A się tu drętwo robi !!! Podglądają zza krzaczków i sie nie odzywają : Skarlety , Aliny , Mzapy88 i wiel(u)e innych osób . Czyżby zapomnieli jezyka w gębie ? -:(((((
Hej kochani wyłaniam się zza krzaka :) Pierwszy raz mam tak ze czas mi galopem tutaj pedzi :) Fajna stela, spokojny i mily pdp a i rodzinka super pomocna, choc dziadek widzi dzis to inaczej :) Przyjechala córka dziadka w porze kolacji, bo kupiła nowa pizamke. Dziadek ma cewnik i spie na czujce bo czesto budzi sie w nocy zdezorientowany szamota się z rurką, wiec córka kupila mu taki pajacyk jak dla dziecka zapinany na zamek z tyłu. Pogawedzila chwilke i powiedziala ze jutro zadzwoni czy wszystko ok. Jak wyszla dziadek obejrzał nowy nabytek usiadl łykną sobie swoje rumianku i z usmiechem do mnie "i po co to kupiła?, nic tylko nam problemy robi"....myslalam ze padne :) no i dziadziusia ubrałam w nowa pizamke, ale za trzecim razem dałam za wygraną i zdjelam mu ja, zalozylam normalna i podlaczylam worek nocny na co dziadek oczywiscie :dziekuje bardzo moja dziewczynko, bede spal do rana ja przyjdziesz":) Niezly aparat :) A wogole dzis mija miesiac jak tu jestem a dziadek nie pamieta mojego imienia i wciaz zwraca sie do mnie Madchen :)albo Madam - ale to jak sobie zartujemy :)