Na wyjeździe #16

20 listopada 2014 12:55
To kto Ci placil?
20 listopada 2014 13:06
agamalaga

To kto Ci placil?:-)

No chyba nie myslisz,ze pracowałam za darmo:) rodzina mi płaciła i to przelewem:) nie było w kopercie.
20 listopada 2014 13:08
agamalaga

Ciekawe,czy jak pdp byla na chodzie,czy tez tak chetnie gotowala dla 10osob. Toz to prawie jak wyprawienie swiat

Ja swoją babcię podejrzewam o taką gościnność.

Zresztą pisałam o tym juz w poskarżyjkach...
20 listopada 2014 13:22 / 2 osobom podoba się ten post
basiaim

Ja swoją babcię podejrzewam o taką gościnność.

Zresztą pisałam o tym juz w poskarżyjkach...

Twoja to i dla setki chętnie by pichciła pewnie:):):)
20 listopada 2014 13:38 / 2 osobom podoba się ten post
Annika

To prawie jak nasze "obiady czwartkowe " :-)

A kto będzie królem Stasiem ???  ;-)
20 listopada 2014 13:51 / 2 osobom podoba się ten post
Nie umiem znaleźć w telefonicznym ;) internecie tematu,w którym pisalysmy o pauzie.

Dziś zostałam w domu.
Tłumaczyłam babci,że będę spać bo zle się czuję i nie przyjdę jak mnie będzie wołać,wiec niech tego nawet nie robi ;))). Zaprpwadziłam ją do "klo" na "zaś"....

Zobaczymy ile wytrzyma...
Próbowała się licytowac,ze godz drzemki wystarczy :p
20 listopada 2014 13:56 / 1 osobie podoba się ten post
ivetta

No i się porobiło.
Moja PDP miała wczoraj wieczorem operacje na biodro.Stan jej jest dziś stabilny ,ale jak będzie wyglądać moja praca???
Czy pojadę wcześniej do domu ???Może się dowiem po południu.

Ivetko,
chciałam zacytować, a nie polubić.
A co się stało, to chyba nie było planowana operacja?
20 listopada 2014 13:59 / 3 osobom podoba się ten post
Kto ze mną wygra ?
Ja dzisiaj wstałam 12 razy do..muss pipi
Córka rano zrobiła pani dr awanturę. Bardzo ją boli jak musiała za nocki mi ostatnio zapłacić.
Niezrozumiałam rozmowy ale mówiły o oddziałach szpitalnych , przewijały sie nazwiska lekarzy i nazwy leków.
Czyżby w końcu pani dr zmadrzała ? a moze trzeba było już 3 miesiace temu ryknac na nią.
Zobaczymy czym to sie skonczy.
20 listopada 2014 14:32 / 3 osobom podoba się ten post
Moja pdp dzisiaj chciała, żebym jej pościel zmieniła. Tak też zrobiłam ale po zdjęciu wszystkiego z łóżka pytam się jej, gdzie ma komplet do zmiany. A babcia na to, że nie ma i trzeba ten szybko wyprać, szybko wysuszyć i założyć ponownie. Hehehe nawet mi ręce nie opadły. Zrobiłam wszystko szybko, pościel już ponownie na kołderce. Nie ma sprawy. Ale co sobie myślę to oczywiście moje. A 3 domy ma. Majteczek w szafie 6 sztuk a inkontynencja wali do drzwi. Skarpetek też może 4 pary. Nie chce obgadywać, po prostu w głowie mi sie nie mieści.

Znowu sie gorzkiej czekolady czepiam, wszystko przez pdp. 

20 listopada 2014 14:35 / 2 osobom podoba się ten post
Mycha

Moja pdp dzisiaj chciała, żebym jej pościel zmieniła. Tak też zrobiłam ale po zdjęciu wszystkiego z łóżka pytam się jej, gdzie ma komplet do zmiany. A babcia na to, że nie ma i trzeba ten szybko wyprać, szybko wysuszyć i założyć ponownie. Hehehe nawet mi ręce nie opadły. Zrobiłam wszystko szybko, pościel już ponownie na kołderce. Nie ma sprawy. Ale co sobie myślę to oczywiście moje. A 3 domy ma. Majteczek w szafie 6 sztuk a inkontynencja wali do drzwi. Skarpetek też może 4 pary. Nie chce obgadywać, po prostu w głowie mi sie nie mieści.

Znowu sie gorzkiej czekolady czepiam, wszystko przez pdp. 

Moja jak tu przyjechalem miala 4 szt podkoszulek ha ha.Rodzina nie mogla sie zabrac aby kupic wiecej,wiec po tygodniu poszedlem do sklepu C&A i kupilem 5 szt.Rachunek dalem rodzinie - kasa do zwrotu
20 listopada 2014 14:37 / 1 osobie podoba się ten post
Gosia 1234

Kto ze mną wygra ?
Ja dzisiaj wstałam 12 razy do..muss pipi
Córka rano zrobiła pani dr awanturę. Bardzo ją boli jak musiała za nocki mi ostatnio zapłacić.
Niezrozumiałam rozmowy ale mówiły o oddziałach szpitalnych , przewijały sie nazwiska lekarzy i nazwy leków.
Czyżby w końcu pani dr zmadrzała ? a moze trzeba było już 3 miesiace temu ryknac na nią.
Zobaczymy czym to sie skonczy.

skonczy sie nijak !!! ha ha Taki narod : popyskuja,powymieniaja co by mozna bylo zrobic a zostanie tak jak jest.Oj bardzo mi cie szkoda.To faktycznie jest rekord nie do pobicia
20 listopada 2014 14:38
ORIM

Moja jak tu przyjechalem miala 4 szt podkoszulek ha ha.Rodzina nie mogla sie zabrac aby kupic wiecej,wiec po tygodniu poszedlem do sklepu C&A i kupilem 5 szt.Rachunek dalem rodzinie - kasa do zwrotu

No niestety moja pdp jest "Übermensch" i czegoś  takiego ode mnie by nie przeżyła.  Ale wiesz, nasunąłeś mi dobry pomysł. Coś pokombinuję ;-)   Z wrażenia napisałam źle - hehehe - napisałam wcześniej "untermensch". Co to zmęczenie z człowiekiem nie wyprawia. 
20 listopada 2014 15:33
ORIM

skonczy sie nijak !!! ha ha Taki narod : popyskuja,powymieniaja co by mozna bylo zrobic a zostanie tak jak jest.Oj bardzo mi cie szkoda.To faktycznie jest rekord nie do pobicia

Własnie córka zabrała babcie do szpitala, bo własnie miejsce sie zwolniło .
Ciekawe jak ja zmuszą żeby została ?
Czekam na informacje co dalej bedzie.
Orimku -wiecej wiary w ludzi hahahaha
20 listopada 2014 15:46
Co to znaczy "30% auf das gesamte Produkten" , ze na wszystkide rzeczy?
20 listopada 2014 16:06 / 1 osobie podoba się ten post
Gosia 1234

Własnie córka zabrała babcie do szpitala, bo własnie miejsce sie zwolniło .
Ciekawe jak ja zmuszą żeby została ?
Czekam na informacje co dalej bedzie.
Orimku -wiecej wiary w ludzi hahahaha

Moja wiara wzrosnie jak ci babcie na obserwacje w szpitalu zostawia ha ha