10 listopada 2014 06:03 / 11 osobom podoba się ten post
niantaEeeeee... Na wczasach jestem ;D to,że PDP w szpitalu, to nie znaczy,że nic nie robię:) po prostu nie lubię łazikować ;p
Nianta , ja Ciebie rozumiem , absolutnie nie mam zamiaru atakować , ale tak sobie fdobrze pomyśl : z tego co piszesz wynika , że gotowałaś , prałaś itd. dla PDP-ej i dla " cycka " . Teraz pupy nie podcierasz , w nocy nie wstajesz , wiesz , że PDP-na jest w dobrych rękach , no Nianta coś za coś !.... Także nie jestem " łazikiem " ,ale jak bym musiała to by mi tylko na zdrowie wyszło i figurę dobrze zrobiło ...... Dziś Pusia obudziła mnie o 5;10 wołaniem " ich musssss ! " i tak do tej chwili woła regularnie co 10 minut a ja biegam i tłumaczę , że jeszcze " nie czas " , że ma spać ...pomyslałam sobie , że bieganie z jadalni ( tu mam lapka ) do sypialni co parę minut i tak do 7-ej to prawie do Rewe bym doszła ! Tylko droga do sklepu by mi więcej dała , bo w domu , w mieszkaniu to się tak szybko nie chudnie , najwyżej plecy i nogi bolą ! Jak Ci będzie zle to wmawiaj sobie : " Ja to szczęściara w tej robocie jestem , inne po nocach nie śpią , d....ka podierają a ja jogging uprawiam ! ".....zobaczysz , będzie Ci lżej !-:))))))))