Czy mogę się dowiedzieć cóż to jest koszerna TV?Bo może ja tez miłośniczka i nawet o tym nie wiem:):):):)
Czy mogę się dowiedzieć cóż to jest koszerna TV?Bo może ja tez miłośniczka i nawet o tym nie wiem:):):):)
koszerność odnosi się do reguł w prawie żydowskim ... określa rodzaje produktów dozwolonych do spożywania , oraz warunki, w jakich powinny być produkowane :) Jeżeli chodzi o koszerną tv ?? :))
Pewnie odnosi sie do programow dozwolonych do obejrzenia I warunkow, w jakich powstaly oraz jaka przedstawiaja tresc hihi. Dozwolone od lat 18? Hihi
Wow! Zlapalam jakieś free Wi-Fi!!!
Ciekawe,na jak długo...? Ale wreszcie mam większe pole widzenia niż w telefonie ;)
koszerność odnosi się do reguł w prawie żydowskim ... określa rodzaje produktów dozwolonych do spożywania , oraz warunki, w jakich powinny być produkowane :) Jeżeli chodzi o koszerną tv ?? :))
Mnie sie marzy wyjazd na swieta, gdzies gdzie bym mogla lezec, jesc potrawy swiateczne i znowu lezec i jesc i znowu........, w ciszy zupelnej. Znacie takie miejsca?
Ha,dobre pytanie.Mnie to się oprócz tego jakiś masaż marzy.
masaż plus ciacho masażysta,jejku jakie fajne połączenie,mogłabym całą rodzine namówić żeby mi taki prezent na gwiazdke zafundowali.Oj chyba z tą myślą pójde spać
masaż plus ciacho masażysta,jejku jakie fajne połączenie,mogłabym całą rodzine namówić żeby mi taki prezent na gwiazdke zafundowali.Oj chyba z tą myślą pójde spać
Ha,dobre pytanie.Mnie to się oprócz tego jakiś masaż marzy.
A ja byłam dzisiaj w Erlangen.na akupunkturze pierwszy raz w życiu.
Opa wymyślił, że pomoże mi to na moje nadcisnienie, problemy z menopauzą i bóle pleców.
On jeździ juz od lat i twierdzi , ze potem pól roku ma juz spokój z plecami,
dzisiaj też miał zabieg.
Miałam pietra jak to będzie z tymi igłami, ale strach ma wielkie oczy,
przeszłam zabieg bezbolesnie.
Robiła prawdziwa Chinka w moim wieku,
jej rodzina trudni się tym od 70 lat.
Poprzystawiała mi między bustem chyba z 10 takich małych kólek, z tego wystawały igły,
podłączone to wszystko było do jakiejś maszyny, którą potem włączyła.
Leżałam z tym 25 min.
W poniedziałek powtórka, ponoć trzeba wziąść z 3 zabiegi, aby było skuteczne,
pożyjemy, zobaczymy.