Zmienniczka - zmienniczce, czyli jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie

14 lutego 2015 12:10 / 2 osobom podoba się ten post
Didusia,to na czym sie konczy zalezy od ciebie.Mozesz poczytać,przemyśleć i na tym zakończyć.Możesz napisać posta jeśli uznasz ze chcesz cos dodac od siebie.Możesz tez wdać sie w dyskusje lub kłótnie:)Jesteś Panią samej siebie:)
14 lutego 2015 12:14 / 1 osobie podoba się ten post
dziewczyny nie obgadujcie zmienniczek :)))))
14 lutego 2015 12:21 / 5 osobom podoba się ten post
A ja poobgaduję
Wierzcie lub nie ale miałam kiedyś zmienniczke ktora sie zakochała w dziadku czyli pdp
Nie pozwalała mi go dotknąć, jak chciałam mu poprawić kolnierz przy kurtce to walnęła mnie po łapach:)
Istny cyrk do tej pory sie zwijam ze śmiechu jak sobie to przypomnę
14 lutego 2015 12:41 / 1 osobie podoba się ten post
kika1

Znam osobe, ktora malym miekkim pedzeluszkiem, jezdzi po wszystkich framuzkach i innych wystajacych elementach przy podlodze.... usuwajac kazda drobinke kurzu. Innym pedzeluszkiem nieco ostrzejszym, czysci fugi miedzy fliskami, i to tak trzy razy w tygodniu. Nie wyobrazam sobie co to bedzie sie dzialo, gdy ja sily opadna i zmuszona bedzie pomoc wynajac do sprzatania.

Jestem prostolinijną osobą i nie lubię się głowić nad tym co autor miał na myśli kika1, tym bardziej, że takie domysły mogą mieć się nijak do tego co ktoś chciał przekazać. Jeśli więc chcesz porozmawiać ze mną o tym co napisałaś, wyraź to proszę w mniej zaowalowany sposób.
14 lutego 2015 12:41 / 3 osobom podoba się ten post
Na koniec swojej pracy,myje zawsze okna,piore firany staram sie zostawic dom czysty,moja zmienniczka przyjezdza kolo 18 tej,materac ma nadmuchany,posciel obleczona a wczesniej wywietrzona na tarasie,bo lezac w worku kilka tygodni swiezoscia nie pachnie.Robie jej kolacje,czesto smaze jakies mieso.Gotuje jej obiad aby ona na drugi dzien nie stala w kuchni ,i tylko zeby szybko odgrzala .Zamawiam leki aby jej starczylo,szykuje leki na 2 tygodnie .Wszystko wyprane i wyprasowane.I tego samego oczekuje,chyba tak lepiej sie zyje ))))))
14 lutego 2015 12:43 / 1 osobie podoba się ten post
jaki problem? która lepiej sprząta?
14 lutego 2015 12:48 / 2 osobom podoba się ten post
aaaaaaaa takie tam .....? a to tak :)))DDDDD
14 lutego 2015 12:51 / 2 osobom podoba się ten post
agamor

jaki problem? która lepiej sprząta?

Problemu nie ma ,ani nie ma wyscigu ,ktora lepiej cos robi .Jest tylko jak w powiedzeniu Jak Kuba Bogu,tak Bog Kubie .Nie wysilalabym sie widzac ze druga osoba ma mnie w czterech literach i przez pierwsze dwa tygodnie latam z jezorem i sprzatam czyjes brudy.
14 lutego 2015 12:56
magdzie

Problemu nie ma ,ani nie ma wyscigu ,ktora lepiej cos robi .Jest tylko jak w powiedzeniu Jak Kuba Bogu,tak Bog Kubie .Nie wysilalabym sie widzac ze druga osoba ma mnie w czterech literach i przez pierwsze dwa tygodnie latam z jezorem i sprzatam czyjes brudy.

Magdzie no i trzeba jej taki sam  brud zostawić...
jak już będziesz wiedziała, że zjeżdżasz to dwa tygodnie nie sprzątaj .......:))
14 lutego 2015 13:00 / 3 osobom podoba się ten post
magdzie

Na koniec swojej pracy,myje zawsze okna,piore firany staram sie zostawic dom czysty,moja zmienniczka przyjezdza kolo 18 tej,materac ma nadmuchany,posciel obleczona a wczesniej wywietrzona na tarasie,bo lezac w worku kilka tygodni swiezoscia nie pachnie.Robie jej kolacje,czesto smaze jakies mieso.Gotuje jej obiad aby ona na drugi dzien nie stala w kuchni ,i tylko zeby szybko odgrzala .Zamawiam leki aby jej starczylo,szykuje leki na 2 tygodnie .Wszystko wyprane i wyprasowane.I tego samego oczekuje,chyba tak lepiej sie zyje ))))))

Adres poprosze:)))) ja to wole prosto w oczy porozmawiac jak cos nie tak:(((( a tak w ogole to jest przyjemniej:))) wiec Iwonko jak to czytasz to bardzo sie ucieszylam z kwiatow, kawy i ciasta dla fasucha:))))mozesz spikojnie zuzyc mi caky proszek w zamian:))) pdp proszek nie prywatny:)))
14 lutego 2015 13:01 / 1 osobie podoba się ten post
agamor

Magdzie no i trzeba jej taki sam  brud zostawić...
jak już będziesz wiedziała, że zjeżdżasz to dwa tygodnie nie sprzątaj .......:))

Nie no co Ty ,jeszcze mi tylek wyhaftuje ,nie juz mam plan ulozony ,jajko ugotowane podrzuce,w jakis zakamarek hihihihaha ,toc to madra jestem))
14 lutego 2015 13:05 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Widocznie mamy inne podejście do życia i niech tak zostanie - bez komentarza -:)
Już zazdroszczę Twoim " przyszłym zmienniczkom " , że zostawisz po sobie wszystko perfekt , bo w rzeczywistości bywa róznie , miałam zmienniczki , które szczyciły się mianem " perfekcyjnej pani domu " a wyglądało to ciutkę inaczej - " papier " jest cierpliwy , wszystko przyjmie -miłego dnia -:)))))

Wiesz Basia-złośliwości to ja nie lubię. Tym bardziej nie uzasadnionej. Nie wiem o co ci chodzi w twoich postach, bo na pewno nie o rzeczową wymianę poglądów ze mną, typu "ja myślę tak, a ty jak myślisz?". Zaczęłaś od zarzutu, że obgaduje koleżanki , a potem zaraz przeszłaś w aluzje co do mojego prowadzenia domu, o którym to nic nie wiesz, więc też siłą rzeczy nic o tym napisać nie możesz. Jest mi przykro czytać takie posty, a twój powyższy post mnie po prostu zabolał. Jestem na forum by dobrze spędzić czas, zaczerpnąć z mądrości mądrzejszych ode mnie, pomóc jeśli będę w stanie, podyskutować, ale nie po to by prowadzić z kimkolwiek gry, bo to mnie w ogóle nie interesuje.
14 lutego 2015 13:11
W sumie moze powinni sie taki fakt zglosic firmie:(((?
14 lutego 2015 13:14 / 2 osobom podoba się ten post
dziewczyny sprzątanie to takie ....przyziemne trochę jest :)))))DDDDDDD
14 lutego 2015 13:25 / 6 osobom podoba się ten post
Odpowiadam bez cytowania , bo inaczej będzie to wtedy odebrane !..... Ani nie czepiam się czyichś dzieci , anie czyichś mieszkań i porządków w nich - co miałam do powiedzenia to powiedziałam - z mojej strony temat uważam za zamknięty .......... a kiedyś zarzucało się jednej z koleżanek , że szuka dziury w całym . Wystarczy powiedzieć swoje zdanie i co się dzieje ? Najlepiej to usiąść , czytać , czasem z siebie błazna zrobić to wtedy będzie wszystko o.k , bo jak już się coś napisze , co komuś jest nie na rączkę to się jest wrogiem jak się patrzy !...bez uśmieszków .
Dorotka , czy aby nas nie zmieniała ta sama Iwonka , co lubi piec ciasta i dużo proszku zużywa ??? -:))))))))))))))))))