Na wyjeździe #16

13 listopada 2014 22:30 / 1 osobie podoba się ten post
wysko podniosles poprzeczke-stawka ok-ale kurcze moze ja nie z tej bajki -o takiej premi nie slyszlam,;-;-;-;-ale dobrze ze jest i sa takie firmy ze w ten sposob wynagradzaja ten czas; dyspozyzji w BN-;-;-
13 listopada 2014 22:31
użytkowniczka niegdyś znana jako debiutantka

no to tyle zdecydowanie mi nie zaproponowali ani dniowki ani premii ;)

To może się zastanów czy warto :)) a wyżywienie zapewniają czy we własnym zakresie ?:)) i spytaj się jeszcze o nocleg :))
13 listopada 2014 22:36 / 1 osobie podoba się ten post
ja tu poważne pytanie zadaje a wy żarty :P wyżywienie i nocleg zapewnione, tak samo jak transport :P a daja mi polowe mojej stawki miesiecznej z wakacji plus premia. wychodzi 650 euro za te 2 tygodnie.
13 listopada 2014 22:37
3lata temu z firmy miałam stawkę dzienną 40e i za dni świąteczne podwójnie ,ale już bez premii,niestety:(
13 listopada 2014 22:39 / 1 osobie podoba się ten post
Tak popieram-ale wychodzi poza stawka za 25,26,,i 31 grudzien ekstra 300ojro-to geldy ekstra  ktorych nigdy nie mialam,owszem 100 procent  stawki -tak-wiec gratulluje negocjacjazji;-;-;-;-;-
13 listopada 2014 22:41
no mialam 1100 euro za miesiac- bylam pierwszy raz. nie bylo zle. inne agencje i po 850 euro mi wtedy proponowaly ;)
13 listopada 2014 23:00
opiekun_Janusz

A na co Ci ma pomóc?

Ostrogi !!Chetnie sie pozbede jakos ze mnie kiepski kowboj hehehe:)
13 listopada 2014 23:28
Kochani,jutro dobry dzien,a mianowicie Matki Bozej Pienieznej. I az chce sie jutro pracowac!
14 listopada 2014 00:04
Ciotka

Moja stawka miesięczna to ok1500 eur. więc dzienna to ok:50 eur. za każdy dzień świąt 100 euro prosty rachunek :))za sylwka tyle samo co za święta :))) Niestety ja święta spędzam w domciu ,, piniądze to nie wszysko a  bez piniędzy to ch..j ,,:)))HI ! HI ! :))

Ciotka, pracujesz przez agencję czy jesteś na działalności?
Tak z ciekawości pytam, a co do reszty się zgadzam :).
14 listopada 2014 00:25 / 4 osobom podoba się ten post
I dziś o 18tej trzymamy kciuki za naszych w meczu z Gruzją:)

A o 20:45 trzymamy kciuki za Gibraltar, który gra z Niemcami:)
14 listopada 2014 05:46 / 12 osobom podoba się ten post
użytkowniczka niegdyś znana jako debiutantka

no mialam 1100 euro za miesiac- bylam pierwszy raz. nie bylo zle. inne agencje i po 850 euro mi wtedy proponowaly ;)

Jeśli 650 euro za dwa tygodnie ? to przecież ładnie jest !... Bierz poprawkę na niektóre wpisy , bo Cię będą " odstraszać " a nie wszyscy prawdę piszą ! Ja Ci piszę " najprawdziwszą prawdę " - za stellę , gdzie teraz jestem mam 1150 e. Nie zaglądam ludziom w portfele ani na ich konto bankowe , ale niektórzy "picują " , że aż mnie śmiech ogarnia ! -:)))))))))))DDDDDDDDDDD
14 listopada 2014 07:20
agamalaga

Kochani,jutro dobry dzien,a mianowicie Matki Bozej Pienieznej. I az chce sie jutro pracowac!

Ja mam wypłatę na koniec miesiąca :/

Muszę jeszcze poczekać :/

Zresztą, tu gdzie jestem i tak nie mam gdzie kasy wydawać ;)
14 listopada 2014 07:50 / 3 osobom podoba się ten post
efka66

I dziś o 18tej trzymamy kciuki za naszych w meczu z Gruzją:)

A o 20:45 trzymamy kciuki za Gibraltar, który gra z Niemcami:)

Gibraltar, Gibraltar, Gibraltar - hoch, hoch , hoch  
Witaj Effka (pozostali kibice też), pierwszy uśmiech dziś dzięki Tobie :)))
Miłego dnia  
14 listopada 2014 07:56
salazar

Ciotka, pracujesz przez agencję czy jesteś na działalności?
Tak z ciekawości pytam, a co do reszty się zgadzam :).

Jestem zatrudniona na umowę o pracę , przez jedną z tych agencjii na które tak narzekacie :))
14 listopada 2014 07:59 / 11 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Jeśli 650 euro za dwa tygodnie ? to przecież ładnie jest !... Bierz poprawkę na niektóre wpisy , bo Cię będą " odstraszać " a nie wszyscy prawdę piszą ! Ja Ci piszę " najprawdziwszą prawdę " - za stellę , gdzie teraz jestem mam 1150 e. Nie zaglądam ludziom w portfele ani na ich konto bankowe , ale niektórzy "picują " , że aż mnie śmiech ogarnia ! -:)))))))))))DDDDDDDDDDD

No widzisz arabrab za to Cię lubię :)))), masz u mnie plusa :)
a pamiętasz jak pisałam o pdp, że: "wygląda na to, że na forum są sami podopieczni chodzący, bez pampersów"?, a Ty jak żywo :))) zareagowałaś!!
a teraz wyjdzie na to, że nikt nie pracuje za 1150,00e, haha :)))))))
tak masz rację ja też nikomu w portfel nie zaglądam, ale nie wytykam,że to mało, niech każdy pracuje według swojego sumienia i swoich racji