Na wyjeździe #20

30 stycznia 2015 17:57 / 1 osobie podoba się ten post
23:26
30 stycznia 2015 17:59
24:26 dla Kataru
30 stycznia 2015 17:59 / 1 osobie podoba się ten post
ale nerwowka 24 26 dla kataru
30 stycznia 2015 18:00 / 1 osobie podoba się ten post
nerwowo 24:27
30 stycznia 2015 18:07
29:31 dla kataru
30 stycznia 2015 18:07
niestety przegraliśmy:(
30 stycznia 2015 18:08
koniec marzen o finale
30 stycznia 2015 18:08
robert72

koniec marzen o finale

(((((((((((((((!!!!!!!!!!
30 stycznia 2015 18:30 / 10 osobom podoba się ten post
Witajcie wieczorkiem :)
Nawet nie wiecie jak się dziś ucieszyłam,bo mój problem sam się rozwiązał. Jak pamiętacie jestem tu od końca wrzesnia z przerwą świąteczną,ja pamiętacie nie lubię tu być, chciałam zjechac na początku marca,ale planowałam jeszcze o miesiąc sobie pobyt przedłużyć o kasę chodzi jak wiadomo.
Dziś corka mnie poinformowała,że jednak dla nich jest za drogo to co agencja zaproponowała i przechodzą do innej agencji z koncem lutego. Przepraszają mnie oczywiście bla,bla,bla A ja poczułam jakby mi kamień spadł z serca.
Mam nadzieję,ze szybko agencja znajdzide mi onną sztele u normalnych ludzi :)
30 stycznia 2015 19:14
Ola55

No, popatrz! To masz szczęście, bo ta firma ma oddział w Częstochowie!  Wejdź na ich stronę www.eco-bus.pl - znajdzisz wszystkie informacje! Dla Ciebe ważny jest kierunek na Danię:)

Olu dzięki serdeczne napewno zobaczę.
30 stycznia 2015 19:22 / 3 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Nawet nie wiecie jak się dziś ucieszyłam,bo mój problem sam się rozwiązał. Jak pamiętacie jestem tu od końca wrzesnia z przerwą świąteczną,ja pamiętacie nie lubię tu być, chciałam zjechac na początku marca,ale planowałam jeszcze o miesiąc sobie pobyt przedłużyć o kasę chodzi jak wiadomo.
Dziś corka mnie poinformowała,że jednak dla nich jest za drogo to co agencja zaproponowała i przechodzą do innej agencji z koncem lutego. Przepraszają mnie oczywiście bla,bla,bla A ja poczułam jakby mi kamień spadł z serca.

Musisz się teraz dostosowaac do rad kolezanek najlepiej przeswietlic nowa Stelle i wypytac zmienniczke.Tylko bierz pod uwage,że moze Ci naściemniać.

A teraz powaznie: Szczęście Ci potrzebne przy wyborze nowej Stelli a poniewaz ja juz nie zmienie miejsca pracy za Chiny Ludowe a złej Stelli nie miałam nigdy sceduje na Ciebie moje szczeście i życze Ci dziadka z samochodem lubiącego podróżować,jadać w restauracjach,bywac w teatrze i na koncertach muzyki powaznej.Czy robisz sobie przerwe urlopowa czy za Stelli na Stelle?Powodzenia.
30 stycznia 2015 19:27 / 2 osobom podoba się ten post
Annika

Ona na słowo teuer reaguje, jak się pyta ile zapłaciłam za jogurt  dla siebie. Dla niej zawsze jest teuer, nawet jak powiem, że 50 centów :-)

Mnie się wydaje, że za bardzo dałaś sobie na głowę wejść? Jak tak co chwile latasz z praniem i jak się doczytałam niedosypiasz to możesz szybko na zdrowiu podupaść?
30 stycznia 2015 19:28 / 2 osobom podoba się ten post
robert72

koniec marzen o finale

A i tak są Wielcy :)) Bez kasy sa super jestem dumna z naszych Facetów :)))
30 stycznia 2015 19:28 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Los Ci sprzyja !!! :) 
30 stycznia 2015 19:50 / 3 osobom podoba się ten post
mleczko47

Musisz się teraz dostosowaac do rad kolezanek najlepiej przeswietlic nowa Stelle i wypytac zmienniczke.Tylko bierz pod uwage,że moze Ci naściemniać.

A teraz powaznie: Szczęście Ci potrzebne przy wyborze nowej Stelli a poniewaz ja juz nie zmienie miejsca pracy za Chiny Ludowe a złej Stelli nie miałam nigdy sceduje na Ciebie moje szczeście i życze Ci dziadka z samochodem lubiącego podróżować,jadać w restauracjach,bywac w teatrze i na koncertach muzyki powaznej.Czy robisz sobie przerwe urlopowa czy za Stelli na Stelle?Powodzenia.

Dziękuje za scedowanie szczęscia na mnie,bo jakoś rok zaczął mi się mało ciekawie i każdy łut sczęścia mi się przyda. Chcialabym pojechać prosto stąd na inną sztele ale nie wiem czy tak się uda.