Na wyjeździe #20

17 lutego 2015 20:50 / 1 osobie podoba się ten post
Gosiap

46 minut bez korków, kurcze z moim połamanym tyłkiem nie dam rady.
Bardzo, bardzo żałuję

Podkuruj się trochę,
potem pomyślimy, może ja wpadnę jak się ociepli trochę.
Do kiedy teraz jesteś?
Ja planuję do połowy czerwca.
17 lutego 2015 20:59 / 1 osobie podoba się ten post
scarlet

Podkuruj się trochę,
potem pomyślimy, może ja wpadnę jak się ociepli trochę.
Do kiedy teraz jesteś?
Ja planuję do połowy czerwca.

Scarlet jestes .................... zostawie to w pamięci .........
to były peany na twoją cześć, a ludziki tego nie lubią więc wykropkowałam
JA ciebie bardzo lubię!!!!!
03.03 spadam do domku mojego
17 lutego 2015 21:49 / 3 osobom podoba się ten post
Własnie mi przypomniałaś ,ze mam 2 kg kiełbasy polskiej w domku zamrozone. Jak sie dorwe to zeżrę całe 2 kg :))
17 lutego 2015 21:58 / 1 osobie podoba się ten post
Jeszcze kiszonej kapuchy nakupię,nagotuje i zrobie na 20 sposobów. Pewnie potem z kibelka nie wyjdę,ale co tam,raz się zyje :)

17 lutego 2015 22:08 / 1 osobie podoba się ten post
siniol jest dzisiaj czarny, wielkość takiej dłoni jak eksponujesz
17 lutego 2015 22:39 / 1 osobie podoba się ten post
kup w Rosmannie "Arnika Salbe" smaruj siniak nawet co dwie godziny - zniknie nawet największy po max 4 dniach .
18 lutego 2015 11:17 / 7 osobom podoba się ten post
Dziewczynki , uprzejmie "donoszę", że mam w końcu wypłatę na koncie
18 lutego 2015 14:01 / 6 osobom podoba się ten post
Dzisiaj nie powinno się tańcować, ale ciesz się swoim szczęściem. Optymizm jest nam wszystkim potrzebny, bo nie mamy łatwo w naszym zawodzie.
18 lutego 2015 14:58
a Ty nie mialas byc do konca marca u siostr ??
18 lutego 2015 15:15 / 2 osobom podoba się ten post
No i bardzo pięknie :)))))))) lipiec i sierpień to również mój czas urlopowy w Polsce. Spotkanie w Łodzi nabiera więc realnego kształtu, teraz jeszcze tylko inne łodzianki niech sobie poukładają urlop odpowiednio i jedna mieszkanka Łasku tez :))))))) Swoją drogą jak mieszka w Łasku to jest Łaszczanka :))))))))))), też na Ł :))))))))))))))
18 lutego 2015 15:24 / 3 osobom podoba się ten post
:))))))))))))))przepowiadam, że raczej tyłki z krzeseł będziemy podrywać, ale zawsze to jakiś podryw jest :)))))))))) Mężczyznami przestałam się interesować bliżej jakiś czas temu i aktualnie to potrzebni sa mi tylko do tańca ewentualnie :))))))))))))) Tak czy tak, pokażę Ci takie łódzkie podwórko, że nie będziesz chciała tyłka poderwać z krzesła :)))))))))))))))))))
18 lutego 2015 16:06 / 1 osobie podoba się ten post
Czytaliscie oferty? Dwie panie na lozko pietrowe po 1100 dla kazdej .;)
18 lutego 2015 16:09 / 3 osobom podoba się ten post
cytat z ogłoszenia Opieka nad panią, czuwanie w dzień i w nocy ( opiekunki mają się zmieniać), bo pani nieświadomie wyrywa sobie rurkę tracheotomijną, przekładanie Pani, transfer na wózek, mycie, sprawdzanie parametrów życiowych, odsysanie płuc, z zadań domowych- pranie i prasowanie.

gratuluje firmie, szczególnie tego odsysania płuc. Drogie Panie zza biurka firmowego, praca OPIEKUNKI ,bez odpowiednich kwalifikacji zawodowych jest w Niemczech zabroniona a osoba do POMOCY w Domu nie ma prawa wykonywać czynności jakie opisane sa w Waszej ofercie!!!!!!!!!!!!
18 lutego 2015 16:11 / 2 osobom podoba się ten post
MeryKy

Czytaliscie oferty? Dwie panie na lozko pietrowe po 1100 dla kazdej .;)

To ogłoszenie jest już 3 raz, chętnych nie widać, na całe szczęście. Nie rozumiem, jak można wymagać odsysania z płuc.
18 lutego 2015 16:13
Annika

To ogłoszenie jest już 3 raz, chętnych nie widać, na całe szczęście. Nie rozumiem, jak można wymagać odsysania z płuc.

Rzadko tam zagladam dlatego mi umknely poprzednie.