14 lutego 2015 13:05 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalnaWidocznie mamy inne podejście do życia i niech tak zostanie - bez komentarza -:)
Już zazdroszczę Twoim " przyszłym zmienniczkom " , że zostawisz po sobie wszystko perfekt , bo w rzeczywistości bywa róznie , miałam zmienniczki , które szczyciły się mianem " perfekcyjnej pani domu " a wyglądało to ciutkę inaczej - " papier " jest cierpliwy , wszystko przyjmie -miłego dnia -:)))))
Wiesz Basia-złośliwości to ja nie lubię. Tym bardziej nie uzasadnionej. Nie wiem o co ci chodzi w twoich postach, bo na pewno nie o rzeczową wymianę poglądów ze mną, typu "ja myślę tak, a ty jak myślisz?". Zaczęłaś od zarzutu, że obgaduje koleżanki , a potem zaraz przeszłaś w aluzje co do mojego prowadzenia domu, o którym to nic nie wiesz, więc też siłą rzeczy nic o tym napisać nie możesz. Jest mi przykro czytać takie posty, a twój powyższy post mnie po prostu zabolał. Jestem na forum by dobrze spędzić czas, zaczerpnąć z mądrości mądrzejszych ode mnie, pomóc jeśli będę w stanie, podyskutować, ale nie po to by prowadzić z kimkolwiek gry, bo to mnie w ogóle nie interesuje.