No chyba tylko pozostało sobie kupić skakankę do oglądania . A kiedyś sznurek sam wystarczył żeby skakać :)
No chyba tylko pozostało sobie kupić skakankę do oglądania . A kiedyś sznurek sam wystarczył żeby skakać :)
Baska, na sznurku to sie powiesic mozna;) Skakanka do skakania sluzy:) I do ogladania tez;););)
Ja też nie mogę się pochwalić wagą piórkową,ale co tam skaczę jak dziadki są na dole a ja na 2 piętrze :)
Kasiu uwaga, właśnie tak skakałam po piętrach ...
Jeeezu, dziewczyny jak mnie boli tyłek i inne części ..................
Zwaliłam się na schodach do piwnicy idąć, nie.......... biegnąc pranie z suszarki wyciągnąć.........
Właśnie moja podopieczna głaszcze mnie prawie po tyłku....łepek też mnie boli ale krew się nie leje
Kto się będzie kim zajmował jutro....
Och bidulko, współczuję, naprawdę. Może nie będzie tak źle, ale może dobrze aby lekarz cię obejrzał. Schody w domach PDP stanowią dla nas opiekunek zawsze ryzyko. Trzeba uważać. Ja też kiedyś u Grety omalże się nie połamałam. Życzę zdrówka i bezbolesnej nocki Gosiu.
Dzięki Zofijko. Na razie złamań nie czuje.
Boli tyłek i ręka. Nic na razie nie widać.
Poczekam do jutra, ale do córki PDP zadzwoniłam i zgłosiłam, że się wyrąbalam.
Przyjechała natychmiast przywiozła maści Voltaren i Thrombareduct Sandoz,
zwłaszcza tym drugim kazała smarować tam gdzie czuję że boli.
Kilka lat temu też tak potłukłam sobie tyłek. Myłam swoje szafki kuchenne u góry,stojąc jedną noga na blacie a drugą na oparciu krzesła,no i chyba wiadomo co się stało...omskneła mi się stopa z oparcia i całym ciężarem rąbnęłam na podłogę,na szczęście kręgosłupa nie złamałam.Oddychac nie mogłam nawet tak mnie potwornie kosc ogonowa bolała,no ale po kilku dniach przeszło. Zgadnij czy głupota mi przeszła...?
Chyba nie...... tak myślę............
Ja się spieszyłam, biegłam bo wreszcie co innego oglądałyśmy z babcią i w czasie reklamy chciałam pranie zabrać i w szafie ułożyć, no i masz tak się pospieszyłam....
Pranie córka PDP poukładała a mi dała zakaz wstępu do piwnicy.
No to są dobre strony potłuczonego tyłka,nie musisz zajmować się praniem :)
ja dziś byłam się z PDP w szpitalu pożegnać, już się pytała kiedy wracam do niej :), referencje dostałam, całkiem niezłe, nawet napisali że dobrze mówię po niemiecku, co już mnie całkiem podbudowało :) jeszcze jutro i w środę raniutko do domeczku
Kilka lat temu też tak potłukłam sobie tyłek. Myłam swoje szafki kuchenne u góry,stojąc jedną noga na blacie a drugą na oparciu krzesła,no i chyba wiadomo co się stało...omskneła mi się stopa z oparcia i całym ciężarem rąbnęłam na podłogę,na szczęście kręgosłupa nie złamałam.Oddychac nie mogłam nawet tak mnie potwornie kosc ogonowa bolała,no ale po kilku dniach przeszło. Zgadnij czy głupota mi przeszła...?