Na wyjeździe #15

25 października 2014 18:50 / 3 osobom podoba się ten post
magdzie

Oj amelka przepraszam zem ciekawa a umisz sie tym poslugiwac? )))))

Tak. Wygrałam już kilka zawodów amatorów naturalnie. 
25 października 2014 18:54 / 3 osobom podoba się ten post
amelka

Tak. Wygrałam już kilka zawodów amatorów naturalnie. 

Łe to szacun wielki!!! dobre oko masz ,bo ja to bym mogla ustrzelic focha )))))))
25 października 2014 19:01 / 1 osobie podoba się ten post
magdzie

Łe to szacun wielki!!! dobre oko masz ,bo ja to bym mogla ustrzelic focha )))))))

Łatwe to nie jest. Jak nie trenujesz, to po kilku próbach bardzo wysiadają czy słabną mięśni barków, ramion i rąk.
Trzeba użyć nieco siły. Teraz dawno już nie strzelałam, więc nie wiem, ale chyba większych szans na jakichś zawodach bym niestety nie miała.
25 października 2014 19:26
mzap88

dzisiaj przyszła córka z dziecmi, siostra pdp, teraz przyszla pani, ktora sie modli z rodzina...
atmosfera fatalna, a pogoda wtóruje.....
:(

znaczy - końcówka , skończy się  cierpienie  :( :( :( , ale i tak smutno i ciężko  .Trzymaj się . 
25 października 2014 19:42 / 4 osobom podoba się ten post
Tylko nie zapomnijcie zegarow przestawic !!!!!!!!!spimy godzine dluuuzzzej !!!
25 października 2014 19:47
Wlasnie ksiadz przyszedl... gosc z pd nareszcie otwarcie i szczerze powiedzial ze to koncowka.... :( smutno okrutnie
25 października 2014 19:50
mzap88

Wlasnie ksiadz przyszedl... gosc z pd nareszcie otwarcie i szczerze powiedzial ze to koncowka.... :( smutno okrutnie

Przykro mi bardzo....
25 października 2014 19:52 / 3 osobom podoba się ten post
magdzie

Tylko nie zapomnijcie zegarow przestawic !!!!!!!!!spimy godzine dluuuzzzej !!!

Zaraz polecę do Pusi i jej to powiem -:))))))))))
25 października 2014 19:52
mzap88

smutno...
25 października 2014 19:55 / 1 osobie podoba się ten post
mzap88

Trzymaj się ....przykre ,ale nic nie mozna na to poradzić -:(((((((
25 października 2014 19:58
mzap88

takie życie, trzymaj się
25 października 2014 20:16 / 5 osobom podoba się ten post
mzap88

smutne,ale bylas i jestes przy niej,trzy tygodnie niedosypialas dotrwalas bylas w pogotowiu jestes WIELKA-SZACUN;-
25 października 2014 20:29 / 5 osobom podoba się ten post
mzap88

smutno , ciężko i źle - ale ...pomocą jej byłaś , podporą i ratunkiem. Ściskam Cię serdecznie , choć wirtualnie i ślę Ci najlepsze myśli . 
25 października 2014 20:30 / 4 osobom podoba się ten post
bialek

takie życie, trzymaj się

Życie też się kończy,  jak wszystko. Kłopoty, smutki, radości, dzieciństwo, młodość i starość-wszystko się kiedyś skończy...
25 października 2014 20:34 / 4 osobom podoba się ten post
mzap88

To jeszcze może potrwać, zależy jak mocne ma serce. Gdy moja pdp umierała wyglądało to tak jakby zaraz miało wszystko się skończyć, a trwało ponad miesiąc. Wytrzymałaś wiele, byłaś przy niej w najgorszym okresie. Dzięki Tobie umiera w domu, wśród bliskich jej sercu  ludzi i rzeczy,  nawet jeśli są to tylko zdięcia. Jesteś dzielną osobą.