Na wyjeździe #20

13 lutego 2015 21:54 / 1 osobie podoba się ten post
amelka

Dziękuje Kasiu. 
Spoko, bez nerwacji> Życzenia mają to do siebie, że się spełniają.
A może klienci spóźniają się z zapłatami za faktury i kasy firm puste po prostu są?.
Ale to nic i tak EUR bardzo nisko stoi."-))

Klienci niemieccy  i dobrze o tym wiemy płacą bardzo skrupulatnie.....Co to eurasków to moje prywatne obserwacje prognozuja niewielki skok po 15tym-kiedy zacznie obowiązywac rozejm na linii Ukraina/Rosja albo kiedy nie zostanie dotrzymany ....Zobaczymy:)
13 lutego 2015 22:13 / 4 osobom podoba się ten post
kasia63

Klienci niemieccy  i dobrze o tym wiemy płacą bardzo skrupulatnie.....Co to eurasków to moje prywatne obserwacje prognozuja niewielki skok po 15tym-kiedy zacznie obowiązywac rozejm na linii Ukraina/Rosja albo kiedy nie zostanie dotrzymany ....Zobaczymy:)

No, no, Kasiu, informacje masz, nie powiem, ciekawe.
A moglabyś mi wytypować numery w najbliższego totka?

Uwaga dla ponuraków - to jest wypowiedź żartobliwa!
Cholewcia, zaczynam sie tłumaczyć, jak arabasia....
13 lutego 2015 22:16 / 2 osobom podoba się ten post
Lawenda

No, no, Kasiu, informacje masz, nie powiem, ciekawe.
A moglabyś mi wytypować numery w najbliższego totka?

Uwaga dla ponuraków - to jest wypowiedź żartobliwa!
Cholewcia, zaczynam sie tłumaczyć, jak arabasia....

To nie informacje ,to obserwacje:)Zawsze jak sie na świecie coś dzieje waluty balansują:)
13 lutego 2015 22:23 / 4 osobom podoba się ten post
No wiesz sama,że z poczuciem humoru to u niektórych różnie bywa. :)

13 lutego 2015 22:46 / 1 osobie podoba się ten post
Mam takie pytanie, czy szanowne Panie maja jakis pomysł, czym obdarowac urodzinowo jubilata (42 lata} , babci wnuka ? Niestety, czuje sie zobowiazana, bo ja równiez od niego dostaje prezenty, na ogół kosmetyki z górnej półki, bo rzeczony apteke swoja posiada. Wymysliłam, ze zrobię mu papryke faszerowana i zapakuje pieknie plus obowiazkowo kartka z zyczeniami, ale moze ktos ma lepszy pomysł? Inwestycja ma sie zamknac kwota 20 euro maksymalnie. Moze ktos , cos? Urodziny odbeda się u mojej babci w domu, więc......?
13 lutego 2015 22:49
doda1961

Mam takie pytanie, czy szanowne Panie maja jakis pomysł, czym obdarowac urodzinowo jubilata (42 lata} , babci wnuka ? Niestety, czuje sie zobowiazana, bo ja równiez od niego dostaje prezenty, na ogół kosmetyki z górnej półki, bo rzeczony apteke swoja posiada. Wymysliłam, ze zrobię mu papryke faszerowana i zapakuje pieknie plus obowiazkowo kartka z zyczeniami, ale moze ktos ma lepszy pomysł? Inwestycja ma sie zamknac kwota 20 euro maksymalnie. Moze ktos , cos? Urodziny odbeda się u mojej babci w domu, więc......?

Wypiek jakiś?
Bardziej mi się widzi niż konkretne żarło, choć ja osobiście wolałabym paprykę z wkładem mięsnym jako urodzinową słodycz ;).
13 lutego 2015 22:50
doda1961

Pomysł oryginalny:)Rozumiem ,że jubilat juz kiedyś dostąpił zaszczytu posmakowania tego dania:)I sie ucieszy:)Do tego jakaś śmieszna ale z klasą kartka i styknie:),
13 lutego 2015 22:52 / 1 osobie podoba się ten post
doda1961

Ja wybieram zawsze bardziej zartobliwy prezent, kucharka ze mnie zadna:))) zabawna kartka. Drogie prezenty nie zobowiazuja, moim skromnym zdaniem:))
13 lutego 2015 22:54 / 2 osobom podoba się ten post
Ba, jubilat jest miłosnikiem papryki faszerowanej. Jakos czekoladki nie widzi mi sie wreczac facetowi, a wreczyc coś , mus jest. :)))))))))))))))) ciasta tez lubi, ale ma przywiezc ze soba a ja antytalent jestem w te klocki.
13 lutego 2015 22:56 / 1 osobie podoba się ten post
dorotee

Ja wybieram zawsze bardziej zartobliwy prezent, kucharka ze mnie zadna:))) zabawna kartka. Drogie prezenty nie zobowiazuja, moim skromnym zdaniem:))

Pewnie, ze niezobowiazuja, ale jednak lubie dawac prezenty przemyslane, a najbardziej , dowcipne.
13 lutego 2015 23:01
doda1961

Ba, jubilat jest miłosnikiem papryki faszerowanej. Jakos czekoladki nie widzi mi sie wreczac facetowi, a wreczyc coś , mus jest. :)))))))))))))))) ciasta tez lubi, ale ma przywiezc ze soba a ja antytalent jestem w te klocki.

Trzeba było żubrówkę przytargać.. ;).
Albo mu własnymi ręcami ukręć ajerkoniak. Mikser kręci, Ty tylko żółtka wbijasz :D.
13 lutego 2015 23:03
Pewnie nie!, a szkoda!
13 lutego 2015 23:04
doda1961

Pewnie nie!, a szkoda!

Ok, to idę i wklepię gdzie indziej ;).
13 lutego 2015 23:06 / 1 osobie podoba się ten post
salazar

Trzeba było żubrówkę przytargać.. ;).
Albo mu własnymi ręcami ukręć ajerkoniak. Mikser kręci, Ty tylko żółtka wbijasz :D.

Taaaa, a gdzie spiryt nabędę ???
13 lutego 2015 23:07
salazar

Ok, to idę i wklepię gdzie indziej ;).

Chodź ;)))))))))))))))