Na wyjeździe #16

23 listopada 2014 15:16
ORIM

Bo jak kobieta ktora prowadzi auto wlaczyla wycieraczki - znaczy sie bedzie skrecac ha ha

Oj Orimku, uzbiera Ci się w koszyczku, uzbiera !!!
23 listopada 2014 15:17 / 1 osobie podoba się ten post
Mycha

Ot widzisz co robi z nami zmęczenie. Albo się zaraziłaś jakąś demencją, czy tak ????  Lepiej nie Giunta, bo wtedy pobiegniesz przed siebie i zapomnisz do nas wrócić.

Oj, teraz mnie wystraszyłaś ;) Mam nadzieję, że to nie są zaczątki demencji ;)
23 listopada 2014 15:19 / 1 osobie podoba się ten post
giunta

Oj, teraz mnie wystraszyłaś ;) Mam nadzieję, że to nie są zaczątki demencji ;)

Lepiej zacznij samoobserwację ;-)))  bo jak jeszcze parę razy Ci się tak przytrafi, to .........  ????  Lepiej nie wywoływać wilka z lasu Giunta. 
Na pocieszenie powiem Ci, że ja już zaczęłam samoobserwację. 
23 listopada 2014 16:32 / 1 osobie podoba się ten post
giunta

Po nieprzespanej ostatniej nocy, tym razem spałam, jak zabita. Wstałam wcześnie rano o 12 i prawie pół godziny walczyłam z radiem w kuchni, które nie chciało zadziałać, po czym zorientowałam się, że zamiast niego, cały czas podłączałam do gniazdka młynek do kawy... :D :D :D

spalas - wiec czujesz sie lepiej.Znaczy sie czosnkiem nie czuc i randka sie udala ha ha
mlynek podlaczony zamias radia - przygotowana wic super do poranka hihi
23 listopada 2014 16:34
Mycha

Oj Orimku, uzbiera Ci się w koszyczku, uzbiera !!!

Mycha to nie wielkanoc idzie ha ha wiec po co mi koszyczek ??? Chyba ze ten z dowcipu o czerwonym kapturku ha ha
23 listopada 2014 16:36
Mycha

Ot widzisz co robi z nami zmęczenie. Albo się zaraziłaś jakąś demencją, czy tak ????  Lepiej nie Giunta, bo wtedy pobiegniesz przed siebie i zapomnisz do nas wrócić.

Oj lepiej nie !!! Giunta to jak Forest Gump pobiegnie ha ha od morza do tatr hihi albo dalej 
23 listopada 2014 16:37 / 1 osobie podoba się ten post
giunta

Po nieprzespanej ostatniej nocy, tym razem spałam, jak zabita. Wstałam wcześnie rano o 12 i prawie pół godziny walczyłam z radiem w kuchni, które nie chciało zadziałać, po czym zorientowałam się, że zamiast niego, cały czas podłączałam do gniazdka młynek do kawy... :D :D :D

napisz jak Twoje egzaminy.Może czegoś nie wyczytałam na forum.
23 listopada 2014 17:04 / 4 osobom podoba się ten post
mleczko47

napisz jak Twoje egzaminy.Może czegoś nie wyczytałam na forum.

27.11 trzeba trzymać kciuki :)
23 listopada 2014 17:07 / 2 osobom podoba się ten post
giunta

27.11 trzeba trzymać kciuki :)

Ja jak zwykle.Może kiedyś oko przymrużysz:) a to w prezencie najlepiej jak bedziesz miala swoje.
23 listopada 2014 17:28
ORIM

Mycha to nie wielkanoc idzie ha ha wiec po co mi koszyczek ??? Chyba ze ten z dowcipu o czerwonym kapturku ha ha

Nie kombinuj, nie ominie Cię ....... kiedyś. 
23 listopada 2014 17:35 / 2 osobom podoba się ten post
Mycha

Nie kombinuj, nie ominie Cię ....... kiedyś. 

uwielbiam to slowo "kiedyś" ha ha
23 listopada 2014 17:56 / 1 osobie podoba się ten post
Witam witam i o zdrowie wszystkich pytam. Dawno tu nie zaglądałam, co u Was dobrego?:) W Szwajcarii zima:)))
23 listopada 2014 17:58
robert72

Witam witam i o zdrowie wszystkich pytam. Dawno tu nie zaglądałam, co u Was dobrego?:) W Szwajcarii zima:)))

Witaj ,znow na pokladzie,rozumie ze w pracy jestes?
23 listopada 2014 17:58 / 1 osobie podoba się ten post
robert72

Witaj,witaj.Pisz co tam nowego u Ciebie.
23 listopada 2014 18:04 / 3 osobom podoba się ten post
Czy własny biznes jest praca? Jest zapierniczaniem i to na Maxa ale warto było kiedyś podjąć ryzyko i wyjechać do tego Raju w Ch. Nie da się wszystkiego opisać w kilku zdaniach,jak ktoś chętny na pogaduchy zapraszam na pywate. Kontakt w profilu. Buziaki pozdrawiam i dla wszystkich znajomych i nieznajomych