doroteeTyle juz o tym bylo, ja tez zostawiam rzeczy, jak tu przyjechalam 2 12 2013, tylko przekladam rzeczy, wiosna lato jesien zima, tez jestem ta pierwsza, zla co wedle siebie kroi, to 5, to 4, teraz chyba 3. W poprzedniej ridzinie corka zaproponowala mi tez ze pierwsza op 2/2, odmowilam, po co sie komu wcinac , zlotem nigdzie nie jest uslane:)) a jak do tego dojdzie jeszcze klotnia miedzy opiekunkami?
Dorotka , ja tam nie za skarby swiata nie chcialam byc ! Robota prawie zadna , duzo wolnego , wychodzic moglam miedzy posilkami zawsze kiedy tylko chcialam , spac chodzilam wczesniej niz Frau ........ale to nie bylo dla mnie , nie czulam chemii do mojej PDP-ej , denerwowala mnie , olewator wlaczony mialam na maksa , ale i tak raz nie wytrzymalam i wygarnelam co mi lezy na sercu ! ....X tez nie byla az tak bardzo tam sczesliwa , ale zwierzyla sie , ze musi pracowac a boi sie , ze trafi na PDP-go , ktorego bedzie musiala bodaj asekurowac podczas wstawania , chodzenia itp. a ma powazna wade kregoslupa , grozi jej operacja , wiec dla niej praca przy Frau to marzenie . Ja jednak wole ludzi chorych , sa we mnie poklady cierpliwosci dla takich osob , przy zdrowych , jesli sa zlosliwi , upierdliwi moja cierpliwosc ledwie sie trzyma . Wystarczylo , zebym talerzykiem o talerzyk puknela a juz skrzeczala : " oj !!! kaputttttt !!!!! ????" .....E , to nie dla mnie !

)))