Na wyjeździe #16

16 listopada 2014 21:07 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

No widzisz jaka Ty dzielna dziewczynka jesteś,a w jakieś depresje nam tu wpadasz bez sensu:)). Dobrze,że postawiłaś na swoim i zostawiłaś rodzinkę z watpliwosciami,niech się teraz martwią,a Ciebie kilka dni nie zbawi jak wrócisz 1.12. Super Niantucha:)

No wiesz, taka ładna kuchnia mi się marzy... Ale jak to moja formumowa ciocia rzekła, jakby co, to jeszcze zdążę zarobić;)
16 listopada 2014 21:09
doda1961

Basiu, jesli lift jest na srodku wanny, to tak, ale przeglądałam na youtubie filmiki zeby wkleić dla zainteresowanych jak to lata i widziałam, że sa  również umiejscowione w tylnej cżesci wanny i wtedy pole manewwru jest mniejsze. U mnie pan z firmy zamontował lift i nauczył obsługiwać. Teraz dzielę się ta wiedza zze zmienniczkami, bo to ja za nie odpowiadam, a kiedy nie odpowiadałam, to tez je uczyłam, bo komfort podopiecznej, to także mój komfort na przyszośc:)))))

dobrze byc Twoja zmienniczka.
Moja nieskromnie napisze, ze tez )
16 listopada 2014 21:11 / 4 osobom podoba się ten post
nianta

No wiesz, taka ładna kuchnia mi się marzy... Ale jak to moja formumowa ciocia rzekła, jakby co, to jeszcze zdążę zarobić;)

Kuchnia, to sa tylko przedmioty, niewazne, zbedne, nie zawsze potrzebne.
Zdazysz zarobic nie na jedna kuchnie, ale na kuchnie dwie.
16 listopada 2014 21:13
ja mam taki
16 listopada 2014 21:20
beata

Cos ponad 220 euro na miesiac ,, ale linka musi ktos inny Ci podeslac :-) 

Beata - czy komornik Ci skypa  zablokował
16 listopada 2014 21:23
ORIM

ja mam taki

To elegancki masz :D
16 listopada 2014 21:24
ORIM

ja mam taki

ja też mam taki
16 listopada 2014 21:24
salazar

To elegancki masz :D

Bardzo praktyczny i latwy w obsludze.Pdp wygodnie siada,nogi do wanny i jedziemy w dol ha ha
16 listopada 2014 21:25 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

Bardzo praktyczny i latwy w obsludze.Pdp wygodnie siada,nogi do wanny i jedziemy w dol ha ha

Chyba wszystkie takie są, c'nie?
16 listopada 2014 21:26
siwa

ja też mam taki

w Polsce to ok 1600 zl wiec kazda babcia w DE powinna miec zwlaszcza ze jest na to refundacja
16 listopada 2014 21:27 / 4 osobom podoba się ten post
siwa

ja też mam taki

To Wy oboje z Orimem juz korzystacie z liftu.A może opiekunka Wam jest potrzebna
16 listopada 2014 21:28
salazar

Chyba wszystkie takie są, c'nie?

nie wszystkie.Sa rozne rozwiazania.Mialem kiedys taki zasilany woda z baterii wannowej.Sa rowniez takie wieksze ale raczej stosowane w domach opieki.Mozna nim zabrac pdp bezposrednio z lozka do wanny
16 listopada 2014 21:29 / 2 osobom podoba się ten post
mleczko47

To Wy oboje z Orimem juz korzystacie z liftu.A może opiekunka Wam jest potrzebna:-):-)

a to jak pojade na urlop do Pl  ha ha Na tzw 2 dzien wymagam opieki hihi
16 listopada 2014 21:31 / 5 osobom podoba się ten post
ivanilia40

No widzisz jaka Ty dzielna dziewczynka jesteś,a w jakieś depresje nam tu wpadasz bez sensu:)). Dobrze,że postawiłaś na swoim i zostawiłaś rodzinkę z watpliwosciami,niech się teraz martwią,a Ciebie kilka dni nie zbawi jak wrócisz 1.12. Super Niantucha:)

No nie wiem.Organizator zobaczy ,że Nianta sobie radzi i pielegniarki do wyjazdu nie zobaczy....a do pierwszego jest AŻ dwa tygodnie.Babcia nawet sama nie siedzi....stomia...tlen.....Fajnie ,ze sie Nianta postawiłaś ,ale niech na tej jednej rozmowie sie nie skończy!Piłuj organizatora ile wlezie!!!!!Jak to dla niego keine problem to niech sam obsługuje i tlen i stomię.....Ciekawe jak sobie mądrala poradzi?
16 listopada 2014 21:31 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

nie wszystkie.Sa rozne rozwiazania.Mialem kiedys taki zasilany woda z baterii wannowej.Sa rowniez takie wieksze ale raczej stosowane w domach opieki.Mozna nim zabrac pdp bezposrednio z lozka do wanny

A ta bateria wannowa to takie dynamo?babcia musiala krecic w wodzie?