Na wyjeździe #20

04 lutego 2015 14:56 / 1 osobie podoba się ten post
hagia

Koleżanko, gimnastyka poranna to też ćwiczenia rozciągające: a to np. ziewanie - mięsień okrężny ust, podnoszenie łapek, żeby wytrzeć łzy płynące przy ziewaniu, następnie położenie tych łapek na karku i pociągnięcie łokci do tyłu, a nawet  podniesienie rąk do góry przy kolejnym ziewaniu. O, tyle i jeszcze więcej możliwości treningu, zależnie od upodobań. Niektórzy ćwiczą nieświadomie ;))))

Szczera prawda:))
04 lutego 2015 21:31 / 3 osobom podoba się ten post
A się tu drętwo robi !!! Podglądają zza krzaczków i sie nie odzywają : Skarlety , Aliny , Mzapy88 i wiel(u)e innych osób . Czyżby zapomnieli jezyka w gębie ? -:(((((
04 lutego 2015 21:35 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

A się tu drętwo robi !!! Podglądają zza krzaczków i sie nie odzywają : Skarlety , Aliny , Mzapy88 i wiel(u)e innych osób . Czyżby zapomnieli jezyka w gębie ? -:(((((

No masz!!! Odezwala sie ta co przez ostatnie dni pisze najwiecej ))))))
04 lutego 2015 21:38 / 3 osobom podoba się ten post
magdzie

No masz!!! Odezwala sie ta co przez ostatnie dni pisze najwiecej ))))))

A , bo jak towarzystwo takie jakies nierozbujane to się nawet pisać nie chce !..... Podkradnę sobie nazewnictwo od Andrei : nie było u mnie dzisiaj ani złej ani dobrej córki .....takie to wszystko do d.....y ! ...
04 lutego 2015 21:42 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

A , bo jak towarzystwo takie jakies nierozbujane to się nawet pisać nie chce !..... Podkradnę sobie nazewnictwo od Andrei : nie było u mnie dzisiaj ani złej ani dobrej córki .....takie to wszystko do d.....y ! ...

No tak a moze byl dobry syn )))) pan Beno ,czy on zly jest ))))????
04 lutego 2015 21:45 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Basiu , a ja myslala ,ze nikto mnie nie widzi za tymi krzaczkami , ale Twe bbystre oko mnie wypatrzalo hahah
a co do zapominania w  gebie jezyka to co tu sie dziwic jak wszystko nie po naszemu , a u mnie klawiatura nwet po ichniemu jest .

04 lutego 2015 21:46
alinka1339

Basiu , a ja myslala ,ze nikto mnie nie widzi za tymi krzaczkami , ale Twe bbystre oko mnie wypatrzalo hahah
a co do zapominania w  gebie jezyka to co tu sie dziwic jak wszystko nie po naszemu , a u mnie klawiatura nwet po ichniemu jest .

To przełącz sobie w ustawieniach. Tp proste jest i nie będziesz się męczyć.
04 lutego 2015 21:48 / 1 osobie podoba się ten post
magdzie

No tak a moze byl dobry syn )))) pan Beno ,czy on zly jest ))))????

Nie , był tylko " mistrz pędzla " i dzwoniła synowa , że jutro mi na zakupy pojedzie . Czy Beno dobry , czy zły ? raczej to pierwsze , tylko , że ma jednak w sobie cos z kobiety po prostu jest " pipą " !..... Strasznie się denerwuję ! ....bez " usmiszków " i " smuteczków "........kropki wystarczą .....
04 lutego 2015 21:55
Barbara niepowtarzalna

Nie , był tylko " mistrz pędzla " i dzwoniła synowa , że jutro mi na zakupy pojedzie . Czy Beno dobry , czy zły ? raczej to pierwsze , tylko , że ma jednak w sobie cos z kobiety po prostu jest " pipą " !..... Strasznie się denerwuję ! ....bez " usmiszków " i " smuteczków "........kropki wystarczą .....

Nie denerwujsja , nie ma czym .
Trza bedzie kawke zalegla wypic )))
04 lutego 2015 21:59 / 4 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

internet mi muli , lapek  ostatnim dechem pracuje ( emeryt - i to z tej nowej ustawy 67) to jak tu dołączyć do dyskusji... :(
 dowcip mi się stępia , talent się marnuje , a ja sobie zza krzaczka tylko podczytuję ....
04 lutego 2015 22:01 / 2 osobom podoba się ten post
magdzie

Nie denerwujsja , nie ma czym .
Trza bedzie kawke zalegla wypic )))

Ano , trza będzie ! chodź na fajkę - poczęstuję .....nawet ! ....tak ciągnęłam elektryka , że mi się rozładował ! idę na " normalnego " , tylko , że zimno jak psi , patrzyłam na termometr -jest - 2,68 ....a kurtka wyprana , jeszcze mokra , muszę się zawsiąść i w polarku wyjść do ogródka . Kto te zimy wymyślił ????? .....
04 lutego 2015 22:02
WSTENGA

To przełącz sobie w ustawieniach. Tp proste jest i nie będziesz się męczyć.

No i tak bede zmieniala , ze^nastepnego lapka wykoncze ..
04 lutego 2015 22:07
alinka1339

No i tak bede zmieniala , ze^nastepnego lapka wykoncze ..

Tutaj są kumate dziewczyny. Jak poprosisz to pomocy nie odmówią. Ja noga jestem, ale wiem, że się da. Podadzą Ci co zrobić krok po kroku i będzie dobrze ;))))
04 lutego 2015 22:08 / 4 osobom podoba się ten post
Jolek !!! widzę Cię ! wyłaź zza tego krzaka ! -:)))
04 lutego 2015 22:22 / 1 osobie podoba się ten post
WSTENGA

Tutaj są kumate dziewczyny. Jak poprosisz to pomocy nie odmówią. Ja noga jestem, ale wiem, że się da. Podadzą Ci co zrobić krok po kroku i będzie dobrze ;))))

Sprawdzalam ustawienia i moze byc tylko niemiecki lub angielski .
To staruszek lapek jest wiec moze sie nie dac zmienic , ale dam rade .