Na wyjeździe #20

18 lutego 2015 18:29 / 4 osobom podoba się ten post
tina 100%

Obozy zaczynają tworzyć;)

A gustowne pasiaki dla opiekunek tez są przewidziane?
18 lutego 2015 18:47 / 5 osobom podoba się ten post
ryba

E to jeszcze nic:). Ja miałam propozycje do niepełnosprawnego chłopaka( okazało sie,że to już 17 letni młodzieniec), poruszał sie tylko z pomocą - miał specjalne aparaty na nogach i musiał byc podtrzymywany pod pachami,pieluchowany, spał na materacu na podłodze, wiec trzeba byłoby zmieniac pieluchy klecząc:(. Mieszkał z rodzicami, bratem z Zespołem Downa i siostrą z dwójką małych dzieci , a i jeszcze były dwa, duże psy.I to wszystko za całe 1000 euro!

No i zapewne była jeszcze nagroda w postaci leżakowania w ogrodzie pod warunkiem że się go odchwaszczy:))

18 lutego 2015 21:58 / 7 osobom podoba się ten post
Moja babcia wieczorem na chwilę swój rezon straciła,bo podskoczylo jej ciśnienie do 210,a to za sprawą jutrzejszego pogrzebu jej siostry i śmierci jej koleżanki. Zdenerwowała się tym . Wziela swoje kropelki i nie pomogły,po godzinie znowu,ale jak czekała na kolejny pomiar to zapytalam czy potrzebuje mojej pomocy,a ona takim pokornym głosikiem mi powiedziala,że ma za wysokie ciśnienie i cała w środku sie trzęsie. No ale po 15 minutach juz jej spadlo do normy.
Jak byla taka mila to pomyslałam sobie,że teraz wykorzystam jej dobroć i zrobie sobie kanapkę hihi. Nie zrobilam ,ale ciekawe czy to ciśnienie by jej spadlo czy wzroslo?
18 lutego 2015 23:14 / 1 osobie podoba się ten post
Dzis do pdp przyszla terapeutka i chwalila sie ze u jej babci tez pacuje polka,tak gadamy i pytam ja ile tez zarabia a ona na to .....600 EURO JA PYTAM NA TYDZIEN A ONA NIE NA MIESIAC
to jajej mowie ile ja mam a ona na to ze mama jej to wyszukala,polska agencja i jeszcze ze tam nie ma duzo pracy bo babcia fitcikawe ile w tym prawdy
18 lutego 2015 23:16
Haneczka47

Dzis do pdp przyszla terapeutka i chwalila sie ze u jej babci tez pacuje polka,tak gadamy i pytam ja ile tez zarabia a ona na to .....600 EURO JA PYTAM NA TYDZIEN A ONA NIE NA MIESIAC
to jajej mowie ile ja mam a ona na to ze mama jej to wyszukala,polska agencja i jeszcze ze tam nie ma duzo pracy bo babcia fitcikawe ile w tym prawdy

Ja bym pomyślała ,ze to tygodniówka :) A to Polka jest?
19 lutego 2015 09:26 / 9 osobom podoba się ten post
Mogę poprosić jednak o przywrócenie mojego konta? Zmieniłam zdanie ;)
19 lutego 2015 09:38 / 1 osobie podoba się ten post
giunta

Jak dobrze - wracaj - brakowało tu Ciebie.
19 lutego 2015 10:01 / 5 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Moja babcia wieczorem na chwilę swój rezon straciła,bo podskoczylo jej ciśnienie do 210,a to za sprawą jutrzejszego pogrzebu jej siostry i śmierci jej koleżanki. Zdenerwowała się tym . Wziela swoje kropelki i nie pomogły,po godzinie znowu,ale jak czekała na kolejny pomiar to zapytalam czy potrzebuje mojej pomocy,a ona takim pokornym głosikiem mi powiedziala,że ma za wysokie ciśnienie i cała w środku sie trzęsie. No ale po 15 minutach juz jej spadlo do normy.
Jak byla taka mila to pomyslałam sobie,że teraz wykorzystam jej dobroć i zrobie sobie kanapkę hihi. Nie zrobilam ,ale ciekawe czy to ciśnienie by jej spadlo czy wzroslo?

Obawiam się, że wtedy dobiłoby do końca skali ;)))))
A jakbyś tak połozyła ze dwa plasterki szynki .............. trzeci pogrzeb murowany. Nie zdzierżyłaby takiej rozrzutności :)
Tyle, że Ciebie pewnie wsadziliby za morderstwo z premedytacją :))))))))))))))))))))))))))))))))
19 lutego 2015 10:07 / 1 osobie podoba się ten post
giunta

Cieszę się bardzo ,że wracasz:)
19 lutego 2015 10:17
Haneczka47

Haneczko, ja bym sprobowala sie z ta Polka skontaktowac i wybadac sprawe. I, jakby co, podac dziewczynie pomocna dlon. Niech agencje zmieni i za pieniadze pracowac idzie. Bo to to ja nie wiem co to jest... No chyba, ze na godziny pracuje, tak jak ja. Wtedy zarobek by sie zgadzal.
19 lutego 2015 10:20 / 6 osobom podoba się ten post
WSTENGA

Obawiam się, że wtedy dobiłoby do końca skali ;)))))
A jakbyś tak połozyła ze dwa plasterki szynki .............. trzeci pogrzeb murowany. Nie zdzierżyłaby takiej rozrzutności :)
Tyle, że Ciebie pewnie wsadziliby za morderstwo z premedytacją :))))))))))))))))))))))))))))))))

E tam zaraz z premedytacja... Ivanilka szybko polknelaby dowod przestepstwa i nikt by nic nie wiedzial. Przeciez sekcje by babce robili, nie Ivanilii.
19 lutego 2015 18:25
Dalej tak sobie wiszę ;)
19 lutego 2015 18:27
giunta

Dalej tak sobie wiszę ;)

Napisz na maila-szybciej będzie...Tu te posty giną wśród innych.
19 lutego 2015 19:13
basiaim

Napisz na maila-szybciej będzie...Tu te posty giną wśród innych.

No, już wysłałam :)
19 lutego 2015 19:16 / 4 osobom podoba się ten post
giunta

No, już wysłałam :)

Giunta, ale jestes w wielkiej kropce )