A tutaj śniegu ani milimetra, co popada to stopnieje, jakiś taki mikro klimat chyba tutaj jest, bo to aż dziw. Ale to dobrze, im mniej śniegu tym lepiej dla mnie :D byle śniegu nie było jak do domu będę jechać ;)
A tutaj śniegu ani milimetra, co popada to stopnieje, jakiś taki mikro klimat chyba tutaj jest, bo to aż dziw. Ale to dobrze, im mniej śniegu tym lepiej dla mnie :D byle śniegu nie było jak do domu będę jechać ;)
A ja już mam tak dość tego śniegu a on ciągle sypie i sypie! Jeszcze żeby samochód się sam odkopywał spod niego... :/
nie cierpie śniegu,bo muszę odśnieżać,a bardzo tego nie lubie
Mnie sie dzisiaj ciągnął dzień niemiłosiernie.
Wygoniłaś niechcianego goscia z komputera?
Udało się wygonić, ale trzeba było się przy tym namęczyć trochę i nawściekać. Nie dość, że nie mogę się polubić z moim nowym lapkiem, to jeszcze takie cyrki :)
Dorota jesli przeczytasz ten wpis to nie bede jutro Ci juz odpisywala jesli bede jeszcze na forum. Kazdemu moze się cos przytrafić.Jestesmy tylko ludzmi w dodatku w strasie praktycznie permanentnym.Nie ma sprawy - tylko na przyszlośc zastanow się bo takie wpisy to smakowite kąski na forum. A Prowincjusz nalepsze kawałki mi wklajał na muzycznym topiku.To inteligentny facet był. No i jest napewno w dalszym ciągu.