20 lutego 2015 09:00 / 4 osobom podoba się ten post
JolekAndrea, moja babcia ma wrazenie, ze jak mi placi to moge z nia do rana siedzic, tudziez to moj obowioazek :) No chyba niemilo sie slucha czegos takiego nawet od schorwanego czlowieka, tak jestem dobra, ale to jest przykre. Na kazdym kroku zaznacza jestes moja opiekunka i musisz to robic.
A ja myślę, że tak to nie powinno wyglądać , żeby opiekunka czuła się totalnie zniewolona.Owszem prace mamy dość specyficzna i wszystkie jak jeden mąż czujemy się zamknięte, odcięte od świata pomimo dość dobrych stelli.Uważam, że są pewne granice i jeśli u Jolka to wygląda tak, że Ona musi 24 h skakać obok Pdp- bo po to ma opiekunkę to cos jest nie halo....
Jolek porozmawiaj z córka Pdp, ustal jakis rytm dnia, twoje przerwy .Porozmawiaj , żeby dać Pdp telewizor do jej sypialni i wcześniej ją przebierać do snu, powiedz że nie dajesz rady tak długo siedzieć , a jeśli to nie pomoże dzwoń do agencji poinformuj ich jak to wszystko u Ciebie wygląda .I jeszcze jedno wyjście jeśli wcześniejsze zawiodą, proś o zmianę miejsca.