Na wyjeździe #16

10 listopada 2014 20:24 / 6 osobom podoba się ten post
zosia_samosia

na poczte rachunek do zaplacenia z Telekomu .......haha.Nie mam nic z telekomu ,pare dni temu mialam z Vodavonu tez nie mam nic od nich . ........moge miec .....wirusa jak otworze pdf  .:) :) .

Ktoś wyrażnie chce Cię naciągnąć,jutro pewnie dostaniesz z jakijs innej "firmy" rachunek i się może odczepią,do trzech razy sztuka :))
Ja dostalam wczoraj smsa i wygranej 300 tys zł,no i tak mi się poprzewracało w głowie,że nie odesłałam smsa potwierdzającego bo mi się szkoda 2,45 zrobiło :))
10 listopada 2014 20:26 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Ktoś wyrażnie chce Cię naciągnąć,jutro pewnie dostaniesz z jakijs innej "firmy" rachunek i się może odczepią,do trzech razy sztuka :))
Ja dostalam wczoraj smsa i wygranej 300 tys zł,no i tak mi się poprzewracało w głowie,że nie odesłałam smsa potwierdzającego bo mi się szkoda 2,45 zrobiło :))

Ivanilia to na pewno była "możliwa" wygrana ;-)))
10 listopada 2014 20:27 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

pewnie dlatego nie odeslalas sms zwrotnego ze nie ojro wygrana ha,ha,ha;-;-;-;-
10 listopada 2014 20:29 / 2 osobom podoba się ten post
Mycha

Ivanilia to na pewno była "możliwa" wygrana ;-)))

Co Ty,pewniak to był,ja tam wolę się narobić niż za darmo dostać kasę he,he 
10 listopada 2014 20:43
ivanilia40

Co Ty,pewniak to był,ja tam wolę się narobić niż za darmo dostać kasę he,he 

no prosze jaka praktyzna dziewczyna.Nie trzeba myslec o prezentach dla niej.Zapracuje sama
10 listopada 2014 20:48 / 6 osobom podoba się ten post
widzę że muszę się znowu wtrącić do dyskusji o odwiedzinach w szpitalu,ja nie napisałam że nie chciałam tam pójś,tylko że musiałam tam kwitnąć bez sensu po 8 godzin co rusz wypraszana z sali[wieloosobowa],Jak najbardziej rozumie odwiedziny,ale nie codziennie i nie po 8 godzin bez posiłku,Na drugi raz zarządam kase za brak wolnego tym bardziej że miał się kto PDP zająć[córka mieszka w tym samym domu].2 m-ce w nocy wogóle nie spałam bo darła sie w niebogłosy aż sąsiedzi interweniowali,Odwiedziny jak najbardziej,ale w formie takiej jak większość osób się tu wypowiadała
10 listopada 2014 20:54
W temacie dziwnych rachunków dodam,że przychodzą również takie dziwologi,jesli się cos oglada na amazon czy innych takich.Niedawno takie wezwanie do zaplaty dostałam,nawet z grożbami-a ze ja w goracej wodzie kąpana,to od razu otworzyłam załącznik.Szczęscie,że mój program atywirusowy nie wpuścił mi wirusa-a on tam był.
W nerwach najpierw napisałam do nadawcy,że jeszcze jeden taki mail i ide z tym na policję,a potem poczytałam w necie-dużo ludzi takie cos dostaje-niestety.Wiecej nic nie przyszło od tego nadawcy.
10 listopada 2014 21:00
zosia_samosia

na poczte rachunek do zaplacenia z Telekomu .......haha.Nie mam nic z telekomu ,pare dni temu mialam z Vodavonu tez nie mam nic od nich . ........moge miec .....wirusa jak otworze pdf  .:) :) .

też taki dostałam,chyba nawet na podobną kwotę...
10 listopada 2014 21:53 / 1 osobie podoba się ten post
Jestem 3 lata i tylko raz babcia trafiła do szpitala zanim wróciłam z zakupów pogotowie ją zabrało po sprzątnięciu łazienki( za dużo zjadła żółtych drażetek zawory puściły) syn przyjechał po mnie i pojechaliśmy do niej aby dowiedzieć się co i jak oraz potrzebne rzeczy jej zawieźć była separatce lekarze myśleli że jakiś wirus po 2 dniach przeniesiona na 2 osobowa sale lekarz stwierdził że musi zostać ok tyg na przegląd syn mówi że mogę lecieć do domu babcia mówi nigdzie nie bo w domu jest robota( bała się że nie wrócę )i tak jak ktoś jechał syn lub synowa to jechaliśmy na pól godzinki w domku posprzątałam na spokojnie łącznie z firankami raz pojechałam z synem a wróciłam autobusem ale tylko dlatego że u babci godzinkę i całe popołudnie shopping nikt mnie nie zmuszał do odwiedzin wybrałam się na całodzienną wycieczkę na Dortmund tak więc wspominam miło największe zaskoczenie jak zobaczyłam jedzenie niby problemy żołądkowe a sosy mięsa i sero-makowiec nie zapomnę bo sama go zjadłam za babcie bo nie lubi maku nawet dobry:)babcia ma prywatne ubezpieczenie więc gazetki napoje i kawiarenka dla odwiedzających na najwyższym poziomie sama byłam zaskoczona :)
10 listopada 2014 21:54
zosia_samosia

Telekom Leiter Kundenservice

Ihre Rechnung für 11.2014

Guten Tag,

anbei erhalten Sie im Anhang an diese E-Mail Ihre aktuelle Rechnung. Höhe der Forderung in November 2014: 379,45 Euro.

Ihre Rechnung für 11.2014 - (PDF-Dokument).

Die vorliegende Nachricht wurde automatisch versandt. Bitte antworten Sie nicht an die Adresse des Absenders.

Mit freundlichen Grüßen

Ralf Hoßbach
Leiter Kundenservice

Ktos sie uparł ,tym razem mam z Telekomu ,oczywiscie ,ze nie otwieram pdf.Juz wyrzucilam.Jeszcze chwila i zabraknie mi wyplaty na "te rachunki". :)

10 listopada 2014 21:55
zosia_samosia

Telekom Leiter Kundenservice

Ihre Rechnung für 11.2014

Guten Tag,

anbei erhalten Sie im Anhang an diese E-Mail Ihre aktuelle Rechnung. Höhe der Forderung in November 2014: 379,45 Euro.

Ihre Rechnung für 11.2014 - (PDF-Dokument).

Die vorliegende Nachricht wurde automatisch versandt. Bitte antworten Sie nicht an die Adresse des Absenders.

Mit freundlichen Grüßen

Ralf Hoßbach
Leiter Kundenservice

Ktos sie uparł ,tym razem mam z Telekomu ,oczywiscie ,ze nie otwieram pdf.Juz wyrzucilam.Jeszcze chwila i zabraknie mi wyplaty na "te rachunki". :)

Zosiu, to dostałaś tego samego co ja, nawet kwota się zgadza.  Naprawdę się nie wypłacimy
10 listopada 2014 22:31 / 1 osobie podoba się ten post
No fajnie, moje babcie uważają, że jak ja jadę w góry to mam wolne - hehehe. Noż nic do roboty nie mam. I znowu tłumaczenie. Jaka zdziwiona była jak jej powiedziałam, że czekanie to też praca. A frajdę z jazdy w góry to ja będę miała w domu a nie tutaj. I przepraszam, nie jest moją rodziną u której czuje się swobodnie. Jestem w pracy.
10 listopada 2014 22:49 / 1 osobie podoba się ten post
Annika

Zosiu, to dostałaś tego samego co ja, nawet kwota się zgadza:-).  Naprawdę się nie wypłacimy :-)

Ja też dostałam ale mnie cholery taniej jakoś wyceniły bo tylko 284 Eu  :)))). Zastanowiłomnie jedno skąd mają mój adres mailowy ten na który pseudorachunek przyszedł .Dlaczego - ano bo tą pocztę załozyłam w jednym celu i praktycznie tylko administrator strony ma dostep do tego adresu . Ciekawe .Napisałam zresztą do administratora i czekam na odpowiedź .Nie odpuszczę tego . dodam , że strona nie jest niemiecka i administrator  też :)
11 listopada 2014 05:54
Aniak

Ja też dostałam ale mnie cholery taniej jakoś wyceniły bo tylko 284 Eu  :)))). Zastanowiłomnie jedno skąd mają mój adres mailowy ten na który pseudorachunek przyszedł .Dlaczego - ano bo tą pocztę załozyłam w jednym celu i praktycznie tylko administrator strony ma dostep do tego adresu . Ciekawe .Napisałam zresztą do administratora i czekam na odpowiedź .Nie odpuszczę tego . dodam , że strona nie jest niemiecka i administrator  też :)

Poczte mam na polskim portalu ,byla b.dlugo widoczna .Kazdy wchodzac na forum mogl ja zobaczyc.teraz juz nie ,ale to juz po "ptokach" .
11 listopada 2014 07:47 / 1 osobie podoba się ten post
Dzien doberek wstajemy wstajemy skowronki kawka zaparzona herbatka rowniesz w termo dzbanuszkach!! No jaki kto lubi spor zapraszam,trzeba sie poruszac zeby sie obudzic ,wsac wstałam ale jakos mi sie ziewa wiec szybciutko do gimnasyki zeby sie obudzic.Miłego dznia słoneczka usmiechnietego bezstresowego:)))