Czytaliście o zamachu terorystycznym w Tunezji ? Jeszcze nie wiadomo ilu Polaków zgineło a są w śród ofiar ...
Czytaliście o zamachu terorystycznym w Tunezji ? Jeszcze nie wiadomo ilu Polaków zgineło a są w śród ofiar ...
Ktos wie co to takiego"spodnie na mocz"??????To z dzisiejszej ofery na forum-do 89-latka,opis b.obszerny,ale te portki na siusiu mnie rozwaliły:):):)Od razu widac ,ze ta osoba co redaguje ogłoszenia wie mniej niz niz nt . naszej pracy :):):):)
Ktos wie co to takiego"spodnie na mocz"??????To z dzisiejszej ofery na forum-do 89-latka,opis b.obszerny,ale te portki na siusiu mnie rozwaliły:):):)Od razu widac ,ze ta osoba co redaguje ogłoszenia wie mniej niz niz nt . naszej pracy :):):):)
Na interii podają, że w czasie ataku terrorystów zginęło co najmnej czterech Polaków, ale też Niemcy, Hiszpanie i Włosi.
Tragedia (((
Narazie wiedzą o 22 osobach zabitych Wstepnie to co napisałas Niemcy ,Hiszpanie ,Włosi i Polacy Jest informacja ze 11 Polaków jest rannych .To jest tragedia dla wszystkich ludzi ............Najgorsze jest to ze do tej pory nikt sie nie spodziewał ze nas Polaków takze to będzie dotyczyło ........Ostatni czytałam ze terroryści zapowiedzieli wzmożone ataki na europe
Widzieliscie co we Frankfurcie dzis bylo? To wszystko nie skonczy sie dobrze
napiszcie coś o tym Frankfurcie...
to jest sprawa polityczna ale zadyma byla wielka, Od wczoraj widzialam jak policja bramki ustawiala. Chodzi o kryzys swiatowy, ktory nadciaga wielkimi krokami. Zadymiarze to mlodziesz ale po obu stronach ponad 200 rannych i zdemolowany plac przed bankiem ueropejskim. No niestety ta polityka dobroczynnych Niemiec dla wszystkich tylko nie dla rodowitych Niemcow, kiedys musi przyniesc zniwo
Może sobie coś odliczyła z tych 50? Może jakiegoś dropsa albo coś w tym stylu kupiła i przyniosła? A wiesz jak to u nich jest? "Kochajmy się jak bracia ale dzielmy się jak żydzi" :))))
Leni chodzi tu o to ze Niemcy zalewa fala emigrantów ale główną przyczyną całego niezadowolenia jest powolna islamizacja Niemiec .Niemcy to bardzo dobre państwo dla emigrantów chodzi tu głównie o bardzo dobre zaplecze socjalne .Jeszcze pare lat a rodowitego Niemca to trzeba będzie ze świeca szukać
Lena, wiem dokladnie o co chodzi, znam to z autopsji na codzien, nie chce tutaj sie o tym rozpisywac. Wiesz jaka jest niedobra matka? Ktora o swoich dzieciach zapomina, a karmi obce. Tak krotko na ten temat
Widzieliscie co we Frankfurcie dzis bylo? To wszystko nie skonczy sie dobrze