zastanawiam sie czy na czole masz czy my mamy napisane -jestesmy polki-omijam mezczyzn-polakow opiekunow -macie takie doswiadcznia ze przed wypowiedzenieniem sie was rozpoznaja?kurcze urosnie ci niezla ferajna kolezanek;-;-;-;-
zastanawiam sie czy na czole masz czy my mamy napisane -jestesmy polki-omijam mezczyzn-polakow opiekunow -macie takie doswiadcznia ze przed wypowiedzenieniem sie was rozpoznaja?kurcze urosnie ci niezla ferajna kolezanek;-;-;-;-
Witajcie wieczorkiem:)
Dziś awansowałam na drabinie niemieckich wartości społecznych : byłam z moja pdp w Klubie Seniora :))
Byłam jedyną opiekunką w tym klubie i powiem wam szczerze,że pdp do wyboru do koloru,zastanawiałam sie czy jakichś wizytówek sobie nie naprodukować,a nóż się ktoś fajny trafi :))
Poza tym czas zasuwa mi szybciej niz w domku,bo codziennie mam inne atrakcje.
No ale wiesz Aneczko o co mi chodzi,zawsze bylam sama ,w porywach jedna koleżanka,a tu aż 9 szt i to całkiem fajnych babek:)
Jedna z koleżanek jest tu juz od półtora roku z przerwami i mowi,że do tej jesieni nie bylo ani jednej Polki,albo się nie ujawniały?
Bo nie napisałaś "świeże" albo "surowe" - im trzeba dokładnie wszystko)Albo było powiedziec ,że takie jak do sosu czy zupy:)A te ze słoika mniam mniam ,bardzo lubię:)Z puszki nie bo śmierdzą dziwnie:(
Zwerbowałas na forum czy była juz któraś?:)
No ale wiesz Aneczko o co mi chodzi,zawsze bylam sama ,w porywach jedna koleżanka,a tu aż 9 szt i to całkiem fajnych babek:)
Jedna z koleżanek jest tu juz od półtora roku z przerwami i mowi,że do tej jesieni nie bylo ani jednej Polki,albo się nie ujawniały?
Ja się zastanawiam jak ta Babcia może tak spokojnie spać, tyle co Ona się morderstw naogląda w telewizji( a ja przy Niej), to głowa boli. Zawsze wybiera kryminały na wieczór, chociaż raz byśmy zobaczyły jakąś komedię romantyczną. Jak sobie przypomnę niektóre sceny, to gęsiej skórki dostaję, a Ona im więcej krwi, tym bardziej dla Niej film zajmujący :-)
hehehhe wiesz co,ja myślę,że teraz to chyba babcia by mnie nie chciala oddać,dziś chwaliła się mną na prawo i lewo,nazywała mnie "schtuzer" ? nie wiem jak to się pisze i nie wiem co to znaczy,może ktoś wie?
Czy trzeba miec cos na czole napisane ? Wystarczy ze nie nosisz koszulki polo ha ha,jestes uczesana i nie masz podwinietych jasnow ha ha
może mowiła Ci " stutzen" to znaczy to tak w dowolnym tlumaczeniu jestes jej podporą,oparciem:)
taaaaak;-;-;-uznaje to za komplement dla polek,kurcze mozecie mi nie wierzyc ale nie przygladam sie ubiora kobiet w de ,chyba ze ,,rzuci mnie na kolana,,bucik czy torebka;-;-;-;-
i skarpetki ubrane do spodnicy hihi
a skarpetki w tym sezonie podobno trendy;-;-;-;-