Mąż do tego sie wogóle nie nadaje!:( Ja swojego to chciałam wyrzucic na pierwszym zakrecie.:)
Mąż do tego sie wogóle nie nadaje!:( Ja swojego to chciałam wyrzucic na pierwszym zakrecie.:)
Nadaje się:)To ja fuła jedna pomyliłam pedał gazu z hamulcem i spanikowałam:(Do wymiany maska ,błotniki,prawie cały przod-pod maska wsio ok na szczescie.Najgorsze,ze zdarzenia nie pamietam w ogóle,tzn,tego momentu jak zamiast jechac prosto skreciłam,analizuję to i nie umiem wychwycic tego momentu.Tak kurczowo kierownice trzymałam ,że pan F. nie miał mozliwosci odbic w druga stronę.Sekundy to były ,nawet sie przestraszyć porządnie nie zdazyłam ,a wqrwa mam takiego ,że hej! Wyrzucone pieniadze bo naprawa gdzies ok 3 tys bedzie,sama robocizna 1500:(Ale na kurs idę oczywiscie tylko juz sie na swoim aucie uczyła nie bedę ,wsiade za kierownice jak się czegos naumiem i wprawy nabiore i jak mi instruktor powie ,że juz mogę samodzielnie jexdzić:)W sobotę to był pierwszy raz jak usiadłam za kierownicą,nastepny będzie jak juz prawko w reku będe miała:)Do tego czasu bede ćwiczyła na autku szkółkowym:)
Arabrab !!! w dlonie szufle i odsniezac prosze w mym kierunku )))
Juz martwie sie o jutro,ale zobaczymy co bedzie )))
Arabrab !!! w dlonie szufle i odsniezac prosze w mym kierunku )))
Juz martwie sie o jutro,ale zobaczymy co bedzie )))
U nas sniegu nie ma,szkoda szuflowanie kolo nosa mi przejdzie.Ale pięknie dzisiaj, to chociaz liście pograbie:) nie wiem skąd one sie biorą?
Dzisiaj zadzwoniła (o dziwo) koordynatorka. Odebrała Babcia.
- Mogę rozmawiać z Anetą A... ?
- Nie, ona obiad gotuje!!!
Koniec
Jak dobrze że moja jest przygłucha i to ja odbieram wszystkie telefony:), ale faktycznie z tych niektórych babć to fajnie ziółka są! Dziewczyny gdzie wy ten śnieg widzicie? U mnie padało z 20 minut i to by śniegu na tyle było...
Jak dobrze że moja jest przygłucha i to ja odbieram wszystkie telefony:), ale faktycznie z tych niektórych babć to fajnie ziółka są! Dziewczyny gdzie wy ten śnieg widzicie? U mnie padało z 20 minut i to by śniegu na tyle było...