Albo raz zrobilam golabki, pdp nie smakowaly to ja mialam 6sztuk na 6obiadow. I tylko pdp musialam cos zrobić jakies miesko :-)
Albo raz zrobilam golabki, pdp nie smakowaly to ja mialam 6sztuk na 6obiadow. I tylko pdp musialam cos zrobić jakies miesko :-)
Porcje mamy odpowiednie. Nie jem jogurtow i owocow,bo nie przepadam. W polsce tez jem je dwa razy na msc. Ale pdp ma codziennie. Ryb nie robie,bo pdp nie je. Tylko te paluszki rybne. A. Gotowana piers czy mielone tez sa zdrowde. Ja to samo jem w pl i zyje. Nie jest to zapychanie zoladka byle gownem,ze tak napisze.
Tak . Pdp je codziennie jogurt i mam dla niej banana bo lubi. A ja nie jem, bardzo rzadko ( w pl tez nie jadam, chyba,ze latem owoce). Tam wyzej mialo byc zupa z warzywami (marchewka,seler),ziemniaki,mielone
Porcje mamy odpowiednie. Nie jem jogurtow i owocow,bo nie przepadam. W polsce tez jem je dwa razy na msc. Ale pdp ma codziennie. Ryb nie robie,bo pdp nie je. Tylko te paluszki rybne. A. Gotowana piers czy mielone tez sa zdrowde. Ja to samo jem w pl i zyje. Nie jest to zapychanie zoladka byle gownem,ze tak napisze.
Czyli ja na 3tyg na 2 osoby 90e to jest okej. No dobra :-)
agamalaga, zadalas pytanie i otrzymalas kilka odpowiedzi, w ktorych stwierdzamy, ze jest to bardzo, bardzo mala kwota, nie musisz sie tlumaczyc ale w jakims celu zadalas to pytanie.
Serow tez nie lubie i roznego nabialu,temu rzadko je jem. Kupuje lody raz w tygodniu,to mamy na 2dni (czesciej nie chodze do sklepu,bo mam daleko) i ciasto tez kupuje wtedy (lacznie 3e na tydzien) chodze do sklepu 2razy w tygodniu
Agamor no wlasnie. Jemy normalnie. Jest zawsze mieso i warzywa. Kazdy je to co lubi. I jest to dobrej jakosci i nie najtansze. A jak nastepna opiekunka przyjdzie,bedzie jadla wiecej i inne potrawy to fajnie. Pdp pozna inne smaki. Ja jestem wybredna od dziecinstwa i nie robie jakis ekstrawagancji na talerzu . A nie ,ze nie mam tu kasy!