Na wyjeździe #16

12 listopada 2014 14:44 / 3 osobom podoba się ten post
Babcia już po kolacji, ząbki zapasowe umyte, stół do śniadania przygotowany. Skoro już po kolacji, to może powinnam iść spać ?
12 listopada 2014 14:47
Annika, aż się boje pytać o której jecie śniadanie, jak już u Was po kolacji.
12 listopada 2014 14:47
fado

Annika, aż się boje pytać o której jecie śniadanie, jak już u Was po kolacji.

Pytaj . Śniadanie : Babcia o 6.45, a ja o 7.00
12 listopada 2014 14:47 / 7 osobom podoba się ten post
Taka miła niespodzianka mi sie  dzisiaj zdarzyła wybierając z woreczka ziemniaczki na placuszki ziemniaczane o to co ujrzałam:)))pokazuje to dziadkowi i babci,a dziadek:) ze daruje mi te serca 2:))))

12 listopada 2014 15:37
siwa

Kiedy wracasz do domu

Do Polski jade na Swieta kolo 20.
12 listopada 2014 15:40 / 1 osobie podoba się ten post
Annika

Babcia już po kolacji, ząbki zapasowe umyte, stół do śniadania przygotowany. Skoro już po kolacji, to może powinnam iść spać ? :-)

To o której sie kładziesz spać ?? 
12 listopada 2014 15:55
Mycha

To o której sie kładziesz spać ?? 

Do 21.45 oglądam film przyrodniczy, albo najczęściej kryminał z Dziadkami, a później już w zasadzie idę do siebie. Rozmawiam przez chwilę z mężem i zasypiam zaraz
12 listopada 2014 18:11
Annika, ty tak uwielbiasz dziadków, czy kryminały, że siedzisz przy nich aż do 10tej wieczór. A gdzie Twój kawałek wieczora dla rodziny na skypie i dla Ciebie samej tym bardziej, że twoje dziadki to ranne ptaszki. A powiedzże im o 20tej, że idziesz pogadac sobie z rodziną i rób sobie wolne od roboty. Do 20tej przy dziadkach to i tak po dziurki w nosie.
12 listopada 2014 18:15 / 1 osobie podoba się ten post
fado

Annika, ty tak uwielbiasz dziadków, czy kryminały, że siedzisz przy nich aż do 10tej wieczór. A gdzie Twój kawałek wieczora dla rodziny na skypie i dla Ciebie samej tym bardziej, że twoje dziadki to ranne ptaszki. A powiedzże im o 20tej, że idziesz pogadac sobie z rodziną i rób sobie wolne od roboty. Do 20tej przy dziadkach to i tak po dziurki w nosie.

W ciągu dnia mam czas na rozmowy. A te wieczorne filmy, to jak rytuał, ciężko to zmienić.
12 listopada 2014 18:23 / 2 osobom podoba się ten post
Dziadki muszą zrozumieć, że jesteś człowiekiem i potrzebujesz dla siebie tej prywatności. Przecież jak ich zostawisz przy telewizorze samych nie zrobią sobie chyba krzywdy. W czym problem? Nie fajniej jest zamiast przy nich posiedzieć sobie z nami na forum albo z samym sobą? Trzeba im wbijać do głowy, że nawet jak jesteśmy u siebie w pokoju, to dalej jesteśmy w pracy na służbie.
12 listopada 2014 18:56
Po 22.00 . Ja właśnie wcinam "pokolację" , ale Babcia zawzięta, po kolacji już nic nie je. Ja to później głodna jestem
12 listopada 2014 18:56 / 2 osobom podoba się ten post
To tak jak na ,,rozmowach kontrolowanych,,:).......śniadanie na obiad , obiad na kolacje a do łużka to w ciuszkach , bo jutro i tak trzeba wstać więc odchodzi czas na ubieranie:)) więc kolację tą co wczoraj jemy na śniadanko i ile czasu zaoszczędzamy :)) Pół dnia jesteśmy do przodu HI!HI!:)) To dobry system :))
12 listopada 2014 19:11
Jestem fanką starych, polskich filmów :))
12 listopada 2014 19:13 / 4 osobom podoba się ten post
Margolcius bo tylko szpital tak ma,jesc i spac,a tego nikomiusku nie zycze,
a my chcialybymy np,zrelaksowac sie w SPA,pic drineczka,saczyc kawusie,posluchac muzyczki itd,a nadal nie neguje swej wypowiedzi ze jedzenie i spanie to tylko w szpitalu i oby nie
12 listopada 2014 19:46 / 1 osobie podoba się ten post
Czy mogę się dowiedzieć cóż to jest koszerna TV?Bo może ja tez miłośniczka i nawet o tym nie wiem:):):):)