Busuu, czacik:)
Busuu, czacik:)
Odezwal sie ten, ktory swojej nie szuka.:-))
Nie rozumiem! Nie wszystkim Bozia dała znajomość języków obcych! :(
Busuu to jest portal do nauki językow obcych, od poziomu A1 zaczynając.Jest tam czat , na którym można z cudzoziemcami rozmawiać, z Niemcami też.Jest tam też coś takiego, że odrabia się tam zadania, lub coś w tym stylu.Te zadania poprawiają obcokrajowacy, ale Ty jako Polak, też będziesz zobowiązany poprawiać zadanka tym, którzy uczą się języka polskiego.Sama z tego portalu nie korzystałam, ale moi synowie tak:). Dziewczyny na forum też ten portal chwaliły:). Wygooglaj sobie busuu i przejrzyj, może Cię zainteresuje.
Juz mam luzik!!Ide sie wykapac i moge sobie spokojnie posiedziec z wami lub spiochac jedno z dwuch juz mi sie nie chce na spacer jesze raz isc dzis juz sporo połaziłam jak mnie Oriom wystraszył dodatkowymi kilogramami heheeheh
Co sie kapac bedziesz ? przeciez jeszcze nie Wielkanoc ! .... Oriomem sie Mamuelaka nie przejmuj -On tylko taka straszy ! :-)))))
Juz mam luzik!!Ide sie wykapac i moge sobie spokojnie posiedziec z wami lub spiochac jedno z dwuch juz mi sie nie chce na spacer jesze raz isc dzis juz sporo połaziłam jak mnie Oriom wystraszył dodatkowymi kilogramami heheeheh
mamuela, nie kap sie , szkoda wody. Pczekaj pare dni, podskoczysz i wszystko odpadnie:)
Jak ja ze swoją dyslekcją, -dysortografią, -dysgramatyką i wszystkimi innymi -dys zaczne poprawiać obcokrajowców - to lepiej im współczuć
Trochę wiary w siebie:).Albo wymówki szukasz;)))
Trochę wiary w siebie:).Albo wymówki szukasz;)))