Przekaż synowej,że szczury do zwierzęta stadne i potrzebują towarzystwa - oczywiście tej samej płci;)(chyba że to jakiś agresor z laboratorium ),zasugeruj towarzystwo, a są miłe,towarzyskie i kochane, przede wszystkim bardzo mądre :)
Przekaż synowej,że szczury do zwierzęta stadne i potrzebują towarzystwa - oczywiście tej samej płci;)(chyba że to jakiś agresor z laboratorium ),zasugeruj towarzystwo, a są miłe,towarzyskie i kochane, przede wszystkim bardzo mądre :)
spróbuje,ale nie wiem czy mój syn się zgodzi tym bardziej teraz kiedy spodziewają się bliżniaków
Dzien doberek zbieramy sie zbieramy wspolna kawke wypic kochni!! No i oczywiscie gimnastyka jeden skłon ,drugi skłon ,pompki przysiady,A ci co lubia jeden dymek zaciagnac sie no i drugi dymek wypuszczamy powietrze:))Miłego dnia wszystkim zycze bezstresowego no i usmiechnietego :)))
Dzien doberek zbieramy sie zbieramy wspolna kawke wypic kochni!! No i oczywiscie gimnastyka jeden skłon ,drugi skłon ,pompki przysiady,A ci co lubia jeden dymek zaciagnac sie no i drugi dymek wypuszczamy powietrze:))Miłego dnia wszystkim zycze bezstresowego no i usmiechnietego :)))
Rozmyślam tak sobie od paru dni.Sa takie miejsca ,gdzie od początku do końca czujemy się jakoś nie tak,spięte,wiecznie "na baczność",mimo że sztela spoko a sa takie gdzie od wejścia mamy wrażenie jakbyśmy tu nie pierwszy a setny raz przyjechały.Ciekawe z czego to wynika-fluidy jakieś w powietrzu czy cuś/Ja tu tak własnie mam,że czuję się na zupełnym luzie ,jakbym enty raz była.Było kilka takich miejsc:)Dobre to jest bo pracuje sie spokojnie i bezstresowo.O ile łatwiejsze byłyby te nasze wyjazdy gdyby za każdym razem tak sympatycznie trafiać:)Czego wszystkim i sobie życzę:)
A mnie dzisiaj wszystko denerwuje:(
Babcine rytuały kąpielowe,zimno i nastrój obniżony:(
Już chyba za długo jestem a jeszcze m-c.
Dodatkowo przeżywam na odległość razem z moim partnerem,nagła i niespodziewaną śmierć jego najmłodszego brata.
Wracajac od kolegi,po kielichu,prawdopodobnie potknał się i wpadł do rowu napełnionego wodą.Przeleżał tam dwa dni.Wg wyniku sekcji powodem śmierci było zachłyśniecie.Dzisiaj pogrzeb.
I tak to wszystko razem -do kitu:((((
A mnie dzisiaj wszystko denerwuje:(
Babcine rytuały kąpielowe,zimno i nastrój obniżony:(
Już chyba za długo jestem a jeszcze m-c.
Dodatkowo przeżywam na odległość razem z moim partnerem,nagła i niespodziewaną śmierć jego najmłodszego brata.
Wracajac od kolegi,po kielichu,prawdopodobnie potknał się i wpadł do rowu napełnionego wodą.Przeleżał tam dwa dni.Wg wyniku sekcji powodem śmierci było zachłyśniecie.Dzisiaj pogrzeb.
I tak to wszystko razem -do kitu:((((
Wszystko Cie denerwuje bo trochę tego na Ciebie spadło.
Pocieszaj się tym,ze każdy dzień to krok do przodu.
Mi jest smutno,bo w domu została moja prawie piętnastoletnia córka. Wolalabym być teraz z nią niż z demencyjna babcią :((((((
Kochane, poradzcie mi coś.
Moja Oma ma na noc pampersa. Nie wiem czy nie chce wołać w nocy czy nie czuje tego...
W dzień woła i załatwia się w WC.
Ale do czego zamierzam...
Rano pampers jest tak pełny , ze prawie się wylewa. Mokry podkład, koszula....
Co z tym zrobić? Budzić ja w nocy? To znów ja nie dam rady....
Kochane, poradzcie mi coś.
Moja Oma ma na noc pampersa. Nie wiem czy nie chce wołać w nocy czy nie czuje tego...
W dzień woła i załatwia się w WC.
Ale do czego zamierzam...
Rano pampers jest tak pełny , ze prawie się wylewa. Mokry podkład, koszula....
Co z tym zrobić? Budzić ja w nocy? To znów ja nie dam rady....