Na wyjeździe #16

08 listopada 2014 10:07 / 3 osobom podoba się ten post
basiaim

Wszystko Cie denerwuje bo trochę tego na Ciebie spadło.

Pocieszaj się tym,ze każdy dzień to krok do przodu.

Mi jest smutno,bo w domu została moja prawie piętnastoletnia córka. Wolalabym być teraz z nią niż z demencyjna babcią :((((((

Każdy by wolał:(Tylko,że za siedzenie w domu w ojraskach nie płacą:(
08 listopada 2014 10:14
ania52

to normalne jest.sprobuj gruba wkladke wsadzac na pampersa,tylko zrob we wkladce dziury ze 3 coby mocz do pampersa przeciekal....

To jest b.dobry pomysł.:)))
08 listopada 2014 10:21 / 1 osobie podoba się ten post
agama

To jest b.dobry pomysł.:)))

i  spraktykowany...u nas w pl w domu opieki tak robimy...
08 listopada 2014 10:22
Podpowiedzcie mi proszę:)
Dotychczas wchodziłam do banku-w sensie do środka.Wypłacałam pieniądze z bankomatu.Gra i buczy.Od jakiegoś czasu został zlikwidowany bankomat na zewnatrz.Jest w środku,czyli na terenie banku.Przed wejściem stoi''słup''z wejściem ,w które mozna włożyć kartę.Dzisiaj sobota-nigdy nie korzystałam z ''ustroistwa'' Bank ''na bank''będzie zamkniety wtedy,kiedy będe miała czas tam pójść:))
Czy moja karta otworzy te rozsuwane drzwi?Polska karta.
08 listopada 2014 10:24
ania52

to normalne jest.sprobuj gruba wkladke wsadzac na pampersa,tylko zrob we wkladce dziury ze 3 coby mocz do pampersa przeciekal....

Dzięki.

Świetny pomysł.

08 listopada 2014 10:26 / 1 osobie podoba się ten post
basiaim

Dzięki.

Świetny pomysł.

na zdrowie kochana...
08 listopada 2014 10:26
reanata

a na ile,, kropelek ,,ma tego pampersa?moze wystarczy zmienic na wieksza chlonnosc.lub dodatkowa zakladac  dusze wkladki ;-;-;-;-

Pampersy są rozpakowane ,wiec nie wiem jaka chłonność. Jestem tu od zeszlego tygodnia ,muszę poczekać na nowa dostawę ;)))))
08 listopada 2014 10:27
ania52

na zdrowie kochana...

Na pewno ;))))
08 listopada 2014 10:38 / 2 osobom podoba się ten post
agama

Podpowiedzcie mi proszę:)
Dotychczas wchodziłam do banku-w sensie do środka.Wypłacałam pieniądze z bankomatu.Gra i buczy.Od jakiegoś czasu został zlikwidowany bankomat na zewnatrz.Jest w środku,czyli na terenie banku.Przed wejściem stoi''słup''z wejściem ,w które mozna włożyć kartę.Dzisiaj sobota-nigdy nie korzystałam z ''ustroistwa'' Bank ''na bank''będzie zamkniety wtedy,kiedy będe miała czas tam pójść:))
Czy moja karta otworzy te rozsuwane drzwi?Polska karta.

Może:)Próbuj tylko 2x, bo za trzecim włączy się alarm i zlecą się antyterroryści:):):)Hi hi hi
08 listopada 2014 10:48 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Może:)Próbuj tylko 2x, bo za trzecim włączy się alarm i zlecą się antyterroryści:):):)Hi hi hi

To lepiej poczekam do pn:))
08 listopada 2014 11:02 / 6 osobom podoba się ten post
Wpadłam się tylko przywitać, bo dawno mnie tu nie było, ale wiecie jak to jest na urlopie... Z Policji jeszcze nie mam info, ale dzwoniłam do kadr i pani powiedziała, że na pewno w tym miesiącu jeszcze będzie telefon. No to czekam dalej. U mnie generalnie dobrze. Kupiłam lapka, ukończyłam Insanity i robię jeszcze raz, biegam. Dzisiaj lecę na imprezę. Muszę korzystać z wolności, bo nie wiem ile jej zostało ;) Za tydzień ruszam w odwiedziny do Łodzi.

08 listopada 2014 11:04 / 2 osobom podoba się ten post
giunta

Wpadłam się tylko przywitać, bo dawno mnie tu nie było, ale wiecie jak to jest na urlopie... Z Policji jeszcze nie mam info, ale dzwoniłam do kadr i pani powiedziała, że na pewno w tym miesiącu jeszcze będzie telefon. No to czekam dalej. U mnie generalnie dobrze. Kupiłam lapka, ukończyłam Insanity i robię jeszcze raz, biegam. Dzisiaj lecę na imprezę. Muszę korzystać z wolności, bo nie wiem ile jej zostało ;) Za tydzień ruszam w odwiedziny do Łodzi.

oj mlodosci;-;-;-;-;-korzystaj  masz racje;-;-;-
08 listopada 2014 11:42 / 2 osobom podoba się ten post
siwa

Masz poczucie humoru,ale nie wiem czy wędzenie by mi odpowiadało,ale kamień mi wystarczy

Jeszcze moglby sie kto pokusic na takie wedzone, tlusciutkie miesko
08 listopada 2014 12:07
Dzieki:))
Muszę coś sobie kupić na żołądek-boli mnie od czwartkowego obiadu wg przepisu babci.
Teraz to juz pewnie też z głodu bo od wczorajszego ranka nic nie jem.
Osłonowe,mieta,rumianek-nic nie pomaga.Na krótko daje ulgę Apap.
Może do tego stres,nerwy.Czort wie ale nie powie.
W aptece najbliższej niestety nie mozna płacić kartą:(
08 listopada 2014 12:21
A ja mam pytanie czy ktos zamawial w de z firmy ,,zalando,,-czy pobieraja kosta przesylki,?