Dziękuje Kasiu.
Spoko, bez nerwacji> Życzenia mają to do siebie, że się spełniają.
A może klienci spóźniają się z zapłatami za faktury i kasy firm puste po prostu są?.
Ale to nic i tak EUR bardzo nisko stoi."-))
Dziękuje Kasiu.
Spoko, bez nerwacji> Życzenia mają to do siebie, że się spełniają.
A może klienci spóźniają się z zapłatami za faktury i kasy firm puste po prostu są?.
Ale to nic i tak EUR bardzo nisko stoi."-))
Klienci niemieccy i dobrze o tym wiemy płacą bardzo skrupulatnie.....Co to eurasków to moje prywatne obserwacje prognozuja niewielki skok po 15tym-kiedy zacznie obowiązywac rozejm na linii Ukraina/Rosja albo kiedy nie zostanie dotrzymany ....Zobaczymy:)
No, no, Kasiu, informacje masz, nie powiem, ciekawe.
A moglabyś mi wytypować numery w najbliższego totka?
Uwaga dla ponuraków - to jest wypowiedź żartobliwa!
Cholewcia, zaczynam sie tłumaczyć, jak arabasia....
Mam takie pytanie, czy szanowne Panie maja jakis pomysł, czym obdarowac urodzinowo jubilata (42 lata} , babci wnuka ? Niestety, czuje sie zobowiazana, bo ja równiez od niego dostaje prezenty, na ogół kosmetyki z górnej półki, bo rzeczony apteke swoja posiada. Wymysliłam, ze zrobię mu papryke faszerowana i zapakuje pieknie plus obowiazkowo kartka z zyczeniami, ale moze ktos ma lepszy pomysł? Inwestycja ma sie zamknac kwota 20 euro maksymalnie. Moze ktos , cos? Urodziny odbeda się u mojej babci w domu, więc......?
Mam takie pytanie, czy szanowne Panie maja jakis pomysł, czym obdarowac urodzinowo jubilata (42 lata} , babci wnuka ? Niestety, czuje sie zobowiazana, bo ja równiez od niego dostaje prezenty, na ogół kosmetyki z górnej półki, bo rzeczony apteke swoja posiada. Wymysliłam, ze zrobię mu papryke faszerowana i zapakuje pieknie plus obowiazkowo kartka z zyczeniami, ale moze ktos ma lepszy pomysł? Inwestycja ma sie zamknac kwota 20 euro maksymalnie. Moze ktos , cos? Urodziny odbeda się u mojej babci w domu, więc......?
Ja wybieram zawsze bardziej zartobliwy prezent, kucharka ze mnie zadna:))) zabawna kartka. Drogie prezenty nie zobowiazuja, moim skromnym zdaniem:))
Ba, jubilat jest miłosnikiem papryki faszerowanej. Jakos czekoladki nie widzi mi sie wreczac facetowi, a wreczyc coś , mus jest. :)))))))))))))))) ciasta tez lubi, ale ma przywiezc ze soba a ja antytalent jestem w te klocki.
Pewnie nie!, a szkoda!
Trzeba było żubrówkę przytargać.. ;).
Albo mu własnymi ręcami ukręć ajerkoniak. Mikser kręci, Ty tylko żółtka wbijasz :D.
Ok, to idę i wklepię gdzie indziej ;).