Ciesz sie i korzystaj ile tylko mozesz z dobrodziejstw jakie masz u Cuda
Ciesz sie i korzystaj ile tylko mozesz z dobrodziejstw jakie masz u Cuda
Ktoś już próbował rozliczyć się drogą elektroniczną?
Niby od tego roku jest to możliwe.
Instaluję właśnie potrzebne do tego programy, czytam instrukcję i zobaczę o co kaman.
Instaluję właśnie potrzebne do tego programy, czytam instrukcję i zobaczę o co kaman.
Prawde o Was samych znacie tylko WY .Dorosli ludzie a zachowujecie sie jak ........brakujące ogniwo teorii.... .Szanujcie Nas ,MY nie mamy z tym nic wspolnego .Rodzice.......jasna.Wstyd ,przyklad swoim dzieciom ,Amen
Ja od poczatku / jak tylko była taka mozliwość/ rozliczam się elektronicznie przez e-deklaracje. Potem pobieram i drukuję tylko dokument potwierdzający złożenie deklaracji podatkowej za dany rok / tzw. UPO- urzędowe poswiadczenie odbioru/ i zrobione.
A myślałam, że to od tego roku możliwe.
W każdym razie dowiedziałam się o tym teraz i rozkminiam:)
Ja od poczatku / jak tylko była taka mozliwość/ rozliczam się elektronicznie przez e-deklaracje. Potem pobieram i drukuję tylko dokument potwierdzający złożenie deklaracji podatkowej za dany rok / tzw. UPO- urzędowe poswiadczenie odbioru/ i zrobione.
4 lata już tak robię i całą rodzinę i znajomych rozliczam
a konto mamy w "Chmurze" nie ma się co bać
Szybko mamy zwrot podatku
Na razie mi to na skomplikowane wygląda.
Ale może dlatego, że robię kilka rzeczy na raz:)
Spokojnie, wypełniaj okienko po okienku, jak wszystkie wypełnisz klikni aby system sprawdził formularz, co prawda, sprawdza tylko merytorycznie, czyli czy wszystkie okienka , które powinny być wypełnione są wypełnione. To wszystko, potem już po podaniu dodatkowych informacji , wysyłasz formularz. To naprawdę jest proste , działasz intuicyjnie... Powodzenia , uda Ci się z pewnością:))
Na razie mi to na skomplikowane wygląda.
Ale może dlatego, że robię kilka rzeczy na raz:)
Nawet jak cos pokręcisz i wyślesz to najwyżej dostaniesz zaproszenie do US w celu złożenia korekty:) więc nie ma się co stresować