Na wyjeździe #21

18 marca 2015 21:27
lena46

Czytaliście o zamachu terorystycznym w Tunezji ? Jeszcze nie wiadomo ilu Polaków zgineło a są w śród ofiar ...

Na interii podają, że w czasie ataku terrorystów zginęło co najmnej czterech Polaków, ale też Niemcy, Hiszpanie i Włosi. 
Tragedia (((
18 marca 2015 21:38 / 2 osobom podoba się ten post
Ktos wie co to takiego"spodnie na mocz"??????To z dzisiejszej ofery na forum-do 89-latka,opis b.obszerny,ale te portki na siusiu mnie rozwaliły:):):)Od razu widac ,ze ta osoba co redaguje ogłoszenia wie mniej niz niz nt . naszej pracy :):):):)
18 marca 2015 21:43 / 8 osobom podoba się ten post
kasia63

Ktos wie co to takiego"spodnie na mocz"??????To z dzisiejszej ofery na forum-do 89-latka,opis b.obszerny,ale te portki na siusiu mnie rozwaliły:):):)Od razu widac ,ze ta osoba co redaguje ogłoszenia wie mniej niz niz nt . naszej pracy :):):):)

Nowosc moze jakas ?ha ha Spodnie z ortalionu z gumkami na dole nogawek hihi Obejdzie sie wtedy bez cewnika hihi.Jak juz sa pelne to wystarczy gumke na dole nogawki poluzowac ha ha
18 marca 2015 21:48 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Nie ona jedna:). Kiedyś pani z firmy przedstawiała mi ofertę do całkiem bezwładnej osoby, karmionej przez sondę.Powiedziała do mnie, że ta pani jest cięzko chora na PMS:))) .Ja jej na to,że chyba na ALS, a ona do mnie-Nie proszę pani na PMS , czytałam na ten temat w necie. 
Do tej pory się z tego śmieję, jak mi się przypomni:) .Spodnie na mocz?To chyba takie jak Orim opisał:)))
18 marca 2015 21:48
bieta

Na interii podają, że w czasie ataku terrorystów zginęło co najmnej czterech Polaków, ale też Niemcy, Hiszpanie i Włosi. 
Tragedia (((

Narazie wiedzą o 22 osobach zabitych Wstepnie to co napisałas  Niemcy ,Hiszpanie ,Włosi i Polacy  Jest informacja ze 11 Polaków jest rannych .To jest tragedia dla wszystkich ludzi ............Najgorsze jest to ze do tej pory nikt sie nie spodziewał ze nas Polaków  takze to będzie dotyczyło ........Ostatni czytałam ze terroryści   zapowiedzieli wzmożone   ataki na europe 
18 marca 2015 21:51
lena46

Narazie wiedzą o 22 osobach zabitych Wstepnie to co napisałas  Niemcy ,Hiszpanie ,Włosi i Polacy  Jest informacja ze 11 Polaków jest rannych .To jest tragedia dla wszystkich ludzi ............Najgorsze jest to ze do tej pory nikt sie nie spodziewał ze nas Polaków  takze to będzie dotyczyło ........Ostatni czytałam ze terroryści   zapowiedzieli wzmożone   ataki na europe 

Widzieliscie co we Frankfurcie dzis bylo? To wszystko nie skonczy sie dobrze
18 marca 2015 21:52
leni

Oglądałam ......To wszystko zaczyna bardzo kiepsko wyglądac
18 marca 2015 21:53
napiszcie coś o tym Frankfurcie...
18 marca 2015 22:02 / 2 osobom podoba się ten post
agamor

napiszcie coś o tym Frankfurcie...

to jest sprawa polityczna ale zadyma byla wielka, Od wczoraj widzialam jak policja bramki ustawiala. Chodzi o kryzys swiatowy, ktory nadciaga wielkimi krokami. Zadymiarze to mlodziesz ale po obu stronach ponad 200 rannych i zdemolowany plac przed bankiem ueropejskim. No niestety ta polityka dobroczynnych Niemiec dla wszystkich tylko nie dla rodowitych Niemcow, kiedys musi przyniesc zniwo
18 marca 2015 22:17 / 1 osobie podoba się ten post
leni

to jest sprawa polityczna ale zadyma byla wielka, Od wczoraj widzialam jak policja bramki ustawiala. Chodzi o kryzys swiatowy, ktory nadciaga wielkimi krokami. Zadymiarze to mlodziesz ale po obu stronach ponad 200 rannych i zdemolowany plac przed bankiem ueropejskim. No niestety ta polityka dobroczynnych Niemiec dla wszystkich tylko nie dla rodowitych Niemcow, kiedys musi przyniesc zniwo

Leni chodzi tu o to ze Niemcy zalewa fala emigrantów ale  główną przyczyną całego  niezadowolenia jest powolna  islamizacja Niemiec .Niemcy to bardzo dobre państwo dla emigrantów chodzi tu głównie o bardzo dobre zaplecze socjalne .Jeszcze pare lat a rodowitego Niemca to trzeba będzie ze świeca szukać
18 marca 2015 22:24 / 1 osobie podoba się ten post
MeryKy

Może sobie coś odliczyła z tych 50? Może jakiegoś dropsa albo coś w tym stylu kupiła i przyniosła? A wiesz jak to u nich jest? "Kochajmy się jak bracia ale dzielmy się jak żydzi" :))))

Zaszaleje i kupie cukier waniliowy bo kosztuje 0,45 centów .Na dropsa to nie wiem czy by starczyło .........Widocznie jest zwolennikiem tego przysłowia
18 marca 2015 22:36 / 1 osobie podoba się ten post
lena46

Leni chodzi tu o to ze Niemcy zalewa fala emigrantów ale  główną przyczyną całego  niezadowolenia jest powolna  islamizacja Niemiec .Niemcy to bardzo dobre państwo dla emigrantów chodzi tu głównie o bardzo dobre zaplecze socjalne .Jeszcze pare lat a rodowitego Niemca to trzeba będzie ze świeca szukać

Lena, wiem dokladnie o co chodzi, znam to z autopsji na codzien, nie chce tutaj sie o tym rozpisywac. Wiesz jaka jest niedobra matka? Ktora o swoich dzieciach zapomina, a karmi obce. Tak krotko na ten temat
18 marca 2015 22:41 / 2 osobom podoba się ten post
leni

Lena, wiem dokladnie o co chodzi, znam to z autopsji na codzien, nie chce tutaj sie o tym rozpisywac. Wiesz jaka jest niedobra matka? Ktora o swoich dzieciach zapomina, a karmi obce. Tak krotko na ten temat

eh napisze jeszcze raz. Wiesz kolo domu mego niemieckiego przyjaciela przed miesiacem w starej szkole otworzyli dom dla uchodzcow. On jest od kilku miesiecy na zwolnieniu lekarskim i teraz odmowiono mu zaplacenia za gaz 52 eu bo o 4 m mieszkanie jest za duze. Paranoja!!!! Nie vhodzi o te zasrane pare eu , chodzi o fakt traktowania rodowitych i naplywajacych, Nie jest to forum od tych spraw ale czasem rozwala ta MADRA polityka
18 marca 2015 22:55
leni

Oj działo się,  działo a na żywo to robiło jeszcze większe wrażenie.  Włos się jeżył na głowie. 
18 marca 2015 23:17
Wpadłam tylko na chwileczkę do Was. Wyobraźcie sobie, że moja zmienniczka nie pojechała do domu. Firma "podobno" bilet zamówiła , a firma przewozowa "podobno" nic nie dostała. Dziewczyna czekała do 20.00 na kierowcę, jak nie przyjeżdżał, to zadzwoniła do szefa firmy przewozowej. On miał skontaktować się z kierowcą i jej oddzwonić. Po kolejnych 45 minutach czekania zadzwoniła znowu do szefa, ten zdziwiony, że kierowca się nie skontaktował. Miał jeszcze raz zadzwonić i podać swój bezpośredni numer, kolejne minuty upływają. Kolejna interwencja. W końcu szef zadzwonił i powiedział, że żadnej rezerwacji nie było, on o niczym nie wie, a kierowca już od dawna jest w drodze do Polski.
Dziewczyna poprosiła mnie, abym skontaktowała się z niemiecką agencją, bo miałam bezpośredni numer do niemieckiej koordynatorki, która mnie odbierała z dworca dzisiaj. Ona zapewniała, że ze strony firmy wszystko zostało załatwione.
Długo by opisywać. Efekt taki, że dziewczyna została zapłakana, z bólem głowy tutaj i nie wie kiedy będzie jechać do domu. Jutro rano ma firma do nas zadzwonić.