Ja to tę gimnastykę bym od ręki zaczęła...Żeby mi się lżej kawkę do ust podnosiło :):):)
Mam przed swoim pokojem rower stacjonarny - full wypas - cały czas mam zamiar na nim ćwiczyć. Już nawet zaczęłam - wytarłam z niego kurz...:):):)
Ja to tę gimnastykę bym od ręki zaczęła...Żeby mi się lżej kawkę do ust podnosiło :):):)
Mam przed swoim pokojem rower stacjonarny - full wypas - cały czas mam zamiar na nim ćwiczyć. Już nawet zaczęłam - wytarłam z niego kurz...:):):)
Brawo Ola55!!!!! zachecam do wykonania kolejnego kroku, mianowicie przykrycia tegoż urządzenia przescieradłem, bądż inną płachtą, coby się nie kurzył, hahaha
Mam tutaj do spalania kalorii. Wszystko w jednym pomiszczeniu. Jest tutaj równiez sauna, kabina z wieloma możliwościami, taka ful wypas
.Poza mną nikt z tego nie korzysta, to też wielki plus.
I czasu mam sporo.Założyłam sobie, że min. jedną godzinę tam spędzam.
Nie korzystam z wagi, bo oszukuje.
hej, to nie tak - od razu widać, że nie masz takiego sprzętu w domu. Przecież to ogólnie wiadomo, ze sprzęt do ćwiczeń doskonale sprawdza się jako ,,, wieszak na ubrania !
Anula - kochana - dzięki Tobie poćwiczyłam mięśnie przepony! Tak się naśmiałam!!! Mogę mieć jutro zakwasy!!!!
Mam tutaj do spalania kalorii. Wszystko w jednym pomiszczeniu. Jest tutaj równiez sauna, kabina z wieloma możliwościami, taka ful wypas
.Poza mną nikt z tego nie korzysta, to też wielki plus.
I czasu mam sporo.Założyłam sobie, że min. jedną godzinę tam spędzam.
Nie korzystam z wagi, bo oszukuje.
U mojej córki sprawdza się jako wieszak na torebki...A myśmy go 450km wieźli...Bo chciała ćwiczyć...hahaha
Igga, podobny zestaw u Cuda mam. Lacznie z sauna. A ja i tak inny rodzaj gimnastyki preferuje;)
Czy dostałyście juz Pit 11 do rozliczenia z U.S ? Zmieniły się przepisy i teraz wszystkie firmu muszą do końca stycznia wysłać. Ja już dostałam :)
Czy dostałyście juz Pit 11 do rozliczenia z U.S ? Zmieniły się przepisy i teraz wszystkie firmu muszą do końca stycznia wysłać. Ja już dostałam :)