Na wyjeździe #20

30 stycznia 2015 20:05 / 4 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Dziękuje za scedowanie szczęscia na mnie,bo jakoś rok zaczął mi się mało ciekawie i każdy łut sczęścia mi się przyda. Chcialabym pojechać prosto stąd na inną sztele ale nie wiem czy tak się uda.

No to wyjaśniło się, dlaczego były takie miłe - chciały ci osłodzić to,że tam nie wrócisz.
Taki ostatni papieros dla skazańca.
 Zapewne sądzą,że płaczesz w poduszkę z tego powodu. :))
30 stycznia 2015 20:12 / 3 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Dziękuje za scedowanie szczęscia na mnie,bo jakoś rok zaczął mi się mało ciekawie i każdy łut sczęścia mi się przyda. Chcialabym pojechać prosto stąd na inną sztele ale nie wiem czy tak się uda.

Najwyżej sobie krótki urlopik zrobisz.Pamiętam w sierpniu ,jak trafiło  mi sie duużo lepsze miejsce, kombinowałam jak zjechać od babci, która mnie raczyła szokujacymi eksperymentami kuchennymi. Ale się szczęśliwie pokłóciłyśmy z deka:))
30 stycznia 2015 20:18 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Balutka ,a jak ostatecznie dotarłaś na miejsce pracy?

Kasiu kochana odpisałam Ci ale była przerwa w dostępie do internetu i nici z tego.Jutro napiszę.A jest co.
30 stycznia 2015 20:30 / 1 osobie podoba się ten post
Stało się,śnieżyca popsuła babci łącze,zapadła cudowna cisza,byle mi netu nie popsuła ...
30 stycznia 2015 20:34
Zartujesz,nie ma u Ciebie śnieżycy??????? Tu wali od kilku godzin.
30 stycznia 2015 20:37 / 2 osobom podoba się ten post
ryba

niestety przegraliśmy:(

Na pocieszenie: Kamil Stoch wygrał dzisiaj konkurs Pucharu Świata w Willingen! To było zwycięstwo w pięknym stylu.
30 stycznia 2015 20:39 / 1 osobie podoba się ten post
Zasypało wszystko na biało - Schorndorf.

30 stycznia 2015 20:40
No u mnie tez nie wiieje,ale tak sypie jak głupi. Zapomniałam juz jak śnieg wygląda a tu na raz tyle...
30 stycznia 2015 20:43 / 5 osobom podoba się ten post
Marzę o tym he,he Akurat moja babcia gościnna,chętnie go dokarmi hahahahha
30 stycznia 2015 20:46 / 5 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Marzę o tym he,he Akurat moja babcia gościnna,chętnie go dokarmi hahahahha

Chcesz zeby babcia z torbami poszla )))) 9 parowek i 5 bulek na kolacje ))))))))))
30 stycznia 2015 20:49 / 4 osobom podoba się ten post
magdzie

Chcesz zeby babcia z torbami poszla )))) 9 parowek i 5 bulek na kolacje ))))))))))

Moja pdp nawet kranówką nie częstuje swoich dzieci,chyba że przyniosą ciasto. Jakby miała obcego czymkolwiek poczęstowac to chyba by umarła na zawał,choć serce ma jak dzwon :)
30 stycznia 2015 20:50 / 4 osobom podoba się ten post
Pewnie wymacany był jego nieumytymi łapkami he,he No ale chętnie się dzieli,chytry nie jest :)
30 stycznia 2015 20:51 / 3 osobom podoba się ten post
To byla mala przekaska do kawy ))))
30 stycznia 2015 20:52 / 4 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Pewnie wymacany był jego nieumytymi łapkami he,he No ale chętnie się dzieli,chytry nie jest :)

Dobrze,ze ja po kolacji ,bo juz przed oczami mam jak macal ((((((((((((
30 stycznia 2015 21:07 / 2 osobom podoba się ten post
magdzie

Dobrze,ze ja po kolacji ,bo juz przed oczami mam jak macal ((((((((((((

Te marzycielka , Ty to masz wybujała fantazję : przed oczami mam jak macał -:))))))))))