No ja tez właśnie!Zatkało mnie,ale mam wrażenie ,że to nie o sama Zofijke chyba chodzi.Jak rzuciła takim zaskakujacym hasłem ,to pewno po powrocie uszczknie rąbka tajemnicy:)Albo i nie:)
No ja tez właśnie!Zatkało mnie,ale mam wrażenie ,że to nie o sama Zofijke chyba chodzi.Jak rzuciła takim zaskakujacym hasłem ,to pewno po powrocie uszczknie rąbka tajemnicy:)Albo i nie:)
Al Anon jest dla osób współuzależnionych, nie dla alkoholików. Najczęściej chodzą tam osoby, które miały kontakt z osobą uzależnioną, np. mąż, ojciec, żona i są pod ich wpływem. Osoby te uczą się kochac samych siebie i wyjść spod wpływu alkoholika, przestać żyć jego życiem, zacząć swoim.
Kochane mam do Was pytanie. Dostalam od corki pdp wizytowke sklepu. Mam zamowic chyba soki dla babci i o ile dobrze zrozumialam oddac puste butelki na wymiane. Oni maja otwarty rachunek w tym sklepie, wiec nie musze placic.Robila ktoras z Was tak zakupy. Czy normalnie dzwonie, mowie co chce i oni przywoza?Czy sa jeszcze inne formalnosci?
Kochane mam do Was pytanie. Dostalam od corki pdp wizytowke sklepu. Mam zamowic chyba soki dla babci i o ile dobrze zrozumialam oddac puste butelki na wymiane. Oni maja otwarty rachunek w tym sklepie, wiec nie musze placic.Robila ktoras z Was tak zakupy. Czy normalnie dzwonie, mowie co chce i oni przywoza?Czy sa jeszcze inne formalnosci?
?????? Czym nas jeszcze Zofijko zaskoczysz?
Aż zaniemówiłam z wrażenia ! Nasz Zosia i A A ???? -:))))))
No widzisz Kasiu jaka ja jestem barwna osoba (opiekunka) :):):):)
Meeting był super, tak samo jak w Polsce
Al-Anon, Basiu, Al-Anon, to się czymś różni od AA
Jade dzisiaj do babci do szpitala. Co powinnam zabrać ? owoce ? kwiaty ? ...???