Na wyjeździe #16

15 listopada 2014 12:04 / 1 osobie podoba się ten post
agrafka

Czesc dziewczyny, jestem drugi dzien w De. To moja pierwsza stella i martwie sie czy sobie poradze. Babcia mila, rodzina takze, ale minusem jest transfer babci. Na kibelek i z lozka na wozek jakos sobie radze, ale nie wiem co bedzie przy kompaniu;(. Dzis zrobie probe  tak na sucho i zobacze czy dam rade wsadzic ja do wanny. Pozdrawiam Was wszystkie.

Witaj,czyli juz po pierwszy stersie-nie bylo az tak strasznie co?Powolutku dasz sobie  rade,metoda prob i  bledow,wypracujesz wlasny styl pracy,pisz gdzie jestes,jakie jest to miejsce twoja pdp.-;-;-;-;-;-
15 listopada 2014 12:07 / 3 osobom podoba się ten post
hogata76

Witam po dlugiej przerwie.Jak wiekszosc Was wie,wrocilam do swojego zawodu i juz od kwietnia jestem w Polsce.Chcialabym WAS bardzo przeprosic,nie odzywLam sie na forum,ale.....HMmm nie m co tu tlumaczyc.
Po lataniu na miotle po roznych terenach,postanowilam Was odwiedzic i Osobiscie Pozdrowic;D

Hogatko:) jakzeby mozna bylo o Tobie zapomniec!!! Bylas /przepraszam/ dusza towarzystwa, zawsze usmiechnieta i z dobra rada na ustach. Dla kazdego przychylna a jednoczesnie potrafiaca, gdy trzeba bylo, swoje racje dobrymi argumentami przeforsowac. Ach Hogatko... brakuje tutaj Ciebie i wiele innych dziewczat, Forum jakies przymulone sie zrobilo, jak jakas osoba z charakterem wpadnie, konto usuwa.
Pozdrawiam serdecznie i zycze powodzenia we wszystkich Twoich dzialaniach. Wpadaj do nas!!!  
15 listopada 2014 12:09 / 3 osobom podoba się ten post
hogata76

Ja?Nic takiego,pracuje w Restauracji i obsuguje gosci to tyle,jeztem w domu i jest dobrze;D

Brakuje tu tego Twojego szerokiego usmiechu, takiego :DDDDDDDDDDDDDDD
15 listopada 2014 12:10 / 1 osobie podoba się ten post
scarlet

Mnie się wydawało że Roma to Ciotka w innym wcieleniu, może się mylę...

nie mylisz sie....ja zaluje,ze jej nie ma...oryginalna osobka i pozytywnie do swiata nastawiona.polubilam ja
15 listopada 2014 12:12 / 1 osobie podoba się ten post
hogata76

Ja?Nic takiego,pracuje w Restauracji i obsuguje gosci to tyle,jeztem w domu i jest dobrze;D

to jak Ty jesteś zdowolona to super, :))
15 listopada 2014 12:16 / 3 osobom podoba się ten post
agamor

Nie kłam, bo to nieładnie. Moderator

agamor jakze bliski sercu memu jest twoj post.uwazam tak samo,ze jakos sztywno sie robi....Ciotk nikomu nie ublizala,a ze zart ma taki a nie inny,ale to tylko zart.na forum wywala sie rozne emocje,roznym jezykiem...a takie uwazanie jak napisane,z jaka kultura dla mnie smieszne jest....wychodzi na to,ze pion trzymac trzeba za wszelka cene bo jak nastapi lekkie odgiecie od pionu to fora ze dwora....
15 listopada 2014 12:18 / 7 osobom podoba się ten post
Wiecie co?Jest mi kurde tak Fajnie,bo pamietacie mnie jako usmiechnieta babke.Kurcze,bardzo mile uczucie,dziekuje.Wiem jednak ,ze potrafilam syknac jezorem hahaha:D Buziaki
15 listopada 2014 12:22 / 3 osobom podoba się ten post
ania52

agamor jakze bliski sercu memu jest twoj post.uwazam tak samo,ze jakos sztywno sie robi....Ciotk nikomu nie ublizala,a ze zart ma taki a nie inny,ale to tylko zart.na forum wywala sie rozne emocje,roznym jezykiem...a takie uwazanie jak napisane,z jaka kultura dla mnie smieszne jest....wychodzi na to,ze pion trzymac trzeba za wszelka cene bo jak nastapi lekkie odgiecie od pionu to fora ze dwora....

też tak uważam, :)))), no!! nie jestem sama DDD

15 listopada 2014 12:28 / 4 osobom podoba się ten post
agamor

a no właśnie, a co ona takiego powiedziała, że moderator ją usunął?

Jakos nie moge sobie przypomniec, zeby kogos obrazila. Wprowadzala natomiast na forum luzniejsza atmosfere emanujac optymizmem, ktorego ,, na wygnaniu,, czesto brakuje. A ze bezposrednio wyrazala swoje zdanie, to czy jest to wada?
15 listopada 2014 12:36 / 5 osobom podoba się ten post
joannaxd

Jakos nie moge sobie przypomniec, zeby kogos obrazila. Wprowadzala natomiast na forum luzniejsza atmosfere emanujac optymizmem, ktorego ,, na wygnaniu,, czesto brakuje. A ze bezposrednio wyrazala swoje zdanie, to czy jest to wada?

mysle,ze co poniektorzy taka bezposredniosc za wade uwazaja.zazlaszcza mnie,ze niektorzy uzurpuja sobie prawo do uczenia innych kindersztuby,pouczania o czym pisac,jak pisac.kazdy jest inny,kazdy zyje jak mu wygodnie..i nie jest to niczyim interesem oceniac drugich....nikt nie dal nam  takiego prawa,,,,to na tyle.fajnie,ze sa dziewczyny,ktore szukaja tresci a nie formy wypowiedzi.jast takie brzydkie porzekadlo w tej kwesti,ale nie napisze.chce jeszcze tutaj pobyc.a Ciotki szkoda 
15 listopada 2014 12:37 / 1 osobie podoba się ten post
hogata76

Witam po dlugiej przerwie.Jak wiekszosc Was wie,wrocilam do swojego zawodu i juz od kwietnia jestem w Polsce.Chcialabym WAS bardzo przeprosic,nie odzywLam sie na forum,ale.....HMmm nie m co tu tlumaczyc.
Po lataniu na miotle po roznych terenach,postanowilam Was odwiedzic i Osobiscie Pozdrowic;D

Ja tez Ciebie pozdrawiam. )
15 listopada 2014 12:41 / 2 osobom podoba się ten post
hogata76

Halllllloooooo nasza cudna wiedźmo  
Tęsknimy i brak nam Twego uśmiechu ale i "szorstkiego" nas sztorcowania gdy trza było. Cieszę się przeogromnie, żeś szczęśliwa Pozdrawiam serdecznie
15 listopada 2014 12:49 / 1 osobie podoba się ten post
hogata76

Wiecie co?Jest mi kurde tak Fajnie,bo pamietacie mnie jako usmiechnieta babke.Kurcze,bardzo mile uczucie,dziekuje.Wiem jednak ,ze potrafilam syknac jezorem hahaha:D Buziaki

Hogatka, fajnie,że jesteś.
Należysz do tych osob, które się pamięta.
Ciesze się,że zajrzałaś. :)
Zostań z nami, ok ?
15 listopada 2014 13:06
czy któras z was.lub z waszych znajomych chciałby pojechac na krótkie zastepstwo od 14 grudnia do 4 stycznia?prosze o info na priv
15 listopada 2014 13:08 / 1 osobie podoba się ten post
hogata76

Witaj Hogata !!!