Mam pytanie ten niebiesko-bialy podklad w lozku to ktora strona jest prawidlowo niebieskim do przescieradla i bialy mamy na wierzchu czy robimy na odwyrtke ze biale patrzy na przescieradlo a niebieskie dotyka pupu??????bo juz zgluplam
Mam pytanie ten niebiesko-bialy podklad w lozku to ktora strona jest prawidlowo niebieskim do przescieradla i bialy mamy na wierzchu czy robimy na odwyrtke ze biale patrzy na przescieradlo a niebieskie dotyka pupu??????bo juz zgluplam
czyli widzimy biale,a czemu wczoraj mi materac zamoczylo
Jak miałam leżącego Pdp to kładam dwa podklady na materac potem prześcieradło ,potem znowu 2 podkłady ,potem dość duży prostokątny podkład z grubszej bawełny i zakladałam na boki aby podkłady się nie przesuwały za bardzo.. Nie zdarzyło mi się aby materac zmoczyć ,te pierwsz podkłady czasami tak..
Pod warunkiem ,że masz tyle tych podkładów-moja PDP tych niebiesko białych ma ino 3.Na szczęscie aż takich awarii nie miewa:)
Chyba szpital,lezec jesc ,lezec,jesc
Absolutnie nikomu nie marzy sie takie totalne nic nie robienie? Po tym codziennym jednostajnym robieniu wszystkiego przy mało wdziecznym pdp lub dwojgu? Jeju, co sie z Wami dzieje?
a czemu Ty się tak rzadko odzywasz
Siweczku ja tu codzien zagladam, Ciebie nie widuje, ha ha ha . Mniej sie udzielam bo w zyciu moim duzo zmian zaszlo i mam troche spraw do zalatwienia. Jestem w pracy wiec musze dzwonic, meilowac itp.