Na wyjeździe #20

13 lutego 2015 23:08 / 1 osobie podoba się ten post
doda1961

Taaaa, a gdzie spiryt nabędę ???

Takie cuś się nadaje, onegdaj kręciłam:  

http://www.rumundco.de/bilder/produkte/gross/Chantre-Weinbrand-07l.jpg    

W penny jest zawsze na stanie ;)
13 lutego 2015 23:14 / 2 osobom podoba się ten post
łon nie trunkowy....podobno :))))))))))))))ale za to sliczny jak malinka
13 lutego 2015 23:20 / 2 osobom podoba się ten post
doda1961

To się przewiąż czerwoną wstążką i ... podaruj :D!
13 lutego 2015 23:25 / 2 osobom podoba się ten post
salazar

To się przewiąż czerwoną wstążką i ... podaruj :D!

Ach... gdybym była młodsza.... to nie trzeba mnie byłoby zachecac :)))))))))))))))))))))))
14 lutego 2015 06:48
salazar

Takie cuś się nadaje, onegdaj kręciłam:  

http://www.rumundco.de/bilder/produkte/gross/Chantre-Weinbrand-07l.jpg    

W penny jest zawsze na stanie ;)

Na " stanie " czy na " stojanie " ???.......na to drugie to mu chyba nie trza nic , mlody on jeszcze  a i aptekę ma własną to na wzmacniaczach- wspomagaczach musi się zna ! -:)))))))
14 lutego 2015 10:20 / 1 osobie podoba się ten post
doda1961

Ach... gdybym była młodsza.... to nie trzeba mnie byłoby zachecac :)))))))))))))))))))))))

Paprykę faszerowaną uważam za świetny prezent, spokojnie możesz dać. Bo to i własne i niedrogie i sprawi radość, jak facet lubi.
Dlaczego nie?
14 lutego 2015 10:47 / 1 osobie podoba się ten post
doda1961

Mam takie pytanie, czy szanowne Panie maja jakis pomysł, czym obdarowac urodzinowo jubilata (42 lata} , babci wnuka ? Niestety, czuje sie zobowiazana, bo ja równiez od niego dostaje prezenty, na ogół kosmetyki z górnej półki, bo rzeczony apteke swoja posiada. Wymysliłam, ze zrobię mu papryke faszerowana i zapakuje pieknie plus obowiazkowo kartka z zyczeniami, ale moze ktos ma lepszy pomysł? Inwestycja ma sie zamknac kwota 20 euro maksymalnie. Moze ktos , cos? Urodziny odbeda się u mojej babci w domu, więc......?

Doda, ja myślę że to dobry pomysł.
Sptkałam się u Niemców z takimi "jedzeniowymi prezentami".
Facetowi na 40 urodziny przygotowano między innymi kosz pełen przeróżnych wędlin.
Było to tak pięknie opakowane, udekorowane, że chociaż osobiście nie lubię Niemieckich wyrobów
to na widok tego kosza ślinka mi wisiała przez pół wieczora. Najbardziej byłam tym prezentem zaintrygowana.
Dane mi było popróbować tych specjałów i przyznaje, że co niektore kiełbaski były przepyszne.
A sam solenizant bardzo długi czas wspominał ten prezent i przy każdym rodzinnym spotkaniu
z zachwytem w oczach opowiadał o tej kiełbasianej uczcie.

14 lutego 2015 10:48 / 4 osobom podoba się ten post
Pewnie, ze to dobry prezent:) Mam wrazenie, ze tutaj sie bardziej ceni takie wlasnorecznie zrobione, z serca plynace:) Nie sztuka isc do sklepu i kupic byle jaki klamot:) Doda, jak papryke faszerowana lubi to nic lepszego wymyslic nie moglas:) I zawsze mozesz dodac, ze miloscia przyprawione;);););) Albo...lubczyku mu dosyp, niech ma;););)
14 lutego 2015 10:52 / 1 osobie podoba się ten post
Spotykam sie czesto z obdarowywaniem mezczyzn czy to kobiet... dobrym czerwonym winem:)
14 lutego 2015 10:56 / 2 osobom podoba się ten post
doda1961

Nie przesadzaj ha ha Nie masz przeciez jeszcze problemow z wiazaniem kokardy hihi
14 lutego 2015 10:57
kika1

Spotykam sie czesto z obdarowywaniem mezczyzn czy to kobiet... dobrym czerwonym winem:)

Jak dobre i pozniej razem wypite to wskazany taki prezent
14 lutego 2015 10:59 / 1 osobie podoba się ten post
doda1961

malina to owoc sezonowy ha ha a malinka ? No nie wiem czy sliczna hihi
14 lutego 2015 11:01
Dobre to pojecie wzgledne:)) ja dost raz od pdp dobre:))) perfumy, prawdziwe nie wode, prawie plakalam z rozpaczy, swohego zapachu za te pieniadze na dwa lata bym nakupila:(((((
14 lutego 2015 11:10 / 3 osobom podoba się ten post
Kochani z okazji dzisiejszego świta życzę Wszystki dużo miłości i samych pieknych kolorowych chwil nietylko dziś, ale codziennie :)
14 lutego 2015 11:11 / 2 osobom podoba się ten post
Dziękuję bardzo za cenne porady. Po obiadku udaję się więc nabyć dobrego gehaktesa ;) i koniecznie czerwoną paprykę :))))))))))), a potem do kolezanki na kawkę hi...hi..hi... Prezent przygotuję jutro przed południem, żeby świezy był :))))))))))