Manuela, ty jak zwykle od rana tryskajaca entuzjazmem. Tylko pozazdroscic energii. Skad ty czerpiesz jej takie poklady?:-)
Manuela, ty jak zwykle od rana tryskajaca entuzjazmem. Tylko pozazdroscic energii. Skad ty czerpiesz jej takie poklady?:-)
Bo nie napisałaś "świeże" albo "surowe" - im trzeba dokładnie wszystko)Albo było powiedziec ,że takie jak do sosu czy zupy:)A te ze słoika mniam mniam ,bardzo lubię:)Z puszki nie bo śmierdzą dziwnie:(
no teraz już wiem, że bez dokładnej instrukcji obsługi z niemcom trudno pojąć niektóre rzeczy, dla nas proste, ale ja się już nie przejmuję jeszcze tylko 4 dni i fruu, niech się zmienniczka martwi skoro jej się tutaj tak podoba, mnie już nic do tego
biale z zolta lamowka do czarnej spodnicy ? no to ja nie jestem trendy ha ha
Witajcie,u mnie dziś lenistwo po pracowitym tygodniu :)) Dziś zaliczyłam tylko parę km z koleżanką,bo obie niemoc mamy:)).
Widzę,ze na forum też niedzielnie,wszyscy wypoczywają.
Szerokości i bezpiecznej drogi do domku. Ja teraz żałuję, że też swoim autkiem nie przyjechałam. :-(
Witajcie,u mnie dziś lenistwo po pracowitym tygodniu :)) Dziś zaliczyłam tylko parę km z koleżanką,bo obie niemoc mamy:)).
Widzę,ze na forum też niedzielnie,wszyscy wypoczywają.
Kontroler z cyckiem przed chwilą wrócili zw szpitala od PDP , jest gorzej ,kilka razy w nocy wymiotowała a i nad ranem jej się zdarzyło... Dzisiaj na kroplówkach,a od jutra ponownie zaczynam maraton ,czyli codziennie do szpitala... Na samą myśl mnie wszystko boli...