ,dziekuje forum ze istniejesz.!!
Heh, hej Judora. Ja też żałuję, że tak szybko ten czas zleciał, było bardzo fajnie.
Do domu wróciłam mokra jak kura. A od przystanku mam niedaleko, ale tak lało, że nawet parasolka nie pomogła.....:))
Ale co tam, najważniejsze, że spędziłam świetne popołudnie z bardzo fajną dziewczyną.:))
Ja ze zmienniczką też święta spędzamy w domu,I PDP,i ich dzieci stwierdzili,że Swięta bez rodziny są nie do przyjecia-))))
Czyli można jak się chce - czytaj: normalni ludzie rozumieją potrzeby innych... :)))
Pewnie sprzątaczkę najęli przed powrotem mamusi:)
To znaczy zakłócenie linii, może coś z telefonem nie tak
Przyszła kolejna pflege do duszowania dziadka... Tradycyjnie - znów inna. Żadna się nie powtórzyła. Pyta mnie gdzie co leży, skąd ma co wziąć więc tłumaczę: tu koszulka, tu sweter, tu spodnie, ręczniki, plasty itd. A ona mi tekst że ona pończoch nie ubiera, plastrów nie przykleja, zarostu nie goli no a poza tym jak ona to zrobi to co ja będę robiła? Noż kur...de blade, powiedziałam że to jej sprawa, ja po wykąpaniu dziadka sprawdzę co jak jest zrobione i zadzwonię do córki, więc niech robi jak uważa. I wyszłam z łazienki. Chyba się trochę speszyła, bo córka regularnie sprawdza te pigulencje i w razie niedociągnięć monituje gdzie trzeba. Zobaczę za godzinę jak się pańcia spisze :)
Idę na zakupy. Jeee, jak mnie się nie chce ruszać czterech liter z domu!