Czyżbyś z zaświatów tu z nami była? Nie!!! Nie usunę konta jak mój Kolega jakpisz to zrobił.Bardzo mi Go brakuje tu.Nie licz na to Dorotee.Lecę już.
Czyżbyś z zaświatów tu z nami była? Nie!!! Nie usunę konta jak mój Kolega jakpisz to zrobił.Bardzo mi Go brakuje tu.Nie licz na to Dorotee.Lecę już.
Wszystkie Twoje starania pójdą na marne, ho, ho. Gdyby było tak źle, jak oceniasz, to dlaczego przez 3 lata jest dobrze?
Mnie podobałoby się wszystko to, co wymieniłaś. Wycieczki, restauracje. To że ktoś nie widzi nie znaczy, że w chacie ma stołek grzać.
Podoba mi się podejście do pracy Twojej Zmienniczki.
Anetta a w jakim mieście jesteś? Bo twój opis bardzo mi przypomina jednego mojego pdp...
A była tutaj Marta na zastępstwie, u wujka Hansa jestem
Coś w tym jest. Dużo kobiet nie przekazuje takich informacji. Ja tego nie pojmuję :-( nie wiem dlaczego robią akurat tak a nie inaczej. Wygląda na to, że chcą aby zmienniczka była gorsza od nich. To często spotykana sytuacja. Ale to temat na inny topik. I niech zaraz nie wrzeszcza te "uczciwe" zmienniczki. Wiem że takie tez są :-)
A była tutaj Marta na zastępstwie, u wujka Hansa jestem
Wszystkie Twoje starania pójdą na marne, ho, ho. Gdyby było tak źle, jak oceniasz, to dlaczego przez 3 lata jest dobrze?
Mnie podobałoby się wszystko to, co wymieniłaś. Wycieczki, restauracje. To że ktoś nie widzi nie znaczy, że w chacie ma stołek grzać.
Podoba mi się podejście do pracy Twojej Zmienniczki.
A nie miałas przypadkiem takiej opiekunki,ktora wszystko wie? chcesz cos powiedzieć ale ona zainteresowana jest tym, gdzie na pauze chodzę. Sparzysz sie i juz taka wyrywna nie jesteś przy nastepnej zmianie.
Wycieczki, restauracje, można się rozmarzyć:))). Tyle, że pdp koleżanki jest gadułą, tak jak moja. No nie wiem Knorr czy był byś taki szczęśliwy, gdyby ktoś bez przerwy gadał i gadał. Ja należę do ludzi, którzy lubią czasem słuchać jedynie własnych myśli. Dlatego chwilami żałuję, że nie mam pod ręką pilota z napisem wyłącz. Nie powiem, ma to też swoje dobre strony, bo język porządnie podszkoliłam tutaj. Jednak we wszystkim wskazany jest umiar. Mnie gaduły na dłuższą metę męczą.
Mam maila w profilu;)
Zaprosiłam cię do znajomych
Kogo ?:-):-):-)