Na wyjeździe #20

03 lutego 2015 15:59 / 1 osobie podoba się ten post
Benita czyli masz szanse w najblizszym czasie wziac udzial w opiekunkowych zawodach sportowych:) Sama widzisz, ze mocne zawodniczki sa, trenujace latami, wiec musisz koniecznie przylozyc sie mocno do kanapy i cwiczyc, cwiczyc, cwiczyc...:):):) Tez sobie kanape kupie:) I cwiczyc bede nie tylko sporadycznie w weekendy:):):) Jeszcze tylko 4,5tygodnia:):):) Ciekawe jakie inne dyscypliny jeszcze na opiekunkowej olimpiadzie by mogly byc?:):):)
03 lutego 2015 16:59 / 5 osobom podoba się ten post
Ola55

Ja to tę gimnastykę bym od ręki zaczęła...Żeby mi się lżej kawkę do ust podnosiło :):):)
Mam przed swoim pokojem rower stacjonarny - full wypas - cały czas mam zamiar na nim ćwiczyć. Już nawet zaczęłam - wytarłam z niego kurz...:):):)

Brawo Ola55!!!!! zachecam do wykonania kolejnego kroku, mianowicie przykrycia tegoż urządzenia przescieradłem, bądż inną płachtą, coby się nie kurzył, hahaha
03 lutego 2015 17:33 / 1 osobie podoba się ten post
Anula - kochana - dzięki Tobie poćwiczyłam mięśnie przepony! Tak się naśmiałam!!! Mogę mieć jutro zakwasy!!!!
03 lutego 2015 17:38 / 4 osobom podoba się ten post
ANULA62

Brawo Ola55!!!!! zachecam do wykonania kolejnego kroku, mianowicie przykrycia tegoż urządzenia przescieradłem, bądż inną płachtą, coby się nie kurzył, hahaha

hej, to nie tak - od razu widać, że nie masz takiego sprzętu w domu. Przecież to ogólnie wiadomo, ze sprzęt do ćwiczeń doskonale sprawdza się jako ,,, wieszak na ubrania !
03 lutego 2015 17:41 / 8 osobom podoba się ten post
Mam tutaj do spalania kalorii. Wszystko w jednym pomiszczeniu. Jest tutaj równiez sauna, kabina z wieloma możliwościami, taka ful wypas
.Poza mną nikt z tego nie korzysta, to też wielki plus.
I czasu mam sporo.Założyłam sobie, że min. jedną godzinę tam spędzam.
Nie korzystam z wagi, bo oszukuje.
03 lutego 2015 17:47 / 2 osobom podoba się ten post
IGGA

Mam tutaj do spalania kalorii. Wszystko w jednym pomiszczeniu. Jest tutaj równiez sauna, kabina z wieloma możliwościami, taka ful wypas

Też bym chciała taką siłownię :) Fajnie masz!
03 lutego 2015 17:54 / 3 osobom podoba się ten post
Benita

hej, to nie tak - od razu widać, że nie masz takiego sprzętu w domu. Przecież to ogólnie wiadomo, ze sprzęt do ćwiczeń doskonale sprawdza się jako ,,, wieszak na ubrania !

U mojej córki sprawdza się jako wieszak na torebki...A myśmy go 450km wieźli...Bo chciała ćwiczyć...hahaha
03 lutego 2015 17:56 / 2 osobom podoba się ten post
Ola55

Anula - kochana - dzięki Tobie poćwiczyłam mięśnie przepony! Tak się naśmiałam!!! Mogę mieć jutro zakwasy!!!!

.......czego Ci życzę z całego serca, hahaha
03 lutego 2015 18:00
IGGA

Fajne urządzenia:)A na wagę to nie ma co wchodzić, bo w miarę przyrostu tkanki mięśniowej może więcej pokazać, ale objętościowo się maleje:)
03 lutego 2015 18:00 / 1 osobie podoba się ten post
Ola55

U mojej córki sprawdza się jako wieszak na torebki...A myśmy go 450km wieźli...Bo chciała ćwiczyć...hahaha

No, dziewczyna wie o co kaman. Jak 99% użytkowników.
03 lutego 2015 19:34
Czy dostałyście juz Pit 11 do rozliczenia z U.S ? Zmieniły się przepisy i teraz wszystkie firmu muszą do końca stycznia wysłać. Ja już dostałam :)
03 lutego 2015 19:37 / 3 osobom podoba się ten post
Igga, podobny zestaw u Cuda mam. Lacznie z sauna. A ja i tak inny rodzaj gimnastyki preferuje;)
03 lutego 2015 19:56 / 1 osobie podoba się ten post
moncherie

Igga, podobny zestaw u Cuda mam. Lacznie z sauna. A ja i tak inny rodzaj gimnastyki preferuje;)

Ciesz sie i korzystaj ile tylko mozesz z dobrodziejstw jakie masz u Cuda
03 lutego 2015 20:05
ivanilia40

Czy dostałyście juz Pit 11 do rozliczenia z U.S ? Zmieniły się przepisy i teraz wszystkie firmu muszą do końca stycznia wysłać. Ja już dostałam :)

03 lutego 2015 20:07 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Ktoś już próbował rozliczyć się drogą elektroniczną?
Niby od tego roku jest to możliwe. 
Instaluję właśnie potrzebne do tego programy, czytam instrukcję i zobaczę o co kaman.