Aktualnie zalogowanych 24opiekunek,no więc kto pracuje jak wszystkie tutaj szaleją:)))czyżby zamiana ról PDP obiad szykują a opiekunki na niemieckiej
emeryturze??
Aktualnie zalogowanych 24opiekunek,no więc kto pracuje jak wszystkie tutaj szaleją:)))czyżby zamiana ról PDP obiad szykują a opiekunki na niemieckiej
emeryturze??
emeryturze??
Ja ci serdecznie współczuje obiad na śniadanie,chociaż u mnie jest obiad na kolacje,widac że my z jednej firmy:)))
A ja wogole nie gotuje i siedze sobie z Wami , bo spac tez nie moglam .
Moja PDP wlasnie je obiadek przywieziony ze szpitalnej kuchni .
a ja dla siebie nie gotuje , bo dietkuje i widac pierwsze efekty podobno.
To się jeszcze pochwalę. Po dzisiejszej rozmowie kwalifikacyjnej pani zapytała mnie, czy ja się urodziłam w Niemczech. Przedwczoraj pan zapytał, czy studiowałam w Niemczech:) Jeszcze inna pani powiedziała, że mój niemiecki jest bardzo, bardzo dobry - komunikatywny.... Nie wiem, co to miało znaczyć...
Oj Alinka,Alinka tak oszczedzasz tych chlebodawcow )) w domu bedziesz glodowke trzymac )))
A moze warto, potem zasilek dka bezrobotnych? Zalezy ile masz zamiar jeszcze popracowac?
Kasiu, a dostałas na pocztę z naszej kochanej firmy lekcję niemieckiego ? Ja dostałam :-). Wyjaśniają tam zasady użycia Perfekt :-). Jak ktoś nie zna, to fajnie jest zebrane razem
Co ja bym dała żeby mi przywożono gotowe obiady! Jak jestem tutaj to serdecznie nie lubie gotowac.
Kasiu , a ja to przez te gotowe obiadki dla PDP to tak sie rozleniwiam ,ze pozniej w pl nie moge sie zabrac za gotowanie .