Upolować;)
Upolować;)
Renatko,wrocisz do domu i zamowisz sobie u nas nie pobieraja opłat (w domu jestem).
No to do dzieła !! Powodzenia, może ktoś Ciebie upoluje i nie będziesz się musiała starac. A co na to Blondyn ?? Chyba czegoś nie wiem.
Witaj;) moze no-spa pomoze? Kilka m-cy temu synu moj mocno narzekal na bole zoladka, lekarz zalecil wszystko co mozliwe, nic nie pomagalo, w koncu No-Spa pomogla, ktora sobie zaordynowal na polecenie zony:) no i.... pomoglo.
Gdy mnie mecza stresowe /bo tak sadze/ bole zoladka, biore NO-SPA, po 20 min. bol mija. Sprobuj co Ci szkodzi!
Agama, nie bierz Apapu na pusty żołądek, to nie jest dobre rozwiązanie.
Mięta też nie bardzo, bo powoduje wydzielanie soków żołądkowych i żółci, a nie wiesz, jaki jest powód bólu, czy boli żołądek, czy coś innego. Ból trzustki jest często tak umiejscowiony, że odczuwa się go jak ból żołądka właśnie.
Wiem, że Ci ciężko, ale głodówka to najlepsze rozwiązanie, ewentualnie coś rozkurczowego możesz wziąć (No-spa na przykład). Z powodu głodu żołądek nie boli, wierz mi.
A uwierz, że jednak istnieją bóle z powodu głodu przy wrzodach żołądka i dwunastnicy! Zalezy kiedy się pojawiają. Np. w nocy lub wcześnie rano. Tzw. bóle głodowe, które niejednokrotnie ustępują po posiłku czy po wypiciu jakiegoś napoju. Ale przeciwbólowe leki w tym wypadku nic nie pomogą. Tak jak wyżej koleżanki pisały rozkurczowe. Ewentualnie a może najbardziej w tym wypadku pożądany jest Ranigast.
A uwierz, że jednak istnieją bóle z powodu głodu przy wrzodach żołądka i dwunastnicy! Zalezy kiedy się pojawiają. Np. w nocy lub wcześnie rano. Tzw. bóle głodowe, które niejednokrotnie ustępują po posiłku czy po wypiciu jakiegoś napoju. Ale przeciwbólowe leki w tym wypadku nic nie pomogą. Tak jak wyżej koleżanki pisały rozkurczowe. Ewentualnie a może najbardziej w tym wypadku pożądany jest Ranigast.
Mnie tak wzieło ok18-tej w czwartek.Już po obiedzie mnie ''gniotło'' Dopiero jak ''oddałam''nieszczęsne ,prawie surowe pieczarki plus makaron to mnie zaczął napieprzać(żołądek)! Świadomie zrezygnowałam z dalszych posiłków.
Kiedys też się tak uraczyłam jak kolezanka załatwiła swojska kiełbasę-zeżarłam całe pęto!!!! Duże było.Koleżanki ze świętokrzyskiego wiedza o czym mówie:)
Też dwa dni cierpiałam ale wiedziałam za co:)
Wyleczył mnie ostatecznie dziadeczek-nakazał synowi przynieść nalewkę z orzechów włoskich.Wypiłam kieliszek(błee,i wyglądało jak kupa w płynie),poczułam w żoładku ogień ,niewychowanie mi sie odbiło ale jaka ulga:))))
W zwiazku z tym podejście do bankomatu wewnątrz zamkniętego banku nadal stanowi sprawę do wyjaśnienia:))))
kotku nie wiem na czym to polega ale u nas albo nie ma tego artykulu albo jest o wiele drozszy,cos sobie upatrzylam i jest fajna obnizka,ale jeszcze nie zamawialam w de
Jeszcze moglby sie kto pokusic na takie wedzone, tlusciutkie miesko
Renia, specjalnie dla Ciebie przed chwilą byłam na stronie 'zalando.de' i sprawdziłam. Przesyłka darmowa i zwrot towaru również.
dziekuje ci,no ja niestety nie moglam sie tego dotyczytamcmoje czytanie po niemiecku jest kiepskie,jeszcze raz dziekuje;-;-;-