Wstenga - dzięki za 5000 lajka:)
Wstenga - dzięki za 5000 lajka:)
Wyobrazcie sobie ,w naszych polskich miastach zmożony ruch na drogach.Tłoczno na parkingach przy cmentarzach,kwiaty ,stroiki,znicze.W sklepach pewno też ruch ,bo zakupy na dwa dni,a tu jakoś tak normalnie ,powolnie .
Lubię jednak naszą atmosferę,poprzedzającą Święto Zmarłych.
Ivetta no u nas dzis fryzjerki oblężenie ostatnie zakupy pieczenia wczoraj dzwonie do mamy a ona jutro piekę sernik a ja co gości będziesz miała a ona nie Wszystkich świetych jakoś wyleciało mi już 2 WS moje tutaj ale palę świeczki od rana i TV Polonię oglądam z pewnościa pójde do kościoła i też zapalę świeczki tyle mogę zrobić my mamy problem z głowy nie musimy sie stroić nowych futer kozaków i innych duepreli kupować :)
Ja wyjadę o 12.30 i żadna siła mnie nie zmusi, żebym wyjechała później, ale podejście tych pań, że mam jechac na noc po całym dniu pracy mi się bardzo nie spodobało. Mówi to już coś o sposobie traktowania pracownika. Jednak dałam już słowo, że zostanę do 7 listopada, a moje słowo dużo dla mnie znaczy:)
Czy u was tez takie tlumy w sklepach i kolejki do kasy? Jeden dzien dluzej wolnego a w moim rewe ,,czarno,, takie tlumy.Normalnie zakupy zajmuja mi 10-20 minut z wejsciem i wyjsciem ze sklepu dzisiaj trwalo to ponad 45 minut-poszaleli;-;-;-;-
Byłam w sklepach ,ale nic takiego nie zauważyłam , raczej normalnie .Tu jutro nie ma święta.
a gdziez Ty ze tam nie ma swieta???
Ogloszenie na naszym portalu HI to ,jak bym widziala Pusie ,ooo przepraszam p.Pusie -arabrab .