A u mnie dziś popołudniu imprezka urodzinowa babci-94 wiosenki kończy:)Klan się zjedzie na 2 godzinki:):):)
A u mnie dziś popołudniu imprezka urodzinowa babci-94 wiosenki kończy:)Klan się zjedzie na 2 godzinki:):):)
Nie wiem gdzie to wkleić i wiem, że często się takie informacje pojawiają, ale wkleję tutaj, bo właśnie mnie ucieszył ten art.
http://www.sfora.pl/polska/Wielki-sukces-polskich-naukowcow-O-krok-od-leku-na-raka-a73906
Powiedz mi Kasiu,czy ty jakos uczestniczysz w takiej imprezie,dajesz jakis prezencik czy cos tam,może kwiaty, pytam bo nigdy nie miałam okazji byc jak PDP mieli urodziny a tym razem mnie to nie ominie,wiec chciałabym wiedziec,
Moja pdp ma urodziny 3grudnia, 89lat :-) i kupie jej kubek (lubi pic herbate), nasze ptasie mleczko,kartka urodzinowa i zrobie sernik na zimno i wsadze swieczki. Ale moja pdp jest kochana. Wydatek ok 5e. Zaszaleje a tej radosc bedzie bezcenna :-)
Czytałam wpis wczoraj Agrafki dotczący pracy w Szwajcarii w charekterze opiekunki dzieci.Praca wdzieczna - bo inny charakter i przytulic można.Ale mniej płatna niż opiekunki osob starszych.To sa te dzieci - dziewczynka juz dzisiaj z pretensjami*wiadomo i z racji wieku i urody.Mam kontakt z nimi.Chlopca wychowywałam od urodzenia,dostałam go - ze mna spał,chodziłam z nim do lekarza a cześć zycia spędził w Polsce.Nauczyłam go piosenki Golcow :"Do Wadowic wróć".No i trochę po polsku gada.Fajny okres pracy z tą rodzina zwiedzałam swiat.Młodzi rodzice zabierali mnie ze sobą - dziecmi zajmowałam sie w hotelach bo noce należały do nich.Bawili się.Takie to przywileje młodoci i zasobności.Ale to był taki przerywnik w karierze" opiekunki.