Wszystko Cie denerwuje bo trochę tego na Ciebie spadło.
Pocieszaj się tym,ze każdy dzień to krok do przodu.
Mi jest smutno,bo w domu została moja prawie piętnastoletnia córka. Wolalabym być teraz z nią niż z demencyjna babcią :((((((
Wszystko Cie denerwuje bo trochę tego na Ciebie spadło.
Pocieszaj się tym,ze każdy dzień to krok do przodu.
Mi jest smutno,bo w domu została moja prawie piętnastoletnia córka. Wolalabym być teraz z nią niż z demencyjna babcią :((((((
to normalne jest.sprobuj gruba wkladke wsadzac na pampersa,tylko zrob we wkladce dziury ze 3 coby mocz do pampersa przeciekal....
To jest b.dobry pomysł.:)))
to normalne jest.sprobuj gruba wkladke wsadzac na pampersa,tylko zrob we wkladce dziury ze 3 coby mocz do pampersa przeciekal....
Dzięki.
Świetny pomysł.
a na ile,, kropelek ,,ma tego pampersa?moze wystarczy zmienic na wieksza chlonnosc.lub dodatkowa zakladac dusze wkladki ;-;-;-;-
na zdrowie kochana...
Podpowiedzcie mi proszę:)
Dotychczas wchodziłam do banku-w sensie do środka.Wypłacałam pieniądze z bankomatu.Gra i buczy.Od jakiegoś czasu został zlikwidowany bankomat na zewnatrz.Jest w środku,czyli na terenie banku.Przed wejściem stoi''słup''z wejściem ,w które mozna włożyć kartę.Dzisiaj sobota-nigdy nie korzystałam z ''ustroistwa'' Bank ''na bank''będzie zamkniety wtedy,kiedy będe miała czas tam pójść:))
Czy moja karta otworzy te rozsuwane drzwi?Polska karta.
Może:)Próbuj tylko 2x, bo za trzecim włączy się alarm i zlecą się antyterroryści:):):)Hi hi hi
Wpadłam się tylko przywitać, bo dawno mnie tu nie było, ale wiecie jak to jest na urlopie... Z Policji jeszcze nie mam info, ale dzwoniłam do kadr i pani powiedziała, że na pewno w tym miesiącu jeszcze będzie telefon. No to czekam dalej. U mnie generalnie dobrze. Kupiłam lapka, ukończyłam Insanity i robię jeszcze raz, biegam. Dzisiaj lecę na imprezę. Muszę korzystać z wolności, bo nie wiem ile jej zostało ;) Za tydzień ruszam w odwiedziny do Łodzi.
Masz poczucie humoru,ale nie wiem czy wędzenie by mi odpowiadało,ale kamień mi wystarczy