na poczte rachunek do zaplacenia z Telekomu .......haha.Nie mam nic z telekomu ,pare dni temu mialam z Vodavonu tez nie mam nic od nich . ........moge miec .....wirusa jak otworze pdf .:) :) .
na poczte rachunek do zaplacenia z Telekomu .......haha.Nie mam nic z telekomu ,pare dni temu mialam z Vodavonu tez nie mam nic od nich . ........moge miec .....wirusa jak otworze pdf .:) :) .
Ktoś wyrażnie chce Cię naciągnąć,jutro pewnie dostaniesz z jakijs innej "firmy" rachunek i się może odczepią,do trzech razy sztuka :))
Ja dostalam wczoraj smsa i wygranej 300 tys zł,no i tak mi się poprzewracało w głowie,że nie odesłałam smsa potwierdzającego bo mi się szkoda 2,45 zrobiło :))
Ktoś wyrażnie chce Cię naciągnąć,jutro pewnie dostaniesz z jakijs innej "firmy" rachunek i się może odczepią,do trzech razy sztuka :))
Ja dostalam wczoraj smsa i wygranej 300 tys zł,no i tak mi się poprzewracało w głowie,że nie odesłałam smsa potwierdzającego bo mi się szkoda 2,45 zrobiło :))
Ivanilia to na pewno była "możliwa" wygrana ;-)))
Co Ty,pewniak to był,ja tam wolę się narobić niż za darmo dostać kasę he,he
Telekom Leiter Kundenservice
Ihre Rechnung für 11.2014
Guten Tag,
anbei erhalten Sie im Anhang an diese E-Mail Ihre aktuelle Rechnung. Höhe der Forderung in November 2014: 379,45 Euro.
Ihre Rechnung für 11.2014 - (PDF-Dokument).
Die vorliegende Nachricht wurde automatisch versandt. Bitte antworten Sie nicht an die Adresse des Absenders.
Mit freundlichen Grüßen
Ralf Hoßbach
Leiter Kundenservice
Ktos sie uparł ,tym razem mam z Telekomu ,oczywiscie ,ze nie otwieram pdf.Juz wyrzucilam.Jeszcze chwila i zabraknie mi wyplaty na "te rachunki". :)
Telekom Leiter Kundenservice
Ihre Rechnung für 11.2014
Guten Tag,
anbei erhalten Sie im Anhang an diese E-Mail Ihre aktuelle Rechnung. Höhe der Forderung in November 2014: 379,45 Euro.
Ihre Rechnung für 11.2014 - (PDF-Dokument).
Die vorliegende Nachricht wurde automatisch versandt. Bitte antworten Sie nicht an die Adresse des Absenders.
Mit freundlichen Grüßen
Ralf Hoßbach
Leiter Kundenservice
Ktos sie uparł ,tym razem mam z Telekomu ,oczywiscie ,ze nie otwieram pdf.Juz wyrzucilam.Jeszcze chwila i zabraknie mi wyplaty na "te rachunki". :)
Zosiu, to dostałaś tego samego co ja, nawet kwota się zgadza:-). Naprawdę się nie wypłacimy :-)
Ja też dostałam ale mnie cholery taniej jakoś wyceniły bo tylko 284 Eu :)))). Zastanowiłomnie jedno skąd mają mój adres mailowy ten na który pseudorachunek przyszedł .Dlaczego - ano bo tą pocztę załozyłam w jednym celu i praktycznie tylko administrator strony ma dostep do tego adresu . Ciekawe .Napisałam zresztą do administratora i czekam na odpowiedź .Nie odpuszczę tego . dodam , że strona nie jest niemiecka i administrator też :)