koniec marzen o finale
koniec marzen o finale
No, popatrz! To masz szczęście, bo ta firma ma oddział w Częstochowie! Wejdź na ich stronę www.eco-bus.pl - znajdzisz wszystkie informacje! Dla Ciebe ważny jest kierunek na Danię:)
Witajcie wieczorkiem :)
Nawet nie wiecie jak się dziś ucieszyłam,bo mój problem sam się rozwiązał. Jak pamiętacie jestem tu od końca wrzesnia z przerwą świąteczną,ja pamiętacie nie lubię tu być, chciałam zjechac na początku marca,ale planowałam jeszcze o miesiąc sobie pobyt przedłużyć o kasę chodzi jak wiadomo.
Dziś corka mnie poinformowała,że jednak dla nich jest za drogo to co agencja zaproponowała i przechodzą do innej agencji z koncem lutego. Przepraszają mnie oczywiście bla,bla,bla A ja poczułam jakby mi kamień spadł z serca.
Mam nadzieję,ze szybko agencja znajdzide mi onną sztele u normalnych ludzi :)
Ona na słowo teuer reaguje, jak się pyta ile zapłaciłam za jogurt dla siebie. Dla niej zawsze jest teuer, nawet jak powiem, że 50 centów :-)
koniec marzen o finale
Witajcie wieczorkiem :)
Nawet nie wiecie jak się dziś ucieszyłam,bo mój problem sam się rozwiązał. Jak pamiętacie jestem tu od końca wrzesnia z przerwą świąteczną,ja pamiętacie nie lubię tu być, chciałam zjechac na początku marca,ale planowałam jeszcze o miesiąc sobie pobyt przedłużyć o kasę chodzi jak wiadomo.
Dziś corka mnie poinformowała,że jednak dla nich jest za drogo to co agencja zaproponowała i przechodzą do innej agencji z koncem lutego. Przepraszają mnie oczywiście bla,bla,bla A ja poczułam jakby mi kamień spadł z serca.
Mam nadzieję,ze szybko agencja znajdzide mi onną sztele u normalnych ludzi :)
Musisz się teraz dostosowaac do rad kolezanek najlepiej przeswietlic nowa Stelle i wypytac zmienniczke.Tylko bierz pod uwage,że moze Ci naściemniać.
A teraz powaznie: Szczęście Ci potrzebne przy wyborze nowej Stelli a poniewaz ja juz nie zmienie miejsca pracy za Chiny Ludowe a złej Stelli nie miałam nigdy sceduje na Ciebie moje szczeście i życze Ci dziadka z samochodem lubiącego podróżować,jadać w restauracjach,bywac w teatrze i na koncertach muzyki powaznej.Czy robisz sobie przerwe urlopowa czy za Stelli na Stelle?Powodzenia.